Abim ağzını şapırtadıyor onu kırmadan nasıl söyleyebilirim.

O kadar güzel anlatmissiniz ki hislerinizi, resmen okurken aglayasim geldi. Benim de etrafimda böyle yiyen cok kisi var. Basta da babam. Ben acik acik söylüyorum. Hatta bazen bu yüzden kavga ediyorum. Ama babam umursamiyor. Geriye de bisey demiyor. Icinden ne düsünüyor hic bilmiyorum. Özellikle de aksam eve gec gelip herkesten ayri yemek yerken. O zaman kulakliklarimi takip son ses müzik aciyorum ya da odama gidiyorum. Hele yemekten sonra kürdan kullanmaya basladi mi delirecek gibi oluyorum. Yemek yerken o kadar ses cikarmiyor. Bazen annem de uyarir ama nafile.

Bazen bi mazeret uydurup odama gidiyorum. Orada adeta kendi kendime krize giriyorum. Kasim kasim kasiliyorum. Etraftaki bütün esyalari kirip dökesim geliyor. Ama tabi bunlari icimden yapiyorum. Disimdan sadece agliyorum. Galiba bi piskologa görünmem lazim :KK43:

Ama babamdan beterlerini de gördüm. Galiba gördügüm en fenasi dayim. Öyle cekirdek citlemeyi nasil basariyor aklim almiyor. Denesen yapamazsin yani o derece. Bütün kapilari kapat, evin öbür ucuna git, yine de duyulur. Bi yandan da diyorum kizim haline sükret, baban da öyle olabilirdi.

Sirf bu sebepten bile evlenmek istemem. Ya evlendigim kisi de sapirdarsa. Resmen kriterlerimin ilk 3ücüne rahat girer bu mesele.

Neyse daha cok doluyum ama bu kadar yeter. Aslinda bu sayfaya az önce kayit oldum. Basligi görüp yorumlari okuyunca dayanamadim :KK70: Allah hepimizin yardimcisi olsun...

Konu 5 senelik bacım

Ben sadece şapırtıya degil ağızdan çikan hicbir sese tahammül edemiyorum.Neyse ki kulakliklarim var yoksa cinnet sebebi:bicak:Konuya gelince diğer abinin konuşma fikri güzel samimilerse.

selam kızlar,
evliyim abim bizle kalıyor,yemek yerken çok fena ağzını şapıtadıyor.
kaç yaşında adam birşeyde diyemiyorum alınacak diye ne yapabilirim yardım istiyorum sizden.
eşimde geriliyor arada kalıyorum,ben bile tahammül edemiyorum adamcağız ne yapsın:KK50:
bugün kuruyemiş aldım yerken felaket ses çıkarıyor inanın tvnin sesini sona kadar açıyoruz o sanki tvnin sesi ile yarışıyor daha fazla şapırdatıyor.
poşetteki kuruyemişleri kaldırdım yoksa hergün çekilmez hale gelecek.
ne yerse yesin şap şap çok sinir ediyo.
önceden böyle değildi zamanla artık bizde de tik yaptı takınca takıyoruz.

geçenlerde küçük abimin de dikkatini çekmiş çok fazla beraber birşeyler yemiyo adamın bile dikkatini çekmiş.

eşimle biraz önce konuştum küçük abime söyliyeyim oda abime söylesin sanki o an farkediyo gibi yapsın diye.
işe yararmı bilmiyorum:KK50:
başka önerisi olan varmı?
Allah kolaylık versin canım,hayatta beni deli edecek bir şey varsa budur.Allah aşkına,bu en önemli görgü kurallarından biridir.İnsanın kendi kulağını tırmalar sanki ya.
Ailemde şükür ki böyle birsey görmedim.Ama incelikten kırılan,ayy çok kibarim dimi modunda gezen genç kızlarla bir yemekte yanyana düşmüştüm de,aman Yarabbi çin işkencesi gibi:KK47:...Sen şu anda ne yapabilirsin,düşünüyorum...Koca adam,nasıl denirki.Baban da böylemiydi,annen,ağabeyin büyürken neredeydi?Böyle şeyler aile içinde öğrenilir.
Çocuklarıma bu konuda hiç toleransım yok.Nasıl sessiz yiyebileceklerini en küçüklüklerinden beri öğretiyorum.Şimdiden böyle bir sorunum yok bu sayede.Anneler zamanında kıyamıyorlar sanırım ya da önemsemiyorlar bu gibi şeyleri,sonra ortalıkta böyle tüyleri diken diken eden cinsler cirit atıyor:KK34:

selam kızlar,
evliyim abim bizle kalıyor,yemek yerken çok fena ağzını şapıtadıyor.
kaç yaşında adam birşeyde diyemiyorum alınacak diye ne yapabilirim yardım istiyorum sizden.
eşimde geriliyor arada kalıyorum,ben bile tahammül edemiyorum adamcağız ne yapsın:KK50:
bugün kuruyemiş aldım yerken felaket ses çıkarıyor inanın tvnin sesini sona kadar açıyoruz o sanki tvnin sesi ile yarışıyor daha fazla şapırdatıyor.
poşetteki kuruyemişleri kaldırdım yoksa hergün çekilmez hale gelecek.
ne yerse yesin şap şap çok sinir ediyo.
önceden böyle değildi zamanla artık bizde de tik yaptı takınca takıyoruz.

geçenlerde küçük abimin de dikkatini çekmiş çok fazla beraber birşeyler yemiyo adamın bile dikkatini çekmiş.

eşimle biraz önce konuştum küçük abime söyliyeyim oda abime söylesin sanki o an farkediyo gibi yapsın diye.
işe yararmı bilmiyorum:KK50:
başka önerisi olan varmı?
kardeşin kaç yaşında ? eger yaşı varsa kıskanclıgından yapıyordur evlendirin gecer.

Back
X