asıl kız uzakta onunla senede bi kaç kez görüşebiliyr, bu kız yakında...Canım buna kendini garantiye almak deniyor işte. Malesef abin benimde bir tanıdığım böyleydi sonunda aldattığı kızla evlendi ama mutlu dersen dışardan hiç öyle durmuyor.
Ailenin istememesinin de payı var bunda gibi geldi. Tanıdığım biri vardı böyle. Ailesinin inadına gitmeye başlamıştı, nişanlandı falan ama sonra o da aldatıp ayrıldı.
Bence daha fazla üzerine gitmeden kenara çekilin ve olaylara uzaktan bakın.
abinde bir erkek sonuctahepsi ayni
çok zaman önce buraya bi konu açmıştım, kısaca özet geçeyim abimin bi ilişkisi var ve ailece onaylamıyoruz. onaylamıyoruz ama ayrıl diye baskı da yapmıyoruz tabi.
neyse, abim bi kaç zamandır eve geç geliyor, mesaiye kaldığını söylüyor, hafta sonları yine işe gidiyor vs.. ben artık iyice şüphelendim ve olayı araştırmaya başladım. ayıp ama bilgisayarını kurcaladım ve bu kurcalamam sonucu bi face hesabı daha olduğunu, bu hesapta kendinden 7 yaş küçük bi kızla basbaya sevgili olarak konuştuğunu gördüm ve şoka girdimm.
asıl kız ise şu an bişeylerden şüphelenmiş vaziyette, sürekli kurcalıyor nerdeysn, ne yaptın gibi. bide bu kız uzakta, görüşme imkanları olmadığı için anlaması daha zor yani.
şimdi ne yapacağımı şaşırdım, abimden hiiiç beklemezdim, neden böyle yapıyor anlamadım, biz istemediğimiz halde o kızı savundu bize karşı seviyorum vs diye, sevgi bu mu yani, bi yandan bu kadar savun aileni karşına al, diğer yandan git onu aldat..bu nasıl iş yaa, hele benim abim.. üzüldüm, çok üzüldüm
asıl kız uzakta onunla senede bi kaç kez görüşebiliyr, bu kız yakında...
ama seven insan böyle yapar mı yaa hiç beklemezdim abimden, soğudum valla
çok zaman önce buraya bi konu açmıştım, kısaca özet geçeyim abimin bi ilişkisi var ve ailece onaylamıyoruz. onaylamıyoruz ama ayrıl diye baskı da yapmıyoruz tabi.
neyse, abim bi kaç zamandır eve geç geliyor, mesaiye kaldığını söylüyor, hafta sonları yine işe gidiyor vs.. ben artık iyice şüphelendim ve olayı araştırmaya başladım. ayıp ama bilgisayarını kurcaladım ve bu kurcalamam sonucu bi face hesabı daha olduğunu, bu hesapta kendinden 7 yaş küçük bi kızla basbaya sevgili olarak konuştuğunu gördüm ve şoka girdimm.
asıl kız ise şu an bişeylerden şüphelenmiş vaziyette, sürekli kurcalıyor nerdeysn, ne yaptın gibi. bide bu kız uzakta, görüşme imkanları olmadığı için anlaması daha zor yani.
şimdi ne yapacağımı şaşırdım, abimden hiiiç beklemezdim, neden böyle yapıyor anlamadım, biz istemediğimiz halde o kızı savundu bize karşı seviyorum vs diye, sevgi bu mu yani, bi yandan bu kadar savun aileni karşına al, diğer yandan git onu aldat..bu nasıl iş yaa, hele benim abim.. üzüldüm, çok üzüldüm
offff benim de 3 yillik iliskim vardi yilda 4 hafta goruyoduk birbirimizi bana boyle bisey yapsa cok uzulurdum yaasu an icim yandi resmen yazik degil mi o kiza safim orda sevgili yolu gozluyo yatip kalkip onu dusunuyo abinde baska kizlarla isin girgirinda ya cok fena oldum anlatamam sana bence sen kiza soylemelisin yazik gunah o da yoluna devam etsin.
bu aldatanları duyunca hayattan soğuyorum yani erkeklerden...valla o netteki kişiyle dalga geçiyo olmasın hani erkekler bayılır nette sevgili yapmaya.genede ayıp sevgilisine sen çıtlat derim ne bileyim istemeseniz de oda bi bayan sonuçta neden gururuyla oynansınki
uzaktakı kızında aldatmadıgı ne malum..??
uzaktakı kızında aldatmadıgı ne malum..??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?