• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abim,evliligi ve metresi

Ne dememi beklersiniz?
Bir de altın gönderseydim dogunca tebrik icin! Bugün boşanıyorum hamileyşm diyen bir kadın olsa yerden yere vurursunuz dimi neden hamile kaldın vs diye! E bu durumda kadının hamile kalması çok mu akıllıca? Ne olacak yani?
10 11 aydır üyeyim kkne hep yorumları okuyordum uzaktan uzağa tebrik ediyordum katıldım ilk konu sizi tebrik ediyorum okadar muazzam bir yorumki anlatamam:kahve:

Mesele ortadaki çocuk değil hanımefendi. Madem öyle yapmasalarmış. Burada herkes herkesin düşüncesine saygı duymak zorunda. NE bekliyorsunuz çocuk doğunca adam kılıklı aratık karışını boşayıp metresi mi alacak?
Burada hamileyken boşanacak kadınlara bile gömüyorlar da bu mu meşrulaşıyor? Bunu savunmayınca mı cahil oluyor insan?
Suç bireyseldir! Ama siz o masuma piç dediğinizde annesinin suçunu çocuğa yüklemiş oluyorsunuz. Çocuğa piç demeden de gayet kınanabilir asıl suçlular! Acaba siz namuslu bir anneden doğmak için nasıl bir uğraşı verdiniz anlatır mısınız?

Peki evlendiği kadın ve çocukları ne olacak?
Günümüzde herseyi böyle normalleştirdiğimiz icin bu haldeyiz. İkisi de bekar insanlar olsun ister çocuk yapsın ister yapmasın. Saygı duyarım. Ama evli bir adamla kapatmasının meydana getirdiği çocuk masum da olsa adı bellidir. Bu da benim görüşüm.
Size Saçma gelsin gelmesin.
Madem herkes birbirinin fikrine saygı duymak zorunda. Ben de bu fikri savunuyorum.
Ben şeyi merak ettim. İkisi bekarken yaptıkları çocuk piç olmuyor mu? O çocuk nasıl kurtuluyor damgadan? Adam ikisinde de istese soyadını verir.

Kimsenin sizin duyacağınız saygıya ihtiyacı yok. Hele hele bebeklerin tırnağı olamazsınız. O piç şimdi cennete gitti mesela. Allah’ın adaleti pek sizinkine uymuyor.

Merhaba kk uyeleri,
Cok dertliyim çok, yazimi okuyup yorum yapanlara şimdiden teşekkürler..

Evet bir abim var benden birbucuk yas buyuk evli ve dunyalar guzeli bir kizi ve eşi var..
Ama gel gelelim ki 7 aydir başka bir kizla ilişkisi oldugunu öğrendik ve hemen olaya müdahale ettik,gelinimiz duymadan bu konu kapansin istedik..
Öncelikle ben ve annem abimin arkasina birini takip kizi bulduk ve kiza guzelce bu adamin evli oldugunu onu birakmasini yoksa kötü şeyler olacagini soyledik.
Oda bize abimin onu boşanacagim diye kandirdiğini ve artik abimle ilişkisini keseceğini soyledi bizde inandik tabiyki.
Ayni konusmayi abimlede yaptik abimde eşini sevdigini ve bir hata yapip pişmsn oldugunu söyledi ve konu orda kapandi.

Gel gelelim bu olay olduktan iki ay sonra abimden biz yine şüphelendik ve takip ettirmemizin sonunda o kiza ev tuttugunu ve işe diye evden çikip o kizla buluştuğunu hatta kizin 2 aylik hamile olduğunu ögrendik.tabi tüm bunlardan gelinimize hiç bir şekilde bahsetmedik..
Abimi alip karşimiza annemle birlikte konustuk dedik ki karinla ilgili bi problemin varsa karinla konus boşan sonra ne istiyorsan yap dedik.
Ama bizim paşa ne karisini birakmak istiyormus nede sevgilisini birakmaya niyeti varmis yani tam bir öküz..
Neyse biz kizi aldik karşimiza abimin onu metres gibi kullanacağini karisini asla bosamayacağini anlattik ve bebeği aldirmaya ikna ettik sonucta bebek alindi.
Bu kizda bizim önümüzde hattini falan kirdi artik abimle hic bir ilişkisi kalmadiğini anlatti ve biz yine inandik aldi kendini gitti..

Vee aradan 2 ay geçti,bugün alişveris icin gittiğimde ne göreyim o kiz yine dönmüs ve alişveris yapiyor.Normalde kiz bizden 10 saat uzakta oturuyor ve ben kizi burda görünce yine anladim ayrilmadiklarini..
Hemen annemi babami aradim o markete geldiler ve biz kizi evire çevire dövdük..sonra kalabalikta bir şekilde elimizden kaçirdik..
Şimdi sizlere sorum bu konuyu gelinimize anlatirsam hemen evini terkeder ve kizcagizin gidecek yeride yok mahfolup üzulup duracak..
Sizce bu konuyu ona anlatmali miyiz?
Yardim edin lutfen..
Not:abim kizdan ayrilacagina yemin ediyor,esini sevdigini bu konuyu eşine anlatmamamizi istiyor..

Yengeniz abinizi aldatsa aynı şekilde olayı abinizden saklayıp yuva yıkılmasın diye diğer adamı döver miydiniz?

10 11 aydır üyeyim kkne hep yorumları okuyordum uzaktan uzağa tebrik ediyordum katıldım ilk konu sizi tebrik ediyorum okadar muazzam bir yorumki anlatamam:kahve:

Yani sırf bu yüzden cahil diyen filan olmuşda! Hiç umurumda değil açıkcası. Bunu yapan ben bile olsam aynı itham benim icin de geçerli. Bazı şeyler toplumun temel taşlarıdır. Ahlaksızlıgı normal göremem! Onu normal gör buna saygı duy sonuç bu!
Bebek tabiki dünyanın en masum canlısı da yapmasın kardeşim. Çoğu karısın boşar beni alır diye bile isteye hamile kalıyor. Adama sözüm zaten yok midesizin teki yani. Ona bedduaların en alasını gönderiyorum.

Ben şeyi merak ettim. İkisi bekarken yaptıkları çocuk piç olmuyor mu? O çocuk nasıl kurtuluyor damgadan? Adam ikisinde de istese soyadını verir.

Kimsenin sizin duyacağınız saygıya ihtiyacı yok. Hele hele bebeklerin tırnağı olamazsınız. O piç şimdi cennete gitti mesela. Allah’ın adaleti pek sizinkine uymuyor.

Ah geldi duyar kasıcılarımız;) sizi dikkate almayacagım hanımefendi.

Evet bunlari anlattik ve ikna oldu ama aldirmama secenegide vardi istemiyorsan seni zorlayamayiz sonucta doktora istemiyorum dersin olur biter dedik ama o aldirmaya karar verdi
Aldırmasaydı döverdiniz.
Malum abinizi bıraksın diye dövdünüz.

Yani sırf bu yüzden cahil diyen filan olmuşda! Hiç umurumda değil açıkcası. Bunu yapan ben bile olsam aynı itham benim icin de geçerli. Bazı şeyler toplumun temel taşlarıdır. Ahlaksızlıgı normal göremem! Onu normal gör buna saygı duy sonuç bu!
Bebek tabiki dünyanın en masum canlısı da yapmasın kardeşim. Çoğu karısın boşar beni alır diye bile isteye hamile kalıyor. Adama sözüm zaten yok midesizin teki yani. Ona bedduaların en alasını gönderiyorum.
Cahil olmak o..u olmaktan iyi değilmi yaa.Valla yaşasın cahillik ozaman

Çocuğun suçu ne? Onu bi açıklar mısınız? O masum yavru söylediğiniz sıfatı hak edecek ne yaptı?

Adam kansız anlıyorum ki bence de. Şerefsizin önde gideni. Ama evli bir adamla ilişki yasamak ne yani? Sokakta erkek mi kalmadı! Umarım böyle tiplerle asla karşılaşmazsınız. Çünkü ben bu metres gibi bir kadın tanıdım. Kene gibi yapısmıstı. En sonunda adam öldü de karısı kurtuldu.
Dayak şiddet kesinlikle karşı olduğum seyler ama bence bu kadın hak ediyor. He asıl dayaklık abiydi o ayrı bir durum.
Umarım konu gerçek olmaz zaten.

bende öyle bir kadın tanıdım kene gibi yapıştı en son adamı karısından boşattı iki güzeller güzeli bebesi de vardı adamın.. şimdi nikahsız beraber yaşıyorlar.. üstelik karısı da o kadını tanıyordu masum arkadaşlar ayağına.. şimdi de zaman geçmesini bekliyorlar evlenmek için yoksa karısı şimdi duyarsa ne olur bilemiyorumm hoş ileride duyarsa ne olur onu da bilmiyorum heerr ne isee evli erkekle beraberlik kuran her kadın iğrençtir. ben de diyorum memeleket bekar erkek kaynıyor uzak durun evli erkeklerden.. inanın bir kadın yol vermediği sürece erkek kolay kolay öle dadanamazzz onu istemeyen kabul etmeyen bir kadına. kadının en büyük düşmanı kadındır ne yapıyorsa kadınlar yapıyor..

Ahırınızdaki öküze sahip çıkamıyorsunuz diye komşunun ineğini mi kestiniz siz şimdi? Ne demek evire çevire dövmek, elinizi sürmeye hakkınız yok.

Dayak yiyen kız, eğer burayı okuyorsan bu aileye dava aç. Hem çocuğunu zorla aldırmışlar, hem de seni dövmüşler. Eminim kamera kayıtları vardır. Donlarına kadar al tazminatını ellerinden.

Abinizin cezasını vereceğinize gücünüz bir kadına yetiyor demek ki. Gelinin de haberi olmaması çok acı, bu hikayedeki en masum kişi o gelin!

Tabiki bebeğin alınmasına sebep olmak çok yanlış birşey günah ama bu bebek doğduğund olacaklarda var. Yenge ve kızının hayatı mahvolacak ama o bebeğinde hayatı mahvolacak. Abi yengeyi boşasa kıza yengeye günah,diğeriyle evlense veya evlenmese toplumda maalesef ki dışlanacak hele hele ki küçük bi ilçede yaşıyolrsa . Sizce bu kadar fikirsiz ve bencil abi iki çocuğa da sağlıklı babalık yapacak zihniyette ve yetide mi sizce?

Şu metresi de savunanı anlamıyorum. Adam ne kadar pezeven.se Kadın da o kadar oros.u! Kimse kusura bakmasın. Günah iki taraflı. Bile isteye belli ki para icin koşturuyor.
Benim gözümde evli adamdan peydahlanan çocuk da ne kadar masum olursa olsun p.çtir! Kadının aklı yok mu? Kandırılmış diyorlar bir de. Gelin boşasın o erkek müsveddesi kocasını sonra da iki namussuz evlenip mutlu olsunlar.
Bizim de aşka saygımız var. Ama evli biriyse öğrendikten sonra pekala yoluna bakabilir. Adam iradesiz kadın kandırılmış mı oluyor?
Bunu savunan ya kendi de ikinci kadındır ya da empati yağamıyordur.
:KK9::KK15:

Suç bireyseldir! Ama siz o masuma piç dediğinizde annesinin suçunu çocuğa yüklemiş oluyorsunuz. Çocuğa piç demeden de gayet kınanabilir asıl suçlular! Acaba siz namuslu bir anneden doğmak için nasıl bir uğraşı verdiniz anlatır mısınız?

Olayı annelere getirirseniz ili. Boyutu değişir! Haddinizi bilin. Savunduğunuz şeyler benim umurumda değil. Siz anlatın kendi annenizi biz de dinleyip aydınlanalım madem. İşinize bakın hanımefendi. Konu sahibini muhatap alın. Şu savunduğunuz seyler kadar terbiye de önemli olsaydı keşke. Asıl cahiller burada belli oluyor. Başkasının düşüncesine saygı duymaktan aciz kendini bir halt sananlar.

bebeğin aldırılması kısmı olmamış. aşağı sakal, yukarı bıyık olayları :KK12:

Peki evlendiği kadın ve çocukları ne olacak?
Günümüzde herseyi böyle normalleştirdiğimiz icin bu haldeyiz. İkisi de bekar insanlar olsun ister çocuk yapsın ister yapmasın. Saygı duyarım. Ama evli bir adamla kapatmasının meydana getirdiği çocuk masum da olsa adı bellidir. Bu da benim görüşüm.
Size Saçma gelsin gelmesin.
Madem herkes birbirinin fikrine saygı duymak zorunda. Ben de bu fikri savunuyorum.
Yetişkinler her şeyi yapma/yapmama iradesine sahip.
O yüzden iyi kötü her şeyin sorumluluğunu yüklenmek zorundalar.
Ancak meşru veya gayrı meşru bir hayata doğmak bebeklerin elinde değil ki.
O yüzden o sadece bebek. Hiçbir çirkin sıfatı haketmiyor.

Hakettiğini düşünmek gerici ve insanlık dışı bakış açısıdır.

Back
X