abim nişanlısını aldatıyor

deniz54321

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
131
176
23
39
Kızlar abim 1 ay önce nişanlandı. Öyle harika bir gelinimiz var ki. Hem huyu çok güzel hem kendi. Su gibi derler ya öyle bir kız. Ailesi de çok iyi üstelik uzun zamandır tanıdığımız bir aile. Düğünleri de bir kaç aya olacak, hazırlık yapıyorlar. Düğün yeri tutuldıu, evi alındı, eşyalar filan alınıyor yani herşey çok güzeldi ama abimin nişanlısını aldattığını tesadüfi bir şekilde öğrendik.
Nasıl öğrendiğimin ayrıntılarına girmeyeceğim ama yüzde yüz eminim. Ben ve kuzenim biliyoruz. Ben şimdi ne yapayım. Asla nişanlısına söyleyemem, anneme mi söylesem? Off ama kadıncağızın yüreğine iner. Aslında kuzenim konuşmaya çalışmış abimle ama karışma bana diye terslemiş. Yaşı da küçük değil ki. İşi gücü yerinde eğitimli bir insan. Dışardan baksan ne kadar aklı başında dersin. Şu an öyle sinirliyim ki abime. Bu sinirle sağlıklı düşünemiyorum. Saçma sapan bişey yapmaktan korkuyorum. Akıl verin bana.

Ayy çok zor bir durum. Hani tamam bir yandan abin ama kendimi kızın yerine koyuyorum nişanlım beni aldatıyor olsa bilmek isterdim. Kendinizi işin içine katmadan birşeyler yapamaz mısınız? Mesela fake bir hesap açıp kanıt falan varsa kızın hesabına atarak vesaire.

Ayy çok zor bir durum. Hani tamam bir yandan abin ama kendimi kızın yerine koyuyorum nişanlım beni aldatıyor olsa bilmek isterdim. Kendinizi işin içine katmadan birşeyler yapamaz mısınız? Mesela fake bir hesap açıp kanıt falan varsa kızın hesabına atarak vesaire.
Ay o işleri hiç beceremem kesin elime yüzüme bulaştırırım ama kuzenime söyleyeyim bu fikri

Canım abine bu durumu bildiğini ve kendisine çeki düzen vermesi gerektiğini yoksa nişanlısına söyleyeceğini söyle bence. Ama abin gerçekten pişman olur mu o önemli. Yoksa kızla evlenince tekrar yaparsa senin çok büyük hakkın olacak gelininizin üstünde.
Şu an bilemedim ama ben o kızın yerinde olsam bilmek isterdim ve en büyük hakkım olurdu. Ne suçu var onun? İlerde evlendikten sonra da devam etse abin çok büyük vicdan azabı çekeceksin ve gelin seni suçlasa yerden göğe kadar hakkıdır.
Son tavsiyem kıza bir şekilde söyle, abini falan uyarma boşver güven olmaz sonuçta

Fake hesap falan bence hos seyler degil ama saygi duyarim yine de. Babaniza soyleyin o ceksin abinizin kulagini. Ama huylu huyundan vazgecmeyebilir ve nisanlisi evliliginde kotu surprizlerle karsilasabilir. Bence onun da bilmeye hakki var. Abiniz yaptigindan pisman olsaydi nisanlisi bilmesin derdim ama pisman da degilmis.

Ay o işleri hiç beceremem kesin elime yüzüme bulaştırırım ama kuzenime söyleyeyim bu fikri

Bir şekilde haberi olsun bence. Siz nişanlı olsanız ve aldatılıyor olsanız, nişanlınızın kardeşi de bunu biliyor olsa öğrendiğinizde bozulmaz mıydınız? Yine de kendinizi işin içine katmadan yapılabilecek en mantıklı yol fake hesap ya da mail adresi açarak söylemek gibime geliyor.

Ben olsam gidip abime ne kadar midesizsin, aç, utanmaz diye çıkışırdım yalnızken.

Niye sağlıklı düşünemiyorsun ki? Ne yazık ki pek çok türk erkeğinin yaptığını yapıyor. Can sıkıcı, umarım kız öğrenir de ayrılır.

Aldatmak ne kadar kötü bir şey ya, millet kudurmuş he. Acaba değişik bir haz mı yani neden herkes birbirini aldatıyor ki?

Aldattıgına eminim yazmissiniz ama nasil bu kadar emin olabiliyosunuz?

Bazen oyle buyuk yanlis anlasilmalar oluyo ki,ya siz yanlis anladiysaniz?

Back
X