- 7 Ağustos 2016
- 3.505
- 7.423
- 158
- Konu Sahibi leylaska24
-
Siz bunu hiç ıslak odunla dövdünüz mü?Merhaba arkadaslar,moralim hic eyi degil,abim yuzunden.abim 6 yildir evden dusari cikmiyor,isletme bitirdi ama hic calismak istemiyor,calisdigi yrde ancak 1_2 gun dayanabiliyor.
Uni yi bitirdikten sonra cok kotu bir insana donustu evde tv telefon tabak ne varsa kiriyor .hep hastayim diyor.goturmedigimiz doktor kalmadi .hic bir seyi yok.hastalik hastasi hep biryerini tutuyor.antidepresanlar da ise yaramadi.hastanaye kaldiralim diyoruz ven delimiyim diyor.hep bizi sucluyor .annem babam ona ev her sey aldilar okutdular is buldular ama o hep bize aci yasatdi.
Kuran okuyor cenabet geziyor.annemi dovuyor sovuyor babami da oyle en son polis cagirdik biraz korkdu davranislarini duseltdi ama su aralar yine basladu kirmaga sovmeye
Annem her gun beni ariyor konusuyor yaptiklarini hep agliyorum allahim niye bpyle bir abim var diye.git gide akilsiZ laflar soyluyor sanki uni bitirmemis gibi allah var diyib yokmus gibi yasiyor sizin hayatinizi cehenneme donusturucrm diyor.
Ben hep icim icimi yiyorum acaba simdi ne delilik yapuyor duye .bizi cok yipratti
Aranizda mucize dua bilen varmi ben hep dua ediyorum onun islahi icin(((((lutfen ...///
Merhaba arkadaslar,moralim hic eyi degil,abim yuzunden.abim 6 yildir evden dusari cikmiyor,isletme bitirdi ama hic calismak istemiyor,calisdigi yrde ancak 1_2 gun dayanabiliyor.
Uni yi bitirdikten sonra cok kotu bir insana donustu evde tv telefon tabak ne varsa kiriyor .hep hastayim diyor.goturmedigimiz doktor kalmadi .hic bir seyi yok.hastalik hastasi hep biryerini tutuyor.antidepresanlar da ise yaramadi.hastanaye kaldiralim diyoruz ven delimiyim diyor.hep bizi sucluyor .annem babam ona ev her sey aldilar okutdular is buldular ama o hep bize aci yasatdi.
Kuran okuyor cenabet geziyor.annemi dovuyor sovuyor babami da oyle en son polis cagirdik biraz korkdu davranislarini duseltdi ama su aralar yine basladu kirmaga sovmeye
Annem her gun beni ariyor konusuyor yaptiklarini hep agliyorum allahim niye bpyle bir abim var diye.git gide akilsiZ laflar soyluyor sanki uni bitirmemis gibi allah var diyib yokmus gibi yasiyor sizin hayatinizi cehenneme donusturucrm diyor.
Ben hep icim icimi yiyorum acaba simdi ne delilik yapuyor duye .bizi cok yipratti
Aranizda mucize dua bilen varmi ben hep dua ediyorum onun islahi icin(((((lutfen ...///
Siz bunu hiç ıslak odunla dövdünüz mü?
Anneye babaya el kaldırmak ne demek ? Atın kapıya ,almayın bir daha eve ..kaç yaşına gelmiş ,beslenme ve barınma ihtiyacını tek başına karşılayabilir. Asalak gibi ailesinin sırtında ne işi var ?
Ama bak dövmeden atmayın kapıya .
Oyle bahirio annem babam utanio komsular duyar diye .zaren hepsi duyuyor solediklerini yaptiklarini da goruyorel kaldirsak o dover ///oyle bagi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?