Abim Barıştı Kızlan Haber Vereyim Dedim

Dediklerimi yanlış anlamanızı istemem ama adı üstünde ‘abinizin ilişkisi’ bu, sizin değil. Yani abiniz bile olsa kendinize bu konunun içinde yer bulma hakkınız yok diye düşünüyorum. İlla bişeyler söylemek ya da akıl vermek durumunda değilsiniz ki. Abinizin aldığı karara saygı duyup yanınızda olduğunuzu hissettirmeniz yeterli.

Peki tesekkur ederim sagolun

Adam göze almış,seviyorum demiş ne tavsiyesi verilebilir ki?

Olmaz bu ilişkiden sağlıklı bir evlilik ama bunu söylerseniz kötü olursunuz, hiiiiiiiç karışmayın önceki konunuza da yazdım, eski konularımı okuyabilirsiniz bizde de var böyle bir “gelin” abiniz seviyorum diyorsa verecek tavsiyeniz yok ne yazık ki.

keşke siz hiç müdahale etmeseydiniz çünkü huy değişmiyor bu kızın yapısı karaketeri bu ve yine bu şekilde devam edecek değişmeyecek doğru bir karar vermişti aslında ama işte çevre baskısı

Kizlar; abim kızı affetti. Nasil mi oldu ?

Kiz aramiz bir saat konusmus. Abime ikisininde hatalarini soylemis. Abim bak son kez deneyelim ben seni seviyorum sende beni ama artik bitirmek zorundaydim. Senin tutarsızlığin var sen bana soz verip ertesi zamanda ayni ayni koa donuyorsun diye...

Kizlar simdi abimle bas basa konusmak istiyorum sizce nasil öneriler vereyim bu tarz insanlarla karsilasip nasil toparlayabildiler ?

Ben abime asla kizin guvenini kirma, biraz daha yumusak ol sert olma ve kiz ayni konulara girecegi zaman mutlulukdan gelecekten bahset demeyi düşünüyorum.

Eski konum:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/soz-atma-konusu-uzuluyoruz.1076975/

Demek ki tutarsız olan bitek gelin değilmiş..

Eski konunuzu bilmem. Okumadım da. Ama sizin de tipik bir görümce olduğunuzu düşünüyorum. Hani şu abisinin iyiliğini isteyip her şeye salça olan tiplerden. Benim görümce gibi tek amacınız abinizin iyiliğini istemek değil mi? Herşeye burnunuzu sokmayın bu kadar insanlar evlenmeyi biliyorsa kriz yönetimini de bilsin. Başka işiniz yok mu yengeniz ve abiniz dışında. Bırakın insanlara iyilikten çok kötülük yapıyorsunuz

Başına tekrar bela almış, o ilişkiden hayır gelmez.siz de öğüt vermeye çalışmayın, haklı sebepleri vardı ilişkiyi bitirirken, illa öğüt vermek istiyorsanız kızla konuşup artık ergenlikten çıkmasını isteyebilirsiniz.umarım mutlu olurlar.abinize tanımadıgm halde üzüldüm.bir de boşanınca omur boyu nafaka ister hakki olmadan..

O kadar saçma bir ısrar içindesiniz ki..
Abiniz temeli sağlam olmayan saçmasapan bir evlilik mi yapsın istiyorsunuz?

Neden bu kadar müdahil olmaya çalışıyorsunuz abinizin ilişkisine?

Bu siteye sık sık giriyorum. Ama bir konunun devamı niteliğinde açılan konuları mümkün değil hatırlamıyorum :deli:
Bu aralar da çok var , merhaba hanımlar beni bilirsiniz şöyleyim
Merhaba hanımlr eşimle malum problemleri çözdük
Vs :deli:

Kizlar; abim kızı affetti. Nasil mi oldu ?

Kiz aramiz bir saat konusmus. Abime ikisininde hatalarini soylemis. Abim bak son kez deneyelim ben seni seviyorum sende beni ama artik bitirmek zorundaydim. Senin tutarsızlığin var sen bana soz verip ertesi zamanda ayni ayni koa donuyorsun diye...

Kizlar simdi abimle bas basa konusmak istiyorum sizce nasil öneriler vereyim bu tarz insanlarla karsilasip nasil toparlayabildiler ?

Ben abime asla kizin guvenini kirma, biraz daha yumusak ol sert olma ve kiz ayni konulara girecegi zaman mutlulukdan gelecekten bahset demeyi düşünüyorum.

Eski konum:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/soz-atma-konusu-uzuluyoruz.1076975/

Abiniz de sonra erkek forumlarında “boşanmak istiyorum. Zaten biraz da ailem yüzünden, onlar üzülmesin diye evlenmiştim” diye konu açsın.

Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş derler.Bir ilişki öyle veya böyle devam ediyorsa,abinle sözlüsü tam bu söze uygun.Aklı başında insan aklı başında biriyle bir yola çıkar ve gerisini getirir.Önceki konunda da dedim,abin 4 4 lük olsa anlattığın gibi saçma ,gereksiz hareketlere girmezdi kız gibi.Hem problemli diyor,hem de mesajla ayrılıyor abin.

Bu düpedüz ayrılamasın,bu konuşma burda bitmesin,sözlüm kriz geçirsin demek.Ki zaten öyle de oldu yine barışmışlar.Kaostan beslenengillerden onlar çok belli.O yüzden siz de üstünüze alınmadan,kendi haline bırakın onları.Bu iş evliliğe gider ve sonunda siz kötü olursunuz.

Abinizin gercekten iyiligini isteseniz ona, ikili iliskilerini size anlatmamasini ve ailesine yansitmamasini soylerdiniz.

Kendi problemlerini kendi cozmesini soylerdiniz. Kendi beynini kullanmasina izin verirdiniz. İzin vermeye vermeye beyinsiz cikar yoksa. Allah ona da akil vermis yazik, bosa durmasin kafa tasinin icinde. Bu kizla olmasa baska kizda yine aynisini yapacak cunki.

Ayrica ben olsam yavastan killanirdim. Acaba abim bizimle dalga mi geciyor diye?
Hem kizi size kotuleyip hem barisiyor devam ediyor onunla.
Belki de kaostan beslenen abiniz..kimbilir.

Back
X