Abim neden byle yapyor ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cano_83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

cano_83

Ziyaretçi
öncelıkle ıyı akşamlar dilerim!!!!!!!!

Dertsız olan varmıdır aceba bu kos koca dünyada !!!!!!!!!
Benımde bır derdım var cok karmaşık haler ıcerısındeyım dogrusu......
Paylaşan olursa cok sevınırım .
Gercı nerden başlayacagım bılmıyorumkı.

Neyse anlatayım:
Ben 26yaşında genc bır bayanım ve almanya doğumluyum.
1senedırde türkiyede yaşıyorum,offf kafam şuan öyle karışıkkı.
Umarım kafanızı bunaltmam.
Aslında ben hep annemle babamla kalmayı ıstıyordum kım ıstemezkı.ama onlar emeklı oldugu ıcın türkiyede fazla kalıyorlardı almanyaya arada gelıyorlardı.ve sonunda buna da ulaştım annemım babamın yanındadım sonunda ve sonra bırı ıle tanıştım aşık olduk ve nişanlandık cokta mutluyuz hemde cok,bır dahakı ay evlenıyoruz.
Ama bu sefer olay şu nışanlımın aılesının durumu pek ıyı degıl ve babamın bır daıresı var onu babam bıze verdı,verdı derken durumumuz ıy olana kadar orda yaşıyacagız ve ıster ıstemez mobılya felan da degıştık ............
Ben ıstemıyordum acıkcası cünkü bu bır olay olcak bılıyordum ve olduda abım hıcmı hıc ıstemıyor şöyle dıyor bız süründük oda sürünsün dıyor neden o eve yerleştırıyorsunuz hem ıc güvemı getırıyorsunuz felan .........
Bu benı cok kırdı bu yüzden anneler gününde bıle aramadı bız aradık merak ettık bırşeymı oldu dıye ama o annemın babamın yüzüne böyle dedi hem nıye öyle yaptıgınada anlam veremıyorum babam onada daıresını verdı o kardeşının mutlulugunu ıstemıyormu . şunun şurasında ne kaldı düğünüme ...yok neymış telefonda konuşamam düğüne gelınce ben konuşurum gösterım sıze dedı ve o gün bugün aramıyorda.şımdı ne yüzle düğüne gelıyorlar ve ne yüzle düğüne mav edebılıyorla ne olcak bılmıyorum cok korkuyorum bana yardımıcı olun lütfeeeeeeeeeeeeen delı olcam ya morelım bu yüzden cok bozuk normal cok sevınclı olmam gerekır gelın oluyorum ama nerde!!!!!!!!!!

canım abın senı kıskanmış ama neden neyi kıskanmış bunu anlamadım ben hem tamamen evi sana verse neolur evlatsın sen yaa onada ev vermiş baban ne var bunda? herkes dörtdörtlük degil malesef senın ailenın durumu vardır ama eşinin yokmuş sanki senın eşin o eve çokmu gitmek istiyor eminimki yokluktan zorla kabul etmiştir o evde kalmayı ama hayırlısı buymuş tatlım hiç sıkma canını abıleer sanırm biraz böyle kıyamıyolar kardeşlerine ama abıne akıl vericek olan birisi varsa buda ailen dir canım kardeşine nasıl böyel davranıyorsun die ailen biraz abının kulagını çekmeliler bence. sevgiler canım şimdiden allah mesut etsin..

bu nasil bir abidir böyle

sende ona deseydin sen hakkini aldin ne demeye bana verdiklerine karisiyorsun diye

bir abi kardesinin mutlu huzurlu yasamasini istemez mi yha

abin evli mi canim ?

acaba esiyle falan kurup kurup size satasiyor olmasinlar

yani örnekleri cok bu forumda benneyaptımki

kıskançlık canım işte işin içine para girdimi biçok şey değişiyor malesef....tıka kulağını evlen yerleş evine kimin parasının hesabını kime soruyo? ona ne yapan eden baban değilmi? onun kadar seninde hakkın var sonuçta allah allah valla illa bi yerden bi sorun çıkıo of..üzme kendini düzelir herşey inşallah ...

Abin kapris yapmış resmen. Sen boş ver onu takma kafana.

takmamak kolay degil işte morel bozucu bir durum evet evli ve 3cocugu var yani daha kötüsüde bir cocuk anne ye babaya böyle dermi sizce:

benim kızımda evlenecek paramız yok ve sen evi kardeşime veriyorsun ,
bana para ver kızımın düğüne yapayım o zaman derimki işte bu annem babam .......

sizce bu dogrumu böyle demesi dogrumu cok üzülüyorum annemi babamı ve bizleri dahil cok üzdü bu olay ve ben o evde kendimi huzurda hiss edemem ki babamlar diyor takma keyfini bozma desin o öyle ,
onada yaptım bak gelin olacan evleniyorsun üzme kendini diyorlar ama cok morelim bozuk gercekten hele birde o gün bugün hic aramıyorlar annemler üzülüyordur elbet ama caktırmıyorlar bana biliyorum.....
birde ablam var evli ve oda tam tersi o istiyor ki mutlu olayım hic birşeye muhtaç olmayauyım istiyor ....
DÜNYA NEDEN BÖYLE

abin seni fena kıskanmıs. belki baska nedenleri vardır kendine göre bilemeyiz ki. ama sen düğünden önce tatlıya baglamaya calıs olayı. baglayamazsanda salla gitsinnn. düğün telaşının tadını cıkar. düğününde de mutlu olll. kıskananlar catlasın.kaydirigubbakcemile2
abin neticede gelip düğünü dagıtcak değil ya. istemez oda öle bişi. abin o senin:teselli:

bilemiyorum ama az da olsun korku var icimde .............
o benim abim hic beklemezdim başkasında belki beklerdim ama ondan asla

Bence abinin eşide arkanızdan o niye evde oturutor biz oturmadıkda şöyle böyle diyip konuşmuş olabilir ama yine de günahını almak istemem.Yalnız çok duyuyorum böyle şeyleri eşini ailesine karşı kışkırtan kadınları. Erkeklerde saf hemen kanıyorlar. :delphin:

hadiii asma suratini gelin hanim :1hug:

al evin tapusunuda simara simara otur

hadi abini ayirmis olup ,sana bitek kiyak gecseler tamam dicem

ama oda sussun ,otursun oturdugu yerde ne yapabilecek ki en fazla

konusur konusuur susar

babanin bir evladi omuymus sanki

ayy senin simdi en mutlu gunlerin olmali bu kadar takmaa keyfine bak :teselli:

Boşversene abin o eve göz koymuş bas baya belli ....Tabi abinin bizim göremediğimiz, bilmediğimiz bir şey biliyorsa dinle derim bir kere.Aaaa sinir oldum abine

işin içine para girdimi malesef böyle oluyor:delphin:baban böyle uygun görmüş ona laf düşmez:1closedeyes:babanada hesap sormaya hakkı yok sonuçta sen orada geçici oturacaksın ve ihtiyacın var ama işte böyle olmuyor para girdimi abi kardeşe bakmıyor sen takma onu

takmamaya calışacagım ama ben böyle bir durumda huzur icinde o evde yaşıyamamki....yani diken üstünde olurum alışana kadar bakalım herşeyin hayırlısı işte.
bu olaylar birazda yengemden kaynaklanıyor resmen ona tabıyor ve onun sözünden cıkmıyor kaydirigubbakcemile
ve böylecede bu duruma geliyor insan cok sıkkıcı :-(

çok kızdım yaaa
ne demek benim kızım evlenecek bana ver evi çok maddiyatçı ve bencil biriymiş
bana verirseniz benimde annem babam var derim demiş vermezlerse yokmu annesi babası o zaman

Allah düşmanıma vermesin böle evlat kusura bakma canım yengenden etkileniyorsada kişiliği bozuk derim
başkasından etkilenipte anasına babasına öz kardeşine böyle diyorsa..

takmamaya calışacagım ama ben böyle bir durumda huzur icinde o evde yaşıyamamki....yani diken üstünde olurum alışana kadar bakalım herşeyin hayırlısı işte.
bu olaylar birazda yengemden kaynaklanıyor resmen ona tabıyor ve onun sözünden cıkmıyor kaydirigubbakcemile
ve böylecede bu duruma geliyor insan cok sıkkıcı :-(

huzursuz olması gereken kişi o canım sen değilsin için rahat olsun bu nasıl kardeş anlamadım aslında bu olayla abini tanımış oldun akıllı olsa kimsenin lafına bakmaz yani yengenden önce abin suçlu onun hiçbişekilde gaza gelmemesi lazım öyle değilmi

evet dogru ki abim aslında cok sessiz ve masum bir insan ve bu her zaman icin gecerli ama bu aralar işte birden böyle oldu ve bu beninde annemi babamıda rahatsız ediyor işte

mirmirmirmirO zaman annen baban abinle bi konuşması lazım böyle sessizlikde iyi değil yani.yaptığının yanlış olduğunu anlaması lazım mirmirmirmir

Canım şimdi dersin ben kiraya çıkayım çıkarsın babanlarda alır evi ona verir. Yanına kar kalır abinin demez ki kız kardeşim sıkıntı çekecek.O yüzden al evini otur oda baba olsun senin baban gibi oda kızını evlendirsin bir şekilde..Sakın gaflete gelipte evi red edeyim falan deme...

canım erkekler evlendikten sonra değişiyor,yengende buna neden olabilir,bazen bizde yaşıyoruz böyle problemler,ama ben hemen konuşuyorum,niye böyle yapıyosunuz diye,sonuçta senin canın,abin o,sağlıklı düşünemiyor,
bide ne saçma kendi kızını evlendirecek hala babamdan yardım mı bekliyor,sen öz kızısın,o torunu,herkes öncelikle kendi çocuğundan sorumludur.utanmasa o eve kendi kızını oturtacak
baban annen de destek oluyorsa,çokta kafana takma,düğün öncesi gerginlikler olur..

evet öyledir inşallah ama işte bu olay beni cok kızdırıyor bak halen telefon acmıyorlar...anneler gününden öncede aramamışlardı ve anneler günündede o gün bugün telefonda gelmiyor ve ben abimin kızlarını yani yegenlerimede gecen internetden yazdım hani bi arayın konuşalım diye ve cıt yok , normalde beni arayıp sormalı gerekir hani ne oldu az kaldı felan filan yani o heyecanı onlarda yaşamaları gerekirti ortada birşey yoktu cünkü ben halalarıyım ve yıllardırda onlarla yaşadım bir evde.şimdi cok zoruma gidiyor böyle yapmaları .................

Back
X