- 17 Temmuz 2013
- 2.483
- 3.077
- 333
- Konu Sahibi deniz54321
Bende merak ettim.ozelden yaz baridiyemem beni taşlarlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende merak ettim.ozelden yaz baridiyemem beni taşlarlar![]()
Nişanlının seni aldattığını, düşün...Kızlar abim 1 ay önce nişanlandı. Öyle harika bir gelinimiz var ki. Hem huyu çok güzel hem kendi. Su gibi derler ya öyle bir kız. Ailesi de çok iyi üstelik uzun zamandır tanıdığımız bir aile. Düğünleri de bir kaç aya olacak, hazırlık yapıyorlar. Düğün yeri tutuldıu, evi alındı, eşyalar filan alınıyor yani herşey çok güzeldi ama abimin nişanlısını aldattığını tesadüfi bir şekilde öğrendik.
Nasıl öğrendiğimin ayrıntılarına girmeyeceğim ama yüzde yüz eminim. Ben ve kuzenim biliyoruz. Ben şimdi ne yapayım. Asla nişanlısına söyleyemem, anneme mi söylesem? Off ama kadıncağızın yüreğine iner. Aslında kuzenim konuşmaya çalışmış abimle ama karışma bana diye terslemiş. Yaşı da küçük değil ki. İşi gücü yerinde eğitimli bir insan. Dışardan baksan ne kadar aklı başında dersin. Şu an öyle sinirliyim ki abime. Bu sinirle sağlıklı düşünemiyorum. Saçma sapan bişey yapmaktan korkuyorum. Akıl verin bana.
bu saate kadar yazamadım kusura bakmayın. henüz yorumlarınız okumadım ama bu kadar çok sayfa olduğundan merak edildiğini düşünüyorum tekrar kusuruma bakmayın kızalr.
dün gece konuyu açıp bir kaç kişiye de yorum yazdıktan sonra kuzenim aradı. dayanamamış ve tekrar abimi yanına gidip tartışmışlar (bu arada kuzenimde erkek ve abimle yaşları yakın)
sonra beni aradı ve abimi alıp annemlere gittiğini söyledi. bana ne yap et nişanlısını al getir dedi. o gün gelinimizin bir arkadaşının kınası vardı, oraya gideceğini biliyordum. belki hala ordadır dışardadır bir umut yakalarım dedim ama eve geçmişler. kıza dedimki eşimle tartıştım canım çok sıkkın dışardayım seni almaya geliyorum biriyle konuşmaya ihtiyacım var gibi bir yalan uydurum. muhtemelen inanmadı bir anlam veremedi ama geldi işte annemlere gittik. abimle kuzenimde gelmişti zaten girdiğimde kuzenim herşeyi annemle babama anlatıyordu gelinimizde girdi salona. ben girmedim. bir kadın olarak abimden utanıyorum kızın yüzüne bakamıyorum resmen. zaten orda annem babam da varken bana laf düşmez. sonuç olarak gelin yüzüğü attı.
Yaa ben de cok merak ettıım bana da atın bulursanız.Ay simdi aglicam meraktan bunu bari link verin![]()