Merhaba arkadaşlar.. benim 7 aylık çook güzel giden bir ilişkim var.. evlilik için daha çok erken ama sonuçta ciddi düşünüyoruz aileler ilişkimizi biliyor ve onun ailesi beni gerçekten çook seviyor.. ama benim yaşayan ve benden 10 yaş büyük bir abim var bu ilişkimi onaylamıyor nedeni de ve farkı... sevgilim ve ben gerçekten insanları diniyle ırkıyla rengiyle deil insanlıklarıyla yargılayan biriyim..sevgilim için de aynı düşünce geçerli.. lakin evlenmemiz durumunda kültür farkı yaşayacağimizi ve benim mutsuz olacağimi düşünüyor. bunun en önemli nedeni de ablamın bir beyle yaşadiği evliliğin farkı nedeniyle çook kötü bir şekilde bitmesi.. bak aşk sevgi yetmiyor illaki sorunlar çıkıyor ve olan evliliğe oluyor ben pek onay vermiyorum sonuçta seni bugün kabul ederler ama yarın bigün seni dışlarlar çok örneği var etrafımda illaki çatışması yaşanıyor mantıklı ol akıllı ol gibi laflar etti...ama ben sevgiliin ve ailesinin insanlar arasında ayrım yapmayan ve insanların saygı duyan insanlar olduğundan eminim.. etrafınızda bu tarz ilişkileri olanlar paylaşabilir mi arkadaslar ve içini nasıl rahatlarabilirim ? çok kötü bi şekılde ve haliyle de benm ilerde mutsuz olmamdan korkuyor.. ona da hak veriyorum aslında..
Son düzenleme: