Merhaba sevgili k.k uyeleri. Iki abim var en büyük olan evli . Biraz once watshappdan eşi yani yengem msj atti. Abin seninkinin resimlerine baktı faceden dedi. Bu nasıl tip bu guzellikle gitmis bunu mu bulmus dio dedi. Sonuna bide dalga gecer gibi gulucuk koymus. Bunu duyunca cok sinir oldum. Bende cevap olarak o kendi zevkine baksn onun seçiminide gördük dedim. tip onemli olsaydi en iyiisni de bulurdum ama bana beni seven lazım sen kendinde görüyorsn nasıl deger verdgini sevdgini dedim. ( yengemde tanıyor sevgilimi hatta kendisi yuzyuze tanisti kendisi surekli bana gercekten seviyor seni gozunun icine bakıyor belli oluyor her haliyle die onayliyordu) oda cvp olarak yok ya sadce dişleri hosuna gitmemiş dedi. Boyle dışardan olumsz bi yorum alinca kizlar otomatik olarak moralim bozuluyor. Huy olarakda dıştn gelen yorumlardn etkileniyorum. Elimde degil aslında diyorum kendi kendime ilerde evlenirsem sanki kendileri ayni evin içinde yaşayacak, beni uzdukten deger vermedktn snra o adamın tipini napaym diyorum ama niye moralim bozuluyor anlamıyorum ? Erkek arkdsimi çok seviyorum beni gerctkn mutlu etmek icin elinden geleni yapıyor. Huy olarakda inatci sinirli ve zor bi insanm bana katlaniyor boyle disardan gelen olumsuz yorumlarn da duygularimi etkilemesini istemiyorm. Sizinde boyle esinizle sevgilinizle yakistirmayanlar olmus muydu ?