Abim beni boğuyor.

Bir tavsiye veremeyeceğinizi biliyorum, sadece anlatmak istedim. Çünkü artık çok sıkıldım. Şu an tam karşımda çoraplarını çıkarıp fırlattı yine bir köşeye. Yazmadan duramayacaktım gerçekten.

İki tane abim var. Biri 27 yaşında diğeri 23. Bu 23 yaşındakiyle problemim. Büyük abimle hiçbir sorunum yok. O istanbul'da yaşıyor. İstanbul'dayken erkek arkadaşımla tanıştırdım, evine kabul etti, sohbet ettik vs.. Çok iyi, anlayışlıdır. Ama bu küçük abimden gerçekten daraldım artık.

Her şeyime karışır. Telefonuma, bilgisayarıma, kıyafetime, dinlediğim şarkılara, arkadaşlarıma... Güya babamın yanında çalışıyor, sabah 10da kalkar işe gider gibi yapar öğlen 1 de geri gelir. Tüm giysilerini bir yere atar. Şu anda bile "kime yazıyosun sen?" diye sordu mesela... Giysileri bir yerlerde, sürekli karpuz kes, yemek koy, su getir, çorap getir, duştan çıkar donunu bile hazırlatır. Sigara içer suratıma üfler, durduk yere bağıra bağıra şarkı söyler. Klozetin kapağını kaldırmayı bile öğretemedim. Klozetin üstüne not yazarım notun üstüne işer. Seviyorum kendisini ama artık beni öyle bıktırdı ki. Çocukken "yağmurda yürüyelim mi, öpüşelim mi" falan diye bir şarkı vardı. TV'de çıktığında izlemeye devam ettim diye dayak yemiştim. Büyüdüm artık kocaman kız oldum şiddet kalmadı ama uyuz ediyor beni. Tüm eşyalarıma çöreklenmeye çalışıyor zaten. Sürekli alkol alıyor, geceleri sorun çıkarıyor evde. Saat 4-5 e kadar dışarda kaldığı oluyor. Annem babam ayrı, bir erkek o var evde. Anahtarını bile taşımayacak kadar sorumsuz. Cama koyuyoruz anahtarı. Tedirgin yatıyorum geceleri.

Cidden sıkıldım artık ya. Babamın yanına gitse de kurtulsam. öf.

böyleleri evde terör estirir, evlenince de hamın köylü olurlar genelde.

şu dünyada abi kavramından nefert ettiğim kadar hiç bi şeyden nefret etmedim :47: senin yazını okuyunca dahada tepem attı diyecek kelime bulamıyorum içimdekileri yazarsam banlanırım :47:

Özgürlüğümüzü kısıtlıyorlar resmen!

sen sanki benim kocayı anlatmışsın tabii alkol ve şu klozet kapağına ciş yapma hariç tabii:26:yazını okurken güldüm özellikle not yazıyorum üstüne çiş yapıyor demişsin ya orda çok güldüm ama aslında hiç komik değil biliyorum yaşayınca çok sinir bozucu bir durum :23:değişeceğini de sanmıyorum evlenene kadar onu idare edeceksin Allah evleneceği kıza yardım etsin:31:

Ben de diyordum hep kendi kendime ve arkadaşlarıma.
Ablam yerine keşke abim olsaydı maç izlerdik takılırdık diye.
Beterin beteri varmiş meğer.
İnanamıyorum şuan gerçekten kullanıyormuş gibi davranıyor biliğin kardeş değilsiniz gibi.
Bu durumu annene anlat bence gündür vakti oturup konuşun,annende abinle konuşsun bi bakın.
Umarım bu iş tatlıya bağlanır.
Allah yardımcın olsun.

yeminle güldüm klozetin kapagını açmadan işer kısmına abinde tam uyuzmuş karısı valla mum eder onu sen az daha sabret allah ona eli maşalı bir hatun versinde o işediği yerleri bile yalattırır valla zulümü yerde kalmaz korkma

Bir tavsiye veremeyeceğinizi biliyorum, sadece anlatmak istedim. Çünkü artık çok sıkıldım. Şu an tam karşımda çoraplarını çıkarıp fırlattı yine bir köşeye. Yazmadan duramayacaktım gerçekten.

İki tane abim var. Biri 27 yaşında diğeri 23. Bu 23 yaşındakiyle problemim. Büyük abimle hiçbir sorunum yok. O istanbul'da yaşıyor. İstanbul'dayken erkek arkadaşımla tanıştırdım, evine kabul etti, sohbet ettik vs.. Çok iyi, anlayışlıdır. Ama bu küçük abimden gerçekten daraldım artık.

Her şeyime karışır. Telefonuma, bilgisayarıma, kıyafetime, dinlediğim şarkılara, arkadaşlarıma... Güya babamın yanında çalışıyor, sabah 10da kalkar işe gider gibi yapar öğlen 1 de geri gelir. Tüm giysilerini bir yere atar. Şu anda bile "kime yazıyosun sen?" diye sordu mesela... Giysileri bir yerlerde, sürekli karpuz kes, yemek koy, su getir, çorap getir, duştan çıkar donunu bile hazırlatır. Sigara içer suratıma üfler, durduk yere bağıra bağıra şarkı söyler. Klozetin kapağını kaldırmayı bile öğretemedim. Klozetin üstüne not yazarım notun üstüne işer. Seviyorum kendisini ama artık beni öyle bıktırdı ki. Çocukken "yağmurda yürüyelim mi, öpüşelim mi" falan diye bir şarkı vardı. TV'de çıktığında izlemeye devam ettim diye dayak yemiştim. Büyüdüm artık kocaman kız oldum şiddet kalmadı ama uyuz ediyor beni. Tüm eşyalarıma çöreklenmeye çalışıyor zaten. Sürekli alkol alıyor, geceleri sorun çıkarıyor evde. Saat 4-5 e kadar dışarda kaldığı oluyor. Annem babam ayrı, bir erkek o var evde. Anahtarını bile taşımayacak kadar sorumsuz. Cama koyuyoruz anahtarı. Tedirgin yatıyorum geceleri.

canım bnmde 3 abım vardı 2 sı sureklı ne rdesın kımslesın bunu nıe gıydın derlerdı ıan evlıler suan eslerı bnm o zamankı halımden cok rahatlar gıkk dıe mıyrlrr vallahı cok sınır oluyrm bendeeee bnm o zamanlarımı kharcadınız eslerınıze gık dıe mıyrsunuz dıyeeee o da duselır ama senn omrum yarı olmuss olur cnm ama snn abımde ıckı sıgara fln seylerde vr bızde onlar yoktu ck skrr ama dkkt ett kendıneee babanda yk basınızda olsa bu kdr serbest olmaz cunku benmbabam en son dedı ben kızmyrm da sıze ne oluyr dıe ondn sonra o kdr ses edemedıler banaaa :24:

anlıyorum canım seni ama abin gitse onun yerini ararsın yani kıymete biner belki seni sevdiğinden yapıyodur sonçta kardessiniz yani

Gerçekten zor bi insanmış. Hep bir abim olmasını isterdim ama malesef 2 tane ablam var hemcinslerim olmasına rağmen hele en büyüğümle aramız hep limoni..
ama gel gelelimki şu klozete not yazma işi beni gerçekten güldürdü... :D :D
beterin beteri vardır canım, ne abiler gördüm sen yine kendinkine şükret..

Offf o abiyi bilmez miyim, anlattiklarin benim abimle de uyuyor alkol problemi hariç.

Hele o çapkinlik kismi yok mu benim basimi çok yakti. En büyük abimin dügününe okulumdan 3 kiz arkadasimi davet etmistim ve bu ortanca abim ayni gecede üçüyle de flört etmis ve tlf numaralarini almis. Daha sonra da görüsmüsler, kizlar bunun farkina variyorlar (benim hiç biseyden haberim olmadi) bana anlattilar ben yerin dibine girmistim. Bir de benim en yakin iki arkadasimla da ayni anda çikmis, ikisini idare etmis, durum 1 hafta içinde açiga çikmisti yine çok utanmistim. Simdi bi araya gelince bana diyorlar ki sen çok iyi bi insansin ama o abin ne öyle yaa! Bi vakasi daha var ki onu hiç anlatamicam utancimdan... Valla nerdeyse yeni insanlarla gizli gizli tanisir olmustum abimin gazabina ugramasinlar diye. Zaten konu sahibi arkadasim gibi ben de hep uyariyordum kizlar abimin bu huyundan. Yani afedersiniz nerdeyse asçi usaga usak bahçivana modunda yasiyor gercekten çok utanç verici.

AMA, gecen yildan beri, evimiz yurdumuz ayrilinca hersey düzeldi, o gicik beni deli eden insan bana karsi melek gibi oldu, ve diger arkadaslarin da dedigi gibi bu hallerini bile ariyorsun (inanilmaz ama gercek), kisacasi canim, malesef ayni evde yasadikça bu böyle devam eder. Ne zaman kendi evin ocagin olur, o zaman kurtulursun :)

Şu anda pilates topumun üstünde zıplıyor kendisi. "Patlatacam bunu!" diyor. İddiayı kazanacakmış. Ben senle bunun üstüne iddiaya girmedim diyorum. Anlamıyor tabi ki. Ne zaman anladı ki.

Notun üstüne işediğini görünce çok kızmıştım ama kızlar şimdi siz güldük deyince ben de güldüm. :9:

Kızlarla olayları anlatmakla bitmez zaten. Mahallede kız arkadaşım kalmadı onun yüzünden. Tüm kızlarla bi geçmişi var maşallah. Bi an önce evlensem, ya da o evlense(onu kim alır bilemiyorum) kurtulsam. Şöyle dişli bi hatun çıksa karşısına da dize getirse keşke. Aldatma huyu da var zaten. Ayyy valla keşke tüm erkeklerin bizim gibi kız kardeşleri olsa da uyarsa bizi. Ben kızlara gizli gizli söylüyorum "bak güzelim bu seni üzer" diye. :3:

canım vala şuan sinirden ağlayarak yazıyorum

nasıl sinirim bozuldu 3 erkek tek kız benim . abim 29 yaşında ben 27 ufağım 24 en ufağımız 16 yaşında. nedir benim bunlardan çektiğim
abim bayılır telefonumu pc mi karıştırmaya . onun yüzünden telefonumu köşe bucak sakladım hep. alır okur bi gün arkadaşım naber falan yazmış almış okumuş adresini ver kafanı patlatıcam falan yazmış çocuğa . neler neler az öncede komşuya çıktım face i açık bırakmışım bütün resimlerime bakmış arkadaşımın nişanında çektirdiğim fotoğraflar vardı anneme söylenmiş durmuş elin adamlarıyla sarmaş dolaş fotoğraflarım varmış vs vs annemde geldim eve bana söylenmeye başladı . nasıl sinirim bozuldu açtım gösterdim anneme fotoğrafları bunlarmı dedim nişan bu arkadaşımın nişanı bu sinirimden başladım başladım ağlamaya annemde üzüldü bana yok kızım ben sana güveniyorum kızdım ona karıştırma kızın özelini die . abim bunu hep yapıo ama . diğer erkek kardeşim giydiklerime çok karıştı çok çektim ondan ama askerden gelince duruldu

bu arada abim evli evi yakın bize sürekli gelir . of nasıl canım sıkıldı :5:

Son düzenleme:
Back
X