abim nişanlısını aldatıyor

Guzel ve iyi bir kizcagizin daha nisanliyken onu aldatan bir adamla evlenmek isteyecegini nerden biliyorsunuz? Su an anlmiyor olabilir ama evlendiklerinde mutlaka fark edecektir, o zaman bir de bosanma sureci olacak cok daha sikintili bir durum. Herkes uzulecek ortalik karisacak o belli, ama siz neden susunuyorsunuz ortaligin karisacagini? Abiniz karistirmis madem herseyi goze almistir birakin cezasini ceksin. Ayiptir gunahtir, kizin hayatini da mahvetmeyin.

Annenize degil direkt nisanlisina gidin ve anltin, ben supheleniyorum sen takip et deyin olmadi yumusatmis olursunuz en azindan. Gerisine kizcagiz kendi karar versin

bence gizli bir mektup yazın kıza ulaştırın suça alet olmayın derim. kızın yerinde olsam bilmek isterdim adamın gerçek yüzünü acı da olsa doğrusunu bilmesi gerek.

Kızlar abim 1 ay önce nişanlandı. Öyle harika bir gelinimiz var ki. Hem huyu çok güzel hem kendi. Su gibi derler ya öyle bir kız. Ailesi de çok iyi üstelik uzun zamandır tanıdığımız bir aile. Düğünleri de bir kaç aya olacak, hazırlık yapıyorlar. Düğün yeri tutuldıu, evi alındı, eşyalar filan alınıyor yani herşey çok güzeldi ama abimin nişanlısını aldattığını tesadüfi bir şekilde öğrendik.
Nasıl öğrendiğimin ayrıntılarına girmeyeceğim ama yüzde yüz eminim. Ben ve kuzenim biliyoruz. Ben şimdi ne yapayım. Asla nişanlısına söyleyemem, anneme mi söylesem? Off ama kadıncağızın yüreğine iner. Aslında kuzenim konuşmaya çalışmış abimle ama karışma bana diye terslemiş. Yaşı da küçük değil ki. İşi gücü yerinde eğitimli bir insan. Dışardan baksan ne kadar aklı başında dersin. Şu an öyle sinirliyim ki abime. Bu sinirle sağlıklı düşünemiyorum. Saçma sapan bişey yapmaktan korkuyorum. Akıl verin bana.
Nişanlının seni aldattığını, düşün...
Aynı gelinin durumundasın herşey hazır düğüne iki ay var bir ömür boyu bu insanla geçireceksin hayatını ve hayata birkez geliyorsun. Sen de anne kuzususun baban üzerine titremiş seni bu yaşa getirene kadar, yeri gelmiş aç kalmış ama sana yedirmiş...
Ve gözü gibi baktığı herşeyden sakındığı kızını bir gence veriyor güvenmiş baban gence
Ama adam seni aldatıyor.......
Birinin sana bunu söylemesi gerekmiyor mu :((((
Düşün bu adamla bir ömür geçecek, lütfen düşün :((
Bu kız sen de olabilirsin empati kur.
Ve ona göre ne yapacağına karar ver..
Düğün hazırlığıymış annem üzülecek babam yıkılacak kız ağlıcak abim gicecek öbürü gelecek şu şunu dedi öbürü bilmem ne yan yattı çamura battıı...... aklına gelen hepsi boş boşşşş arkadaşım.
Empati kur yapman gereken tek şey bu

Nisanliyken aldatmaya başlamışsa evlendikten sonra ne olur Allah bilir. Derhal söyleyin. O kizin yerinde sizde olabilirdiniz.........

Eniştem ablamı nişanlı iken aldatmıştı Ablam rüyasında görmüş yeminle itiraf ettirmişti yapmış gerçekten ,annem babam kaynana hepsi ablamı susturdu ,olur öyle şeyler deyip evlenmelerini sağladılar. şuan 11 senelik evliler 5 senedir ablamı aldatıyor Ablam psikolojik olarak bitmiş durumda !iki çocuk var boşanamıyor !sebebi babam annem keşke evlenmesine izin vermeselerdi !öyle adamlar öyle devam edip gidiyor .su gibi kızın hayatını zehir etmeyin yazık günahtır .abinin de Allah kalbine göre versin kendi gibilerle karşılaşsın inşallah !

Off çok zor bir durum. ama sanırım kızın bunu bilmeye hakkı var. bir arkadaşın dediği gibi başkasının vesilesiyle öğrenmesini sağlayabilirsin. Sen söylersen kıskanıyor abisini falan derler

Karisma derim zira benim gorumcemde karisti gelin beni istemiyorsunuz abinizi kotuluyorsunuz gibime geliyor demiş gorumcemde ben bana düşeni yaptim demis sonucmu evlendiler ve hala aldatiyor yedi sülale biliyor görüyor ama geline bir sey demiyoruz.bizzat benim en yakin arkadasumlada aldati ben duyunca arkadasimla görüşmeyi kestim ama ona söylemedim..oözetle karisma derim

Ver kızın nosunu sen yapamıyorsan ben yapayım günah yaa bu vebali alma yarın bi gün aynısı başına döner çevrendekiler susarlar! En azından kız karar versin devam edecek mi ayrılacak mı bilsin gerçekleri şimdi ne masum hayalleri vardır nasılda güveniyordur düşünsene çocuk olduğunda öğrense ayrılsa o çocuk babasız büyüse evlenip ayrılmak kolay değil ama nişan atmak çok kolay!!

Ayy kızı neden ailenin ortasına atıp, 'al aldatıyor seni' yaptınız. Zaten kötü bir durum, daha kötü hale soktunuz kızcağızı yazık günah.. Normal bi konuşsaydınız keşke, anlatsaydınız.

bu saate kadar yazamadım kusura bakmayın. henüz yorumlarınız okumadım ama bu kadar çok sayfa olduğundan merak edildiğini düşünüyorum tekrar kusuruma bakmayın kızalr.
dün gece konuyu açıp bir kaç kişiye de yorum yazdıktan sonra kuzenim aradı. dayanamamış ve tekrar abimi yanına gidip tartışmışlar (bu arada kuzenimde erkek ve abimle yaşları yakın)
sonra beni aradı ve abimi alıp annemlere gittiğini söyledi. bana ne yap et nişanlısını al getir dedi. o gün gelinimizin bir arkadaşının kınası vardı, oraya gideceğini biliyordum. belki hala ordadır dışardadır bir umut yakalarım dedim ama eve geçmişler. kıza dedimki eşimle tartıştım canım çok sıkkın dışardayım seni almaya geliyorum biriyle konuşmaya ihtiyacım var gibi bir yalan uydurum. muhtemelen inanmadı bir anlam veremedi ama geldi işte annemlere gittik. abimle kuzenimde gelmişti zaten girdiğimde kuzenim herşeyi annemle babama anlatıyordu gelinimizde girdi salona. ben girmedim. bir kadın olarak abimden utanıyorum kızın yüzüne bakamıyorum resmen. zaten orda annem babam da varken bana laf düşmez. sonuç olarak gelin yüzüğü attı.

Annenle durumu paylaş derim önce ben gerçi paylaşmışsındır konu açılalı çok olmuş

neyini karışma ya

senelerdir aldatılan biri olarak bilip de susanlara çok öfkeliyim

kıza anlatın bunun vebalini almayın. abiniz de b.k yesin.

Kızın öğrenmesi iyi olmuş, abin hakkında kötü konuşamam bunun da kimseye faydası olmaz ama ona da iyi bir hayat dersi olur umarım bir daha kimsenin canını yakmaz. Kız nasıl bir tepki verdi ne oldu onları da çok merak ettim açıkçası.

Back
X