- 4 Eylül 2015
- 27
- 15
- 3
- 39
- Konu Sahibi miseryisabutterfly
9 sene inanılmaz ya. Ve 33 yaşında, o kadar zaman nasıl dinmez bu acı, nasıl yeniden aşık olmaz. o kadar üzüldümki nasıl bi yasmış saygı duydum gerçekten. Aslında onun hiç bi suçu yok normal olan kimse böyle bi sebepten canına kıymaz demek ki kişi ruh sağlığı olarak iyi durumda değilmiş zaten kız. Merak ettiğim benim yüzümden canına kıydı diyemi üzülüp kendini cezalandırıyo, yoksa hala seviyo mu? Bu kadar zamanda yeni bi hayata başlayamamak ilişki açısından, destek almak için çok geç kalmş ya. İyiki mektupları atmak gibi bi hata yapmamışsın. Ben olsam sanırım biraaz öfke duyardım, insan böyle bişeyden canına kıyar mı bana yaşattığı acı için ızdırap için öfke duyardm. İnşallah gerçekten mutlu olur..
evet 9 sene oldu ikisi de birbirini çok sevdiler. çok aşıklardı birbirlerine. tabi hayatına giren çıkan oldu ama abim yapamıyor. yani bazen bakıyorumda tanıştığı kızlara okadar soğuk ki hiç umursamıyor aramıyor sormuyor haliyle çekip gidiyorlar çokta umursamıyor abim bu durumu. tabi ne düşündüğünü bilemiyorum. sanırım başkasına aşık olmak için çok fazla çaba göstermiyor. bana şey diyor kimse onun gibi sevmiyor beni ve sevemeyecek. onun gibi dokunmuyor onun gibi bakmıyor onun gibi gülmüyor yani herkeste onu arıyor.bulamayınca kendide ayrılmıyor ayrılmalarını sağlıyor. destek alıyor şuan ilaç tedavisi var bakalım zamanla nasıl olacak.