- 20 Ocak 2010
- 47.130
- 174.627
- 1.123
- 44
O kadar güzel anlatmissiniz ki hislerinizi, resmen okurken aglayasim geldi. Benim de etrafimda böyle yiyen cok kisi var. Basta da babam. Ben acik acik söylüyorum. Hatta bazen bu yüzden kavga ediyorum. Ama babam umursamiyor. Geriye de bisey demiyor. Icinden ne düsünüyor hic bilmiyorum. Özellikle de aksam eve gec gelip herkesten ayri yemek yerken. O zaman kulakliklarimi takip son ses müzik aciyorum ya da odama gidiyorum. Hele yemekten sonra kürdan kullanmaya basladi mi delirecek gibi oluyorum. Yemek yerken o kadar ses cikarmiyor. Bazen annem de uyarir ama nafile.
Bazen bi mazeret uydurup odama gidiyorum. Orada adeta kendi kendime krize giriyorum. Kasim kasim kasiliyorum. Etraftaki bütün esyalari kirip dökesim geliyor. Ama tabi bunlari icimden yapiyorum. Disimdan sadece agliyorum. Galiba bi piskologa görünmem lazim
Ama babamdan beterlerini de gördüm. Galiba gördügüm en fenasi dayim. Öyle cekirdek citlemeyi nasil basariyor aklim almiyor. Denesen yapamazsin yani o derece. Bütün kapilari kapat, evin öbür ucuna git, yine de duyulur. Bi yandan da diyorum kizim haline sükret, baban da öyle olabilirdi.
Sirf bu sebepten bile evlenmek istemem. Ya evlendigim kisi de sapirdarsa. Resmen kriterlerimin ilk 3ücüne rahat girer bu mesele.
Neyse daha cok doluyum ama bu kadar yeter. Aslinda bu sayfaya az önce kayit oldum. Basligi görüp yorumlari okuyunca dayanamadimAllah hepimizin yardimcisi olsun...
Konu 5 senelik bacım