bakın abim evli 40üzerinde bense henüz 25-26yım ve onun benim yaşta kızları var ve durumuda gayet iyi iyi olmayan insan evini tamire sokupta yeni mobilyalar almaz dimi hemde lüxs mobilya öyle sıradanda degil.durumu kötü olsa babamlar hemen destek olur cünkü oda cocugu onların sonucta,hem babam zamanında evini abime verdiginde bende diyebilirdim neden veriyorsun baba bizde senin cocugun degilmiyiz ama tam tersi hic birşey dememiştim ve kıskanma felan da yoktu.
zaten ben istemiyordum babama demiştim baba istemiyorum cünkü böyle olaylar yaşayacagımızı hiss etmiştim sanki.... babama dedim baba kırada otursam daha iyi cünkü icimde hep bir şüphe vardı,ve yardım etmek istiyorsan kırada destek olursun demiştim ama babam kabul etmedi sen benim kızımsın ve ben bile bile yapamam seni zora koyamam dedi hic degilse kendinisi toparlayana kadar oturursunuz dedii ve öylecede kaldı işte
evet öyledir inşallah ama işte bu olay beni cok kızdırıyor bak halen telefon acmıyorlar...anneler gününden öncede aramamışlardı ve anneler günündede o gün bugün telefonda gelmiyor ve ben abimin kızlarını yani yegenlerimede gecen internetden yazdım hani bi arayın konuşalım diye ve cıt yok , normalde beni arayıp sormalı gerekir hani ne oldu az kaldı felan filan yani o heyecanı onlarda yaşamaları gerekirti ortada birşey yoktu cünkü ben halalarıyım ve yıllardırda onlarla yaşadım bir evde.şimdi cok zoruma gidiyor böyle yapmaları .................
ağabeyiniz hakkını almış. bir ev verilmiş ona. şimdi,ne hakla sizin ,payınıza da,göz dikiyor...bu resmen açgözlülük ve egoistlik.bakın abim evli 40üzerinde bense henüz 25-26yım ve onun benim yaşta kızları var ve durumuda gayet iyi iyi olmayan insan evini tamire sokupta yeni mobilyalar almaz dimi hemde lüxs mobilya öyle sıradanda degil.durumu kötü olsa babamlar hemen destek olur cünkü oda cocugu onların sonucta,hem babam zamanında evini abime verdiginde bende diyebilirdim neden veriyorsun baba bizde senin cocugun degilmiyiz ama tam tersi hic birşey dememiştim ve kıskanma felan da yoktu.zaten ben istemiyordum babama demiştim baba istemiyorum cünkü böyle olaylar yaşayacagımızı hiss etmiştim sanki.... babama dedim baba kırada otursam daha iyi cünkü icimde hep bir şüphe vardı,ve yardım etmek istiyorsan kırada destek olursun demiştim ama babam kabul etmedi sen benim kızımsın ve ben bile bile yapamam seni zora koyamam dedi hic degilse kendinisi toparlayana kadar oturursunuz dedii ve öylecede kaldı işte
canım malesef bidede öyle,abim beni çok sever,ama yavaş yavaş bizden kopmaya başladı.tavırları değişti bize karşı.sanırım evlendikten sonra herkezin başına geliyor.artık aile bağlarıda kopmaya başladı:çok üzgünüm:neden bu hale geldik anlamıyorum önceden hiçböyle şeyler yoktu.abi anne baba kardeş dedinmi herşey bi kenara idi şimdi malesef aile bağları yitirildi:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?