Abim sevgilimi bana Yakıştırmadı

Daha geçen gün bir büyüğümün bana soylediği şey şuydu, "öyle yakışıklılık, coolluk filan hepsi gelip geçici şeyler senin yanında olacak adamı sem kalbinle sev o da kalbiyle sevsin, önemli olan adam gibi adam olmaktır" boşver insanlar bazen farkında olmadan karşısındakini incittiğini anlamadan konuşuyorlar. Bi de sinir oluyorum fb karıştırıp yorum yapmaya :KK12: boşver kuzu hiç takma sen onları

Yengem surekli bana abimin onu erkek gibi giydgndigini biraz kadinsi ol bakımlı ol dedgini anlatıyordu kendileri de oyle mukemmel degiller ama eleştiri yapıyorlar
Erkek arkadaşınızı eleştiren kişi abiniz yengeniz değil yengeniz size sadece abinizin söylediği sözü söylemiş ve yengenize verdiğiniz cevap çok kaba olmuş,ayrıca yengeniz sizinle bir derdini paylaşmış fakat siz o sözünüzle bunu ilk fırsatta yüzüne vurmuşsunuz, eğer birisinin yüzüne birşey söylemek istiyorsanız yengenize değil abinize söylemeniz gerekir,yengenizin yerinde ben olsam asla sizinle konuşmam.

Merhaba sevgili k.k uyeleri. Iki abim var en büyük olan evli . Biraz once watshappdan eşi yani yengem msj atti. Abin seninkinin resimlerine baktı faceden dedi. Bu nasıl tip bu guzellikle gitmis bunu mu bulmus dio dedi. Sonuna bide dalga gecer gibi gulucuk koymus. Bunu duyunca cok sinir oldum. Bende cevap olarak o kendi zevkine baksn onun seçiminide gördük dedim. tip onemli olsaydi en iyiisni de bulurdum ama bana beni seven lazım sen kendinde görüyorsn nasıl deger verdgini sevdgini dedim. ( yengemde tanıyor sevgilimi hatta kendisi yuzyuze tanisti kendisi surekli bana gercekten seviyor seni gozunun icine bakıyor belli oluyor her haliyle die onayliyordu) oda cvp olarak yok ya sadce dişleri hosuna gitmemiş dedi. Boyle dışardan olumsz bi yorum alinca kizlar otomatik olarak moralim bozuluyor. Huy olarakda dıştn gelen yorumlardn etkileniyorum. Elimde degil aslında diyorum kendi kendime ilerde evlenirsem sanki kendileri ayni evin içinde yaşayacak, beni uzdukten deger vermedktn snra o adamın tipini napaym diyorum ama niye moralim bozuluyor anlamıyorum ? Erkek arkdsimi çok seviyorum beni gerctkn mutlu etmek icin elinden geleni yapıyor. Huy olarakda inatci sinirli ve zor bi insanm bana katlaniyor boyle disardan gelen olumsuz yorumlarn da duygularimi etkilemesini istemiyorm. Sizinde boyle esinizle sevgilinizle yakistirmayanlar olmus muydu ?
yengene ayıp etmişsin bence, belki kötü niyeti yoktu, ne gerek vardı ki böyle bişey söylemene
ayrıca kardeşler yeni gelen gelin\damadı zaten kardeşine yakıştırmaz genelde, çünkü kardeşlerinin daha iyilerine layık olduğunu düşünür, kimi içinde saklar kimi söyler, illaki kötü niyetli olduklarını göstermez bu

Back
X