• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

abim çok mutsuz ve ben üzülmekten başka birşey yapamıyorum..

Kadina saygili olmasi her seyi kabul edecegi anlamina gelmiyor. Tatli dille konusarak tavrini belli ederek degistirmesi gereken seyleri bilmeli. Oncelikle kizini aksamlari eve getirmekle baslasin. Annesi almiyorsa isten gelirken ugrayip alir cocugu eve getirir. Sizlik bi durum yok mudahele hakkiniz da yok.
Bence sorun bu bile olmayabilir biraz baska bir uyenin dedigi gibi takilinmis geline sanki batmis bazi seyler yoksa bu adam razi gelmese ne kaynana alir bakar ne kiz birakir

Allah dağına göre kar veriyor da
Bu da sanki biraz fazla mi olmuş :kahve:
Çocuk akşamları da evde değil yanlış anlamadıysam
Boşanmak son çare olabilir ama duzeltilemeyecek bir şey değildir.
İş abinizde bitiyor kolaylıklar dilerim

selam kızlar,
öncelıkle 3 abım var ve 3 yengem..dolu dolu bir görümceyim yanı:)genel olarak kımsenın işine gücüne karışmam yardım dışında ve gerçekten çok severler benı..biri dışında..
ortanca abım çok hızlı bir evlilik yaptı..6 ay içinde tanıştı nişanlandı evlendi..yaşı 37 idi,belkide son şansım diye düşündü o dönem bilmiyorum..5 yıllık evlıler ve bir kızları var..
gelinimizde müthiş bir öfke var,hayata karşı insanlara karşı..herkese herşeye..sadece 2 kız kardeşi ve annesi birde kızı..onun dünyası okadar..
abimde çok sevilen yumuşak huylu karışmayan etmeyen kadına saygılı bır adam..
okadar büyük baskı altındaki..
her hareketi,konuşması,esprı yapması,şurdan bardak alıp su içse o bardaklamı içiyosun ne biçim içiyosun o orayamı konur,koydunda nıye yıkamadın gibi saçam sapan bir eleştiri zinciri var hatunda..adam bunalmış ama aile üzülmesin diye bizede anlatmıyor..
herkes inanılmaz ilgi gösterdi aileye dahil etmek istedi,özellıkle ben aynı yastayız daha iyi bağ kurabiliriz diye ilgilendim,davet ettim,dışarıda görüştüm,organızasyon yaptım konustum,açmaya çalıştım vs..
ama yok yanı..
defalarca laf sokar,begenmez,mutsuzdur,gelir bı kenarda oturur telefonuyla oynar gider,merhaba nasılsın demezsen asla demez..
toparlayamıyorum artık neyse,çokta detaya girip yermiyim..
ama konu şu,abim gerçekten çok mutsuz,bikaç kez anneme bikaç kez bana dedi,şeytan diyo aç boşanma davası bitir bu işi ama kızıma kıyamıyorum,onu haftada bir görmek istemıyorum..buarada kızına annesi bakıyor ve evlerının mesafesi arabayla 10-15 dk idi..haftaiçi kızını orda bırakıyordu.yeğenım 3 yaşında şuan
sabah kızı bırak akşam al zor oluyor diye,annesinin 2 bina yanında ev aldırdı..abim biraz zorlanıcam ama en azından kızım akşamları ynaımda olacak aile gibi birarada olucaz deyıp girdi borcun altına..ne oldu hala haftaiçi akşamları çocugu almayıp annesınde bırakıyor ve haftasonları alıyor..abimden işten gelınce mecburen oraya gidip kızını orda görüyor..düzen sıfır yani..
nıye anlattım bilmiyorum ben işin içine de girmek istemıyorum,karı kocalar sonuçta kendı meseleleri..ama ne yapabılırım diye çok sorguluyorum kendımı..sinir olsam bile sürekli birarada olmayamı çalışsam yoksa ne halınız varsda görün deyip bagımı koparsam bilmiyorum..
uzun oldu..

Cok defa burda demisimdir keske bazen burda erkeklwrin soz hakki olsa cunk7 genslde twk tarafli gorup twk tarafli yorum yapiyoruz

Abinin durumuna gercekten cok uzuldum ben olsam zaten gwlin hanimin sizi pek umursadigi yok o yuzden aranizin kotu olmasida biseyi degistormez senin yerinde olsam bi kereye mahsus alirim gelin hanimi karaima herseyi cok acik konusurum hatta onunda bi derdi var mi sorarim

Acikcasi ben evlat icin bi evliligin surdurulmesi taraftari degilim hicbir evlat ne annesinin ne babasinin yaptigi fedakarligi goremiyor ne yazik ki goreni cok az en azindan simdi ayrilsalar ikiside daha kolay kendi onune bakar

Insallah abiniz gec olmadan dogru karari alir

Cok zor olsa gerek ben kendimi senin yerine koydum ama kendime bile cevap veremedim ne yapmam gerektigini kusura bakma canim. Inşallah abin en kısa zaman da mutlu olur ailesiyle beraber.

abin bosanmıyorsa sana ıkna etmek düşmez belkı oyle düşünuyor veya oyle gosterıyor bılemezsın, aıledekı durumunu da bılemezsın etlıye sütlüye karısmaz dıyorsun ya senın esın nasıl gorunuyor acaba aılesıne karsı sen onu bır düşün? bılemezsın ama belkı aılesıne ıyıdır abın de eşine karsı vurdumduymaz gamsız gıbı kötu ozellıklerını gosterıyor olabilir.

Abiniz bence bir kere bosanmak istiyorum desin muma doner o yelloz. Bulamaz oylesini bu zamanda.

Kadın kendi çocuğunu ve abini sevmiyor falan mı nasıl bırakıyor ufacık çocuk be abin de ayrı problem bari o alsın çocuğu ikisi de ayrı cinsmiş bırakın uğraşmaya üzülmeye deymez

Hanımla anlaşmaya çalışacak mücadele edecek mademki kızı var , bununda bin bir türlü çözümü var kafasını kullanacak baskın karekter burada kadın , sabırlı olacak

Sizi çok iyi anlıyorum, benimde abim.ayni şekilde sadece isimleri farklıdır

Yaşamayan bilemez o yüzden genellikle gelin açısından bakılıp ,abin mutsuz olsa boşanır bidi bidi denmiş

O işler öyle değil bilemiyorlar

Benim.abim de pasif aslında eslerinin gösterdiği cesareti yada dik başlıligi onlar gösterse herşey rayına oturacak kadın biliyor ki adam ne desem yapıyor o yüzden..

Herkes Birgün gelir anlar burda yazanlarin bir kızı bir oğlu olur, kızı abisine üzülür o zman danışmanlık ederler ama yıllar var :)

Ben ne yaptım, ben elimi ayağımı çektim ,yapacak başka bişey yok bu istekli mutsuzluk .

Adam.herseyin farkında ama içten içe ayrılmak da istemiyor kendince sebepler sunuyor kendine bahaneler. Ben bunu girmeye tahammul edemedim,zaten şuan farklı bir sehirdeyim.yazik öyle arasma konuşma irtibat da yok.kus de değiliz karşılaşırsak konuşuyoruz

Çok acı çok yiprandim ama.baska seçenek yok

Dua ediyorum ona mutlu olması için, mutsuz biliyorum ama devam da ediyor 17 yıl olacak, sizde tek çare zamanla alisacaksiniz

Sizi çok iyi anlıyorum, benimde abim.ayni şekilde sadece isimleri farklıdır

Yaşamayan bilemez o yüzden genellikle gelin açısından bakılıp ,abin mutsuz olsa boşanır bidi bidi denmiş

O işler öyle değil bilemiyorlar

Benim.abim de pasif aslında eslerinin gösterdiği cesareti yada dik başlıligi onlar gösterse herşey rayına oturacak kadın biliyor ki adam ne desem yapıyor o yüzden..

Herkes Birgün gelir anlar burda yazanlarin bir kızı bir oğlu olur, kızı abisine üzülür o zman danışmanlık ederler ama yıllar var :)

Ben ne yaptım, ben elimi ayağımı çektim ,yapacak başka bişey yok bu istekli mutsuzluk .

Adam.herseyin farkında ama içten içe ayrılmak da istemiyor kendince sebepler sunuyor kendine bahaneler. Ben bunu girmeye tahammul edemedim,zaten şuan farklı bir sehirdeyim.yazik öyle arasma konuşma irtibat da yok.kus de değiliz karşılaşırsak konuşuyoruz

Çok acı çok yiprandim ama.baska seçenek yok

Dua ediyorum ona mutlu olması için, mutsuz biliyorum ama devam da ediyor 17 yıl olacak, sizde tek çare zamanla alisacaksiniz

Haklisiniz banada yasamadiklari icin yadirgiyorlar gibi geldi

Yalni gercektwn ben erkeklwrin nedem boyle bir evliligi surdurduklerini anlayamiyorum sonucta bu dunyaya bir kere gelecwgiz yurumeyen bi iliskiyle insan neden cehennem hayatini yasamayi ister ki

Haklisiniz banada yasamadiklari icin yadirgiyorlar gibi geldi

Yalni gercektwn ben erkeklwrin nedem boyle bir evliligi surdurduklerini anlayamiyorum sonucta bu dunyaya bir kere gelecwgiz yurumeyen bi iliskiyle insan neden cehennem hayatini yasamayi ister ki

Evet tabi ki öyle haklısın ama karakter meselesi bence. Mesela abim o kadar idareci biridir ki eski zaman kadınları gibi idare eder katlanır ,hanı kocalar ne yapsa da kadın çekerdi ya işte benim abim de o şekilde ama.ben tam tersiyim. bizde de baskın olan benim bu yönümu çok da sevmiyorum ama kim kime baskın olursa demek ki. yada yonetirse .. ben ezmiyorum ama biraz yönetiyorum eşimi. Ama kadın zir cahilse adam da pasifse durum bu

Genelde de hak eden kadın hakkını pek goremez hoduk adama düşer l ne fedakar kadınlar da var

Konu sahibine hak veriyorum ama

Abin susmaktan alttan almaktan vazgecebilse çözülebilir belki birşeyler.Ne bileyim çocuğu eve getirip artık bizimle kalacak demekle başlayabilir.Ananesinde kalmasının doğru olmadığını anlatsın.Ama kararlı olsun.Baktı eşi yine inat ediyor sorun çıkarıyor başka yollara o zaman bakar.

selam kızlar,
öncelıkle 3 abım var ve 3 yengem..dolu dolu bir görümceyim yanı:)genel olarak kımsenın işine gücüne karışmam yardım dışında ve gerçekten çok severler benı..biri dışında..
ortanca abım çok hızlı bir evlilik yaptı..6 ay içinde tanıştı nişanlandı evlendi..yaşı 37 idi,belkide son şansım diye düşündü o dönem bilmiyorum..5 yıllık evlıler ve bir kızları var..
gelinimizde müthiş bir öfke var,hayata karşı insanlara karşı..herkese herşeye..sadece 2 kız kardeşi ve annesi birde kızı..onun dünyası okadar..
abimde çok sevilen yumuşak huylu karışmayan etmeyen kadına saygılı bır adam..
okadar büyük baskı altındaki..
her hareketi,konuşması,esprı yapması,şurdan bardak alıp su içse o bardaklamı içiyosun ne biçim içiyosun o orayamı konur,koydunda nıye yıkamadın gibi saçam sapan bir eleştiri zinciri var hatunda..adam bunalmış ama aile üzülmesin diye bizede anlatmıyor..
herkes inanılmaz ilgi gösterdi aileye dahil etmek istedi,özellıkle ben aynı yastayız daha iyi bağ kurabiliriz diye ilgilendim,davet ettim,dışarıda görüştüm,organızasyon yaptım konustum,açmaya çalıştım vs..
ama yok yanı..
defalarca laf sokar,begenmez,mutsuzdur,gelir bı kenarda oturur telefonuyla oynar gider,merhaba nasılsın demezsen asla demez..
toparlayamıyorum artık neyse,çokta detaya girip yermiyim..
ama konu şu,abim gerçekten çok mutsuz,bikaç kez anneme bikaç kez bana dedi,şeytan diyo aç boşanma davası bitir bu işi ama kızıma kıyamıyorum,onu haftada bir görmek istemıyorum..buarada kızına annesi bakıyor ve evlerının mesafesi arabayla 10-15 dk idi..haftaiçi kızını orda bırakıyordu.yeğenım 3 yaşında şuan
sabah kızı bırak akşam al zor oluyor diye,annesinin 2 bina yanında ev aldırdı..abim biraz zorlanıcam ama en azından kızım akşamları ynaımda olacak aile gibi birarada olucaz deyıp girdi borcun altına..ne oldu hala haftaiçi akşamları çocugu almayıp annesınde bırakıyor ve haftasonları alıyor..abimden işten gelınce mecburen oraya gidip kızını orda görüyor..düzen sıfır yani..
nıye anlattım bilmiyorum ben işin içine de girmek istemıyorum,karı kocalar sonuçta kendı meseleleri..ama ne yapabılırım diye çok sorguluyorum kendımı..sinir olsam bile sürekli birarada olmayamı çalışsam yoksa ne halınız varsda görün deyip bagımı koparsam bilmiyorum..
uzun oldu..
Bence karismayin kocasini dinlemeyen kadin sizimi dinliycek. Huylu huyundan vazgecmezmis oda oyle oyle kabul edin fazla takilmayin derim.

Abin hani haftada 1 kizimi gorucem diye bosamiyor ya, e yine sadece hafta sonu goruyomus. Kadin eve bile almiyo cocugu. Ben ne anladim boyle evlilikten? Abin fazlaca pasif. Bunda kizacak tartisma cikaracak bir durum da yok. Cocugumu bu evde istiyorum diyecek karisina.

Hayir derse de bosasin. Hafta ici yine gormuyomus.

Ben de olsam karışmam, koca adam ne yapabilirsiniz ki siz zaten? Kendisi karar verirse gider açar davayı. Anlık sinirle boşanmayı cümle içinde kurmuş ama ciddi olarak düşünmediği için de kızıma üzülüyorum bahanelerini sıralamış. Demek ki hazır değil öyle yada böyle boşanmaya. Gerçekten niyeti olsa şimdi de kızı hafta içi başka yerde kalıyormuş zaten bu bahaneyi sunmazdı.

Onlar evliliklerine devam eder , siz aile yıkmaya çalışan kötü görümce olursunuz karışırsanız. İyi niyetli olduğunuzu biliyorum ama karı koca meselelerini karı koca halletmeli, 3. şahısların rolü karar her ne ise yanlarında olup ellerinden gelen desteği sunmak olabilir

Back
X