Abim sevgilimi bana Yakıştırmadı

Kemkum

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
156
28
323
35
Muğla
Merhaba sevgili k.k uyeleri. Iki abim var en büyük olan evli . Biraz once watshappdan eşi yani yengem msj atti. Abin seninkinin resimlerine baktı faceden dedi. Bu nasıl tip bu guzellikle gitmis bunu mu bulmus dio dedi. Sonuna bide dalga gecer gibi gulucuk koymus. Bunu duyunca cok sinir oldum. Bende cevap olarak o kendi zevkine baksn onun seçiminide gördük dedim. tip onemli olsaydi en iyiisni de bulurdum ama bana beni seven lazım sen kendinde görüyorsn nasıl deger verdgini sevdgini dedim. ( yengemde tanıyor sevgilimi hatta kendisi yuzyuze tanisti kendisi surekli bana gercekten seviyor seni gozunun icine bakıyor belli oluyor her haliyle die onayliyordu) oda cvp olarak yok ya sadce dişleri hosuna gitmemiş dedi. Boyle dışardan olumsz bi yorum alinca kizlar otomatik olarak moralim bozuluyor. Huy olarakda dıştn gelen yorumlardn etkileniyorum. Elimde degil aslında diyorum kendi kendime ilerde evlenirsem sanki kendileri ayni evin içinde yaşayacak, beni uzdukten deger vermedktn snra o adamın tipini napaym diyorum ama niye moralim bozuluyor anlamıyorum ? Erkek arkdsimi çok seviyorum beni gerctkn mutlu etmek icin elinden geleni yapıyor. Huy olarakda inatci sinirli ve zor bi insanm bana katlaniyor boyle disardan gelen olumsuz yorumlarn da duygularimi etkilemesini istemiyorm. Sizinde boyle esinizle sevgilinizle yakistirmayanlar olmus muydu ?

Evet oluyor tabi ama genelde kendini bilmezler :D

Bence abin şakasına demiştir gülücükle söylediyse yengeniz hani bizim kız manken gbi bu ne diye abi psikolojisi ne kadar yakışıklı olsa da beğenmez yani :KK66:

Merhaba sevgili k.k uyeleri. Iki abim var en büyük olan evli . Biraz once watshappdan eşi yani yengem msj atti. Abin seninkinin resimlerine baktı faceden dedi. Bu nasıl tip bu guzellikle gitmis bunu mu bulmus dio dedi. Sonuna bide dalga gecer gibi gulucuk koymus. Bunu duyunca cok sinir oldum. Bende cevap olarak o kendi zevkine baksn onun seçiminide gördük dedim. tip onemli olsaydi en iyiisni de bulurdum ama bana beni seven lazım sen kendinde görüyorsn nasıl deger verdgini sevdgini dedim. ( yengemde tanıyor sevgilimi hatta kendisi yuzyuze tanisti kendisi surekli bana gercekten seviyor seni gozunun icine bakıyor belli oluyor her haliyle die onayliyordu) oda cvp olarak yok ya sadce dişleri hosuna gitmemiş dedi. Boyle dışardan olumsz bi yorum alinca kizlar otomatik olarak moralim bozuluyor. Huy olarakda dıştn gelen yorumlardn etkileniyorum. Elimde degil aslında diyorum kendi kendime ilerde evlenirsem sanki kendileri ayni evin içinde yaşayacak, beni uzdukten deger vermedktn snra o adamın tipini napaym diyorum ama niye moralim bozuluyor anlamıyorum ? Erkek arkdsimi çok seviyorum beni gerctkn mutlu etmek icin elinden geleni yapıyor. Huy olarakda inatci sinirli ve zor bi insanm bana katlaniyor boyle disardan gelen olumsuz yorumlarn da duygularimi etkilemesini istemiyorm. Sizinde boyle esinizle sevgilinizle yakistirmayanlar olmus muydu ?

Yengene tam yapıştırmışsın lafı ..
Tip ekmeğe sürülüp yenmiyor .. Doğru söylüyorsun yaşayan sensin sen mutluysanda gerisi boş ..
Yakışıklı ama kişiliksiz dolanan bir dolu erkek var ..
Önemli olan adam olabilmek karakterli durabilmek gerisi boş .

Koyu yazılı olan cümleniz çok hoşuma gitti tam yerinde cevap olmuş. :-)Tip önemli değil bencede insan kiminle mutluysa kim ona değer veriyorsa onunla olmalı dışardan gelen şeylere kulak asmayın siz.

Amman onlara ne ki ! Güzellik görecelidir , sana güzelse onun gözünde çirkindir o yüzden takma. Evlilik tiple olsaydı her yakışıklı her güzel çok mutlu olurlardı de geç işte... Niye etkileniyorsun ki ??? ohooo daha yolun başındasın , bunun kv.si var kp.var , varda var yani , herkes bişiler söyler, torba değil ki ağızları büzesin. Bir kulağından girsin diğerinden çıksın. Tabi lafınıda yapıştır ki kimse cesaret alıp bu şekilde konuşmaya yüzü olmasın.

Bende cevap olarak o kendi zevkine baksn onun seçiminide gördük dedim. tip onemli olsaydi en iyiisni de bulurdum ama bana beni seven lazım sen kendinde görüyorsn nasıl deger verdgini sevdgini dedim.
bunu yengenize mi söylediniz

Sen milletin dediğine ne bakıyorsun boşver duyma. Açıkcası ben olsam öyle yapardım. Tipi kimseyi ilgilendirmez ki. Benim eşim biraz yakışıklıdır, akrabalarım ilk tanışınca gizlice bazıları, nerden bulmuş bu yakışıklı çocuğu, hatta kuzeni falan varsa şuna ayarlayalım gibi şeyler dediklerinde sinir olmuştum. Sanki erkek milleti yer altından kaynakla çıkıyor da... Anlıycan yakışıklı olsa dert olmasa dert. Esas önemli olan senin ve onun mutluluğu. ;)

Ne önemi var bunun..Eğer yakıştırmayan insanlarinn yorumu senin modunu düşürecekse işin zor
Seven insanın gözü kör,kulağı sağır olur.Pek yorumla şunla bunla değişmez.Sanırım mantık ilişkisi senin ki,o yüzden cevren iyi derse ısınip ,kötü derse soğuma durumuna giriyorsun.Ilişkini sorgula derim

Yok ben çok seviyorum benim için problem yok diyorsan,Allah yakıştırmışsa kullatina e birşey demek düşmez vesselam.Kulak asma

Merhaba sevgili k.k uyeleri. Iki abim var en büyük olan evli . Biraz once watshappdan eşi yani yengem msj atti. Abin seninkinin resimlerine baktı faceden dedi. Bu nasıl tip bu guzellikle gitmis bunu mu bulmus dio dedi. Sonuna bide dalga gecer gibi gulucuk koymus. Bunu duyunca cok sinir oldum. Bende cevap o olarak kendi zevkine baksn onun seçiminide gördük dedim. tip onemli olsaydi en iyiisni de bulurdum ama bana beni seven lazım sen kendinde görüyorsn nasıl deger verdgini sevdgini dedim. ( yengemde tanıyor sevgilimi hatta kendisi yuzyuze tanisti kendisi surekli bana gercekten seviyor seni gozunun icine bakıyor belli oluyor her haliyle die onayliyordu) oda cvp olarak yok ya sadce dişleri hosuna gitmemiş dedi. Boyle dışardan olumsz bi yorum alinca kizlar otomatik olarak moralim bozuluyor. Huy olarakda dıştn gelen yorumlardn etkileniyorum. Elimde degil aslında diyorum kendi kendime ilerde evlenirsem sanki kendileri ayni evin içinde yaşayacak, beni uzdukten deger vermedktn snra o adamın tipini napaym diyorum ama niye moralim bozuluyor anlamıyorum ? Erkek arkdsimi çok seviyorum beni gerctkn mutlu etmek icin elinden geleni yapıyor. Huy olarakda inatci sinirli ve zor bi insanm bana katlaniyor boyle disardan gelen olumsuz yorumlarn da duygularimi etkilemesini istemiyorm. Sizinde boyle esinizle sevgilinizle yakistirmayanlar olmus muydu ?
Sen açık açık yengene mi laf attın şimdi; abin için onun da zevkini gördük derken..ve kadın hala sizinle konuşuyor?

Yalnız yengenize iyi yapıştırmışsınız lafı belli ki bozulmuş fakat bozuntuya vermede ''Yok ya dişlerini beğenmemiş'' gibisinden geçiştirmiş.

Evet bize de söyleyenler oluyor bunu. Fakat bu söyleyenlerin çoğu hep acı çekiyorlar tabii tipine göre çıkıp huyunu suyunu bilmeden sonrada acı çekerler. :)
Çok sinirli ve asabi biriyim dediğim dediktir. Sevgilim katlanıyor bana çokta mutluyum bana söylenenlerede aldırmıyorum.

bende yaşadım bunu eşimi kime yakıştırmadı bana ben boylu yapılı bırıyım esım mınyon evlenmeden once herkes karsı cıkmısdı bıze her gıttıgımız yerde neden bu dıyenler bıle oldu ama sımdı 8 yıllık evlıyım ve bu dıyenlerın hepsı o kadar pısman oldularkı gun geldı ona muhtac oldular onun yaptıgı ıyılıklerı yada bana olan sevgısı gorduler ask karın doyurmuyor ama guzellıkde doyurmuyor bakı olan sevgı ve saygıdır

Back
X