Abi min eşi ailemizi birbirine kattı

''Abimin esleri'' yazmissiniz. Okuyunca :KK57: boyle oldum.
Bence girmeyin araya keser doner sap doner gun gelir hesap doner demisler. Kendisi gorsun. Bir de abi dediginize gore e hwliyle yenge de buyuk sizden size dusmez bence dile getirmek

Tlf den giriyorum o yuzden tek tek alıntı yapamıyorum topluca cvp vereyim☺️

Annem beni haklı buluyor boşver allha havale et diyor

Sen A dersin mesela o gelir Bi başkasına Z diye anlatır

Bi kıyafet alırsın ay ne çirkin buna paramı verdin der iki gün sonra görürsün aynısını alıp giymiş

Bi ödünç eşya ister onu asla geri alamazsın

Yüzüne ahhh canım der arkanı totonu döndüğün gbi atıp tutar arkandan

Anneme gider yaşlı başlı kadın hizmeti ondan bekler büyük yengem günğnün 23 saatini nerdeyse annemde gecirirdi o geldiğinden beri ay da yılda bir gider oldu

Hayatını yaşmk varken ne herğün oraya gidiosun diye diye bulandırdı aklını

Çoçuklarını o kadar çok sewiyorum ölürüm ben onlara onları yawrularımı karıştırmıyorum yanlış anlaşlmıyayım

Kendi kızı prenses diğer yeğenlerim bi hiç gbi dawranıyor

Kendi kızı ah yawrum ah bebeğim
Diğerlerine gelince ayy kesin be üslubu

Vb vb vb dewam edebilirm gitgide de ağırlaşır bunlar çerezlik öyle yorumlayın yani

Hanımlar nasıl bi tutum sergilemeliyim bi yardım edermisiniz konu abimin eşleri hemen bi özet geçeyim büyük abim 7 yıllık ewli ve yengem de çok iyiydi saolsun abla kardeş gibiydik fazlasıyla iyi niyetli aile de onu sevmeyen yoktur o derece içinde art niyet yoktur hep ister iyilik edeyim sorun şu ki küçük abim de ewlendi ama düşman başına önce iyi yüzünü gösterdi aileye bir girdi fitne fesat yalan ne isterseniz var bütün pis huylar sanırsnzki onda birikmiş büyük yengemi de resmen parmagında oynatıyor ve onun fesatlıkları yüzünden büyük yengem ile konuşmuyoruz bende kestim muhabbeti ama içim hiç raat değil arayıp büyük yengemi uyarmalıyım konuşmalı arayı düzeltmelimiyim gözünü açmasını söylemelimiyim yoksa akışına mı bırakmalıyım ????

Resmen aileyi birbirine kattı herkesi birbirine düşman etti;((

YENGEN fırsat kolluyordu sanırım ilk fırsatta ona uymuş

Tlf den giriyorum o yuzden tek tek alıntı yapamıyorum topluca cvp vereyim☺️

Annem beni haklı buluyor boşver allha havale et diyor

Sen A dersin mesela o gelir Bi başkasına Z diye anlatır

Bi kıyafet alırsın ay ne çirkin buna paramı verdin der iki gün sonra görürsün aynısını alıp giymiş

Bi ödünç eşya ister onu asla geri alamazsın

Yüzüne ahhh canım der arkanı totonu döndüğün gbi atıp tutar arkandan

Anneme gider yaşlı başlı kadın hizmeti ondan bekler büyük yengem günğnün 23 saatini nerdeyse annemde gecirirdi o geldiğinden beri ay da yılda bir gider oldu

Hayatını yaşmk varken ne herğün oraya gidiosun diye diye bulandırdı aklını

Çoçuklarını o kadar çok sewiyorum ölürüm ben onlara onları yawrularımı karıştırmıyorum yanlış anlaşlmıyayım

Kendi kızı prenses diğer yeğenlerim bi hiç gbi dawranıyor

Kendi kızı ah yawrum ah bebeğim
Diğerlerine gelince ayy kesin be üslubu

Vb vb vb dewam edebilirm gitgide de ağırlaşır bunlar çerezlik öyle yorumlayın yani
Canım yeni gördüm bu mesajını. :/ Allah uzak tutsun herkesten. Gerçekten betermiş. Bence git ve büyük yengenle konuş. O anlatsın sen dinle, sen anlat o dinlesin ve olayı açıklığa kavuşturun. Susma, sanki suçunu kabul etmiş gibi.

Sal gitsin.
Bu gibi durumlarda en iyisi Allaha havale etmek..
Kimin ne oldugunu zaman gösteriyor zaten.

Anneme gider yaşlı başlı kadın hizmeti ondan bekler büyük yengem günün 23 saatini nerdeyse annemde gecirirdi o geldiğinden beri ay da yılda bir gider oldu

Hayatını yaşamak varken ne hergün oraya gidiosun diye diye bulandırdı aklını

Diğerleri tamam ama burada gıcık oluncak bir şey yok yengeniz günün 23 saatini hala orada geçirmek isteseydi zaten küçüğü susturur devam ederdi gitmeye. Şimdiye kadar geldiklerine sayın.

Aslında o benimle değil ben onunla konuşmuyorum farklı bi şehirdeyim ben ziyarete gittiğimde en son yan daireden gelmişim gbi dawrandı o kadar iyi niyetli ki küçüğünün dolduruşlarına geldi muhtemelen niye bu kadar değer veriosun diye daha önceki ziyaretlerimde el üstünde tutar dönüçğim vakit hüngür hüngü ağlar kim bişey dese inanı veriyoor zati kötü görmce sıfatı yapışmasın diye üstümme sesz kaldim ama dayanamıyorum da onun bu haline annemde saolsun ara yapıcağına iyice çomak sokuyor boş ver konuşma sende deyip duruyor klişe şeyler allaha havale et filan beni üzen çok emeğim var ondada çoçuklarındada ana okulu öğr menim resmen kızlarını ben büyüttüm hep benimle kreşlerdeydiler çok üzülüyorum şuan ki duruma
son geldiğinde yabancıladı diye mi konuşmuyosun çok çabuk tavır değiştirmişsin madem bu kdr üzülüyosun niye mubabbeti kestin ki. kibarca abla bana kırıldıgın bişey mi var birbirimizi çok severiz biz bi aileyiz söyleyebilirsin diyebilirdin

Back
X