• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abim,evliligi ve metresi

taşlanmaya Hoşgeldiniz :))

Şimdi sizi de alıntılarlar bir bir kadına şiddet ha hiç olmamış diye

taslasinlar- bu kadina siddet az bile.
ha adamin evli oldugunu bilmez insan bi nebze korur. bile bile evli adam pipisine yapismak igrenc ötesi. ne yani altindanmi evli adamin seyi? TRde erkeklerin kökü kurumadigi sürece dövmek az bile. diyorumya seyini eline veririm- sonra gitsin kimle yatarsa yatsin. ailesine- sülalesine rezil ederim ama erkege bin beterini yaparim.
yaptikda ailemizle. bu tür namus yoksunu, ahlak yoksunu bir adam aile ortaminda tutulmaz. baska bir insanin karisina kizana bile yürür uckur düskünü

Kadını ne dövüyorsunuz gidin abinizi dövün iğrenç insanlarsınız gücünüz ona yetiyor demi inşallah size dava açarda süründürür pislik insanlar

taslasinlar- bu kadina siddet az bile.
ha adamin evli oldugunu bilmez insan bi nebze korur. bile bile evli adam pipisine yapismak igrenc ötesi. ne yani altindanmi evli adamin seyi? TRde erkeklerin kökü kurumadigi sürece dövmek az bile. diyorumya seyini eline veririm- sonra gitsin kimle yatarsa yatsin. ailesine- sülalesine rezil ederim ama erkege bin beterini yaparim.
yaptikda ailemizle. bu tür namus yoksunu, ahlak yoksunu bir adam aile ortaminda tutulmaz. baska bir insanin karisina kizana bile yürür uckur düskünü
Bir de masum bebeğe olmuş olan bla bla
Ortada bebek olup olmadığı da kesin değil. Belki kadın uydurdu.

Ama evde aldatılan eşin çocuğu da masum bir çocuk. Ona kimse yazık oluyor dememiş.

Gidecek yeri olmaması , ayrılınca Eşlerin gelirini az gösterip nafaka bile ödemenesi , ekonomik bağımsızlık , ailesinin çocuğunu Bırak sen kızımızsın ama çocuğunu kabul edemeyiz demesi , çocuğun okulu dershanesi ünv tesi ve bugün yarın devamlı artacak masrafları bu sorumlulukları tek basına yüklenecek olmak .... Daha sayayım mı ?

Emin olun o kocalara bayıldıkları için evli kalmıyor o kadınlarda.
Ozaman bir zahmet meslek sahibi olmayı öğretelim, boşanma çek demek yerine. Çalışsın kocaya muhtaç olmasın. Bunlar mazeret değil çünkü.

Ozaman bir zahmet meslek sahibi olmayı öğretelim, boşanma çek demek yerine. Çalışsın kocaya muhtaç olmasın. Bunlar mazeret değil çünkü.
Meslek sahibi olmaması da kadının suçu olmayabilir . Belki durumu yoktu belki okudu ama iş bulamadı belki ailesi okutmadı vs vs

Bir kadın platformunda Çaresiz Kadınları hiç düşünmeden empati yapmadan yadırganmayalım bence

Siddeti normallestirmeye calisiyorsunuz.
Bu o kadar cirkin ki. O kiz ne yaptiysa tek basina mi yapti da kalkmis burda dovduk diye utanmadan yazabilyorsunuz ?
Sizin ne hakkiniz bir insani dovmeye ?
Siz abinizi ve sevgilisi uyarmissiniz, cocuk mu bunlar. Herkes kendi davranislarinin sonucunu goze alarak yasiyor oyle degil mi ?
Gelinin de haberi olsun da kurtulsun bu aileden.
Siz insanlari doverek, bebegini aldirtarak yanlislari kapatamaz, olgun insanlarin kararlarina yon veremezsiniz.
Ailesi olarak uyarir, elinizden geleni yapar ve geline de haber verirsiniz.
İnsan olmak bunu gerektirir.
Artik siddeti normallestirmeyin!!! Vazgecin sundan !!!!!

Abinizi hadım ettirin başka çaresi yok... İçi pis olduğu için bu kız olmazsa başkası olur.. O da olmazsa yengeniz saf saf abinizle yatmaya devam edeceği için bir çocuk daha olmaması adına tek çare hadım... O da yok.. Siz en iyisi birbirinizi dövün.. Abiniz sizi, siz abinizi... Kadının suçu yok ki dövüyorsunuz.. Yengeniz hepinizi dövsün en iyisi...

Yorumlarin tamamini okumadim ilk 4 sayfa bana yetti. Herkes 3 kurusluk orospunun savunucusu olmus. Abisi ve metres hanim ikisi de gayet suclu. Sokaga çıkın deyin ki ben evli bir adama aşık oldum. Acaba kac kişi size cikip "adamin karısına sadakat borcu var, senin yok, bisey olmaz" der. Kadin da gayet ne yaptigini bilen, kesesini dolduran iki yüzlünun teki. Ayrica kendi kafasina yatmasa o cocugu asla aldirmazdi sevgilisinin ailesi dedi diye, zaten sozlerini dinleyecek olsa ayrilirdi simdiye belli ki kendi işine de oylesi gelmis.

Herkes 2 aylik cenin icin, bebek cocuk muamelesi yapmis, nerdeyse katil diyeceksiniz konu sahibine. Boyle kadinlarin elinde o çocuklar da heba oluyor dogmamasi cok daha hayirli olmus bence.

böyle bir ilişkide doğan çocuğun hali ne olur hiç mi muhasebe yapamıyorsunuz
doğmadan piç damgası yiyor farkındamısın
Utanacak olan cocuk degil ona o damgayi yapistiranlar. Madem her boyle iliskide cocuklara lakap takilacak diye aldirilip gitsin olur boyle sey ? Bunun muhasebesini siz yapamiyorsunuz belli ki

Bir de masum bebeğe olmuş olan bla bla
Ortada bebek olup olmadığı da kesin değil. Belki kadın uydurdu.

Ama evde aldatılan eşin çocuğu da masum bir çocuk. Ona kimse yazık oluyor dememiş.

bebek konusuna girmiyorum bile... ben aldirmaya karsi degilim. dini boyutunu yorumlamak bana dogru gelmiyor. günahi sevabi yaradan tartar vakti zamani gelinci.
benim yasadigim ülkede evlilik disi cocuk asiri normal- TRde totosuna güvenen dogursun. dogurmak isteyene dogurma demem ama mercedes kasasi gibi toto ister.
ben TRde olsam o toto olmazdi mesela :) olan yapsin- ister 1 ister 3 cocuk. bol bol evli adamdan dogursun yani. ne diyim. dogurmak istemeyen icin devlet ve doktorlar belirli bir haftaya kadar "aldirma" izini vermis. herkesin kendi hür iradesi.
yok günah aldirmam diyen dogurur, bakar, büyütür.

Eger gercekten gelininizi düşünüp abinizi suçlu buluyosaniz ve gelininizin gidecek yeri imkani yoksa anne babaniz kendi kizi gibi bu geline sahip cikip kendi evine alacak torunu da gelini de. Abiye de tum aile rest cekip buyuk tavir koyacak, gelme bu eve karini cocugunu ve bu aileyi haketmiyosun diyerek onu dişlayacak. Belki gelininiz ucundan kıyısından abinizin pisligini sezmiştir ama gidecek yeri olmadigindan ses cikaramiyodur, abinizden önce gelininize bu durumu yasananlari aciklayip sana sahip çıkmayı istiyoruz kocana rest cekebilirsen diye ona guc verin, karari ona birakin. Abiniz er yada gec tum aileyi karsisina aldigi ve cocugundan oldugu icin geri adim atacaktir. Yazik gunah madem sadik kalamicaksin niye evleniyosun anlamıyorum
Boyle birsey mümkün değil. Çok büyük hata da olsa, kavgalar da olsa sonunda herkes kendi çocuğunun yanında olur, kimse kendi oğlunu kovup gelinine gel bizimle yasa, sana biz bakalım demez.

Meslek sahibi olmaması da kadının suçu olmayabilir . Belki durumu yoktu belki okudu ama iş bulamadı belki ailesi okutmadı vs vs

Bir kadın platformunda Çaresiz Kadınları hiç düşünmeden empati yapmadan yadırganmayalım bence
herkes. duz dusunuyor kadin okuyack is sahibi olck bizde isyiyorz ole bir dunya ama imkan. olmayinca ne yapsin herkes dogustan sansli olmiyor kadin dayak yemis bebegi alinmis herkes bunun dusuncesiyle konu sahibine saldiriyor kim ne derse desin kadin cok suclu abisi ondan daha suclu 2 aylik hamile kurtaja zorlanmiss. yalaannnn ya biz orda miydik kadinda dokyora diyebilirdi ben istemiyorm zorla kurtaj ettiriyorlar bak dunya ayaga kalkiyormu sanki konu sahibi aga ole bir kadin olmadigini hepimiz biliyorz illa. biri haksiz diyecekler ya kimsenin basina gelmedigi icin millete sariyorlar. bizim kk dakiler. acikcasi bende olsam o kadini doverdim abisinim zaten cezalandiracklarmis

Yorumlarin tamamini okumadim ilk 4 sayfa bana yetti. Herkes 3 kurusluk orospunun savunucusu olmus. Abisi ve metres hanim ikisi de gayet suclu. Sokaga çıkın deyin ki ben evli bir adama aşık oldum. Acaba kac kişi size cikip "adamin karısına sadakat borcu var, senin yok, bisey olmaz" der. Kadin da gayet ne yaptigini bilen, kesesini dolduran iki yüzlünun teki. Ayrica kendi kafasina yatmasa o cocugu asla aldirmazdi sevgilisinin ailesi dedi diye, zaten sozlerini dinleyecek olsa ayrilirdi simdiye belli ki kendi işine de oylesi gelmis.

Herkes 2 aylik cenin icin, bebek cocuk muamelesi yapmis, nerdeyse katil diyeceksiniz konu sahibine. Boyle kadinlarin elinde o çocuklar da heba oluyor dogmamasi cok daha hayirli olmus bence.
++++++++++

herkes. duz dusunuyor kadin okuyack is sahibi olck bizde isyiyorz ole bir dunya ama imkan. olmayinca ne yapsin herkes dogustan sansli olmiyor kadin dayak yemis bebegi alinmis herkes bunun dusuncesiyle konu sahibine saldiriyor kim ne derse desin kadin cok suclu abisi ondan daha suclu 2 aylik hamile kurtaja zorlanmiss. yalaannnn ya biz orda miydik kadinda dokyora diyebilirdi ben istemiyorm zorla kurtaj ettiriyorlar bak dunya ayaga kalkiyormu sanki konu sahibi aga ole bir kadin olmadigini hepimiz biliyorz illa. biri haksiz diyecekler ya kimsenin basina gelmedigi icin millete sariyorlar. bizim kk dakiler. acikcasi bende olsam o kadini doverdim abisinim zaten cezalandiracklarmis
Ben sana dünya kadar okumuş ama iş bulamadığı için Öğr, mühendis , bankacı vs pek çok kadın gösteririm.
Öğretmenler özellerde asgari ücrete Çalışıyor. Hadi kadın çalışan kadın tek maaşla kira mı Ödeyecek çocuk mu bakacak ?

Metres kısmı da belki de bebek bile yok ayrılmamış konu sahibinin sözüyle de çocuğunu mu aldıracak

Back
X