Abim için üzülüyorum.

miseryisabutterfly

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2015
27
15
3
39
Merhabalar aranıza yeni katıldım.

aslında benim sorunum yok Allah'ıma şükürler olsun. tek üzüldüğüm şey abim, hem çok endişeleniyorum hem çok üzülüyorum.
konuyu kısaca anlatacak olursam,

Abim 2006 yılında sevgilisini kaybetti daha ikisi de çok gençlerdi tanıştıklarında 2 sene sanırım beraber oldular ve sonra ayrıldılar. ayrıldıktan sanırım 6 - 7 ay sonra sevgilisi barışmak istedi ama abim reddetti sevdiği halde kabul etmedi barışmayı oysa ortada bir şey yoktu ayrılmalarının nedeni sevgilisi yalan söylemişti öyle abartılacak bir şey değildi ve abim kızıp bitirmişti ilişkiyi. neyse olayı kısa keseceğim, abim sevgilisinin barışma istediğini reddedince hemen ertesi günü, çok zor bunu yazmak Allah kimseye böyle bir şey göstermesin, sevgilisi intihar etti. abim o günden sonra hiç aynı olmadı dışarıdan bakınca o kadar mutlu bir insan görüyorsunuz hiç derdi yokmuş gibi sanki dünyadaki en mutlu en huzurlu insanı gibi ama gece odasına çekildikten sonra sevgilisinin mektuplarını okuyup okuyup öyle bir ağlıyor ki insanın yaşarken öldüğünün karşılığı bu olsa gerek. kimseye duyurmadan kimseye göstermeden acısını o odasında tek başına yaşıyor. bazen odasının önünden geçmemeye çalışıyorum üzülüyorum duyunca kahroluyorum Allah kimseye böyle bir acı vermesin. 9 sene oldu hala aynı Allahtan tek duam abimi bu acıdan kurtarması. Abim 9 senedir her gün ölüyor.

kendisini sorumlu tutuyor ben barışsaydım böyle olmazdı diyor hep.
Kişiden kişiye değişiyor atlatması demekki..
Benimde akrabamda yaşandı buna benzer olay sırf kv kızı istemedi diye kız tüfekle kafasına sıktı elinde akrabamin (Erkek arkadasinin) fotosunu buldular 2,3 sene sürdü bunalımı evlendi 3 çocuğu var şimdi atlattı yani..
9 sene olmuş kesinlikle destek almalı abinede yazık nerden bilebilirdi böyle olacağını...

Offf ya çok üzüldüm.
Abiniz kendini suçlu hissediyor ama bu duygudan kurtulması gerek.
9 yıl olmuş bu kadar beklememeliydi.
Kesinlikle yardım alması gerekiyor.

Cok zor bisey bu.
9 sene dile kolay, o kadar uzun bi zamanki.
Benimde abim var. Icim parcalanirdi abimi o halde gordugumde. Aklima geldi bi an kotu oldum. Neyseki bin sukur abim 4 senelik evli ve yengem 5 aylik hamile su an cok mutlular. Keske sende abinin bu gunlerini gorebilsen.
Destek almasi lazim abinin canim. Sen arastir sen randevu al. Artik toparlasin kendini. Yazik ediyor sizede kendinede.

Acaba abinle konussan abim seni gordukce kotu oluyoruz yikiliyoruz biz desen, acaba destek alma suresi dahami hizlanir?
Bi denesen?

Çok zor bir durum aradan bunca yıl geçmesine rağmen hala atlatamamış..kendini suçluyor ve bu suçluluk duygusundan kurtulamıyor sanırsam. .psikolojik yardım almasında fayda var.

Allah ömür boyu mutlu etsin abini umarım hep güzel günler olur.
abim günlük hayatına devam ediyor, çalışıyor işinde başarılı eğleniyor sanki her şey yolunda hayatında sonra yine odasına geçip açıyor mektupları. bazen düşünüyorum atsam mı o mektupları ama yapamıyorum.

Çok zor bir durum aradan bunca yıl geçmesine rağmen hala atlatamamış..kendini suçluyor ve bu suçluluk duygusundan kurtulamıyor sanırsam. .psikolojik yardım almasında fayda var.

evet hep kendisini suçluyor ve kurtulamıyor bundan. evet artık destek alması gerektiğinin kendisi de farkında bakalım. umarım bir an önce başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…