abim sevgilisini aldatıyor..

diekatze

hayalime kavuşuyorum
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
348
4
96
İstanbul
çok zaman önce buraya bi konu açmıştım, kısaca özet geçeyim abimin bi ilişkisi var ve ailece onaylamıyoruz. onaylamıyoruz ama ayrıl diye baskı da yapmıyoruz tabi.
neyse, abim bi kaç zamandır eve geç geliyor, mesaiye kaldığını söylüyor, hafta sonları yine işe gidiyor vs.. ben artık iyice şüphelendim ve olayı araştırmaya başladım. ayıp ama bilgisayarını kurcaladım ve bu kurcalamam sonucu bi face hesabı daha olduğunu, bu hesapta kendinden 7 yaş küçük bi kızla basbaya sevgili olarak konuştuğunu gördüm ve şoka girdimm.
asıl kız ise şu an bişeylerden şüphelenmiş vaziyette, sürekli kurcalıyor nerdeysn, ne yaptın gibi. bide bu kız uzakta, görüşme imkanları olmadığı için anlaması daha zor yani.
şimdi ne yapacağımı şaşırdım, abimden hiiiç beklemezdim, neden böyle yapıyor anlamadım, biz istemediğimiz halde o kızı savundu bize karşı seviyorum vs diye, sevgi bu mu yani, bi yandan bu kadar savun aileni karşına al, diğer yandan git onu aldat..bu nasıl iş yaa, hele benim abim.. üzüldüm, çok üzüldüm

Canım buna kendini garantiye almak deniyor işte. Malesef abin benimde bir tanıdığım böyleydi sonunda aldattığı kızla evlendi ama mutlu dersen dışardan hiç öyle durmuyor.

Canım buna kendini garantiye almak deniyor işte. Malesef abin benimde bir tanıdığım böyleydi sonunda aldattığı kızla evlendi ama mutlu dersen dışardan hiç öyle durmuyor.
asıl kız uzakta onunla senede bi kaç kez görüşebiliyr, bu kız yakında...
ama seven insan böyle yapar mı yaa hiç beklemezdim abimden, soğudum valla

Ailenin istememesinin de payı var bunda gibi geldi. Tanıdığım biri vardı böyle. Ailesinin inadına gitmeye başlamıştı, nişanlandı falan ama sonra o da aldatıp ayrıldı.
Bence daha fazla üzerine gitmeden kenara çekilin ve olaylara uzaktan bakın.

yok canm yaa bizim etkimiz olmazki. çünkü bu 2. kız da isteyeceğimiz tarzdan değil zaten. bide konuşmaları bi seviyesiz ki, o kadar belliki abimin onunla gönül eğlendirdiği, ama işte kız çok küçük anlamıyor galiba

bu aldatanları duyunca hayattan soğuyorum yani erkeklerden...valla o netteki kişiyle dalga geçiyo olmasın hani erkekler bayılır nette sevgili yapmaya.genede ayıp sevgilisine sen çıtlat derim ne bileyim istemeseniz de oda bi bayan sonuçta neden gururuyla oynansınki

asıl kız uzakta onunla senede bi kaç kez görüşebiliyr, bu kız yakında...
ama seven insan böyle yapar mı yaa hiç beklemezdim abimden, soğudum valla

offff benim de 3 yillik iliskim vardi yilda 4 hafta goruyoduk birbirimizi bana boyle bisey yapsa cok uzulurdum yaa su an icim yandi resmen yazik degil mi o kiza safim orda sevgili yolu gozluyo yatip kalkip onu dusunuyo abinde baska kizlarla isin girgirinda ya cok fena oldum anlatamam sana bence sen kiza soylemelisin yazik gunah o da yoluna devam etsin.

Canım öncelikle üzülme,bu seninle ilgili değil tüm sorumlu abin..bence abinle konuşabiliyosan konuş ne yapmak istiyosun diye?ayrıca her ne kadar onaylamasanız da diğer kişinin bu durumu öğrenmesi dürüstçe olur..sonuçta hemcinsimiz ve kendi başına geldiğini düşün..yani abin söylemez tabi zaten aldatıyor ama söylemesi için baskı yap ya da sen söyle..aslında böyle yazarken bile bunun kolay bişey olmadığının farkındayım ama diğer asıl kızın aldatılıyor olması beni feci şekilde rahatsız etti..hepimizin başına gelebilir ve sonra oturup ağlıyoruz...bir insanı kandırmak kadar haysiyetsiz bi durum olamaz..yazık ya bilmiyorum gerçekten nasıl olacak?

ben de erkek kardeşimden şüpheleniyorum inşallah öyle bir şey yapmıyordur..
bu erkekleri bi sopadan geçirmeli

Bak sen de aynı düşünmüşsün evet bence de isimsiz bi mail filan gibi bişeyle söylee...zor ama...

bu 2. kızla kesin gönül eğlendiriyor dediğim gibi konuşmalar aşırı seviyesiz ve okuyunca bunları abim yazmış olamaz diyorum, çünkü aslında abim gayet aklı başında, eğitimli, kariyerli biri, ama orda yazdıkları saçma sapan şeyler.
asıl kıza bişey diyemem yaa, bi yanda da abim var ele vermek olmaz valla çok karışık durum, keşke hiç bilmeseydim dedim yani

canim simdi abinle hic konusmadan kiza soylemen cok yanlis duser ama ya bi sekilde kizin farketmesini sagla ya da once otur abinle konus abi ben senin kizkardesin olarak boyle bisey yapmana goz yumamiyorum de konus ya kiza kendin soyle ya da ben soylicem abi icim hic rahat degil fln de lutfen bari biz kizlar birbirimizi tutalim

kızlar haklısınız asıl kızın durumuna ben de üzülüyorm her ne kadar ondan pek hoşlanmasam da yazık günah yaa
bide kızın çırpınışlarını okudum bu gün, diyorum ya farketmiş biraz, sürekli irdeliyor, böyle ağzından laf almaya çalışıyor falan yazık

uzaktakı kızında aldatmadıgı ne malum..??

ohoooooo..... canim beniiim neden aldatsin ya? uzaktalar diye illaki aldatmalari mi gerekiyo kimsenin aska inanci kalmamis olaya bu acidan bakiyo olabilirsin ama eger iki tarafta aldatiyo bile olsaaa en azindan birinden brininki ortaya cikinca ayrilirlar ama ben gercekten boyle bisey olcagini dusunmuyorum ki kiz surekli aramaya baslamis suphelenmeye baslamis... demekki umursuyo umursamasi da kendisinin boyle birseyi yapmiyacagi anlamina gelir.

bılemıyorum..ılıskının cıddıyetıne, sevgının/askın gücüne baglıdır falandır fılandır ama bıraz gercekcıym ben bu konuda..herkes genelde bır yedek bulundurmaya bakıyor gözlemledıgım kadarıyla..

canım onaylamadıgımız bır ılıskı olmasına ragmen ,
abının kızı aldatmasına uzulmen etkılenmen de gercekten
cok dusuncelı bır davranıs bıcımı olmus bence .
bazıları var kı resmen gun dogmus gıbı hoslarına gıderdı bu durum .
ama abının kızı aldatmasını ne yazık kı ben de aılenıze baglıyorum .
abıne kızı ıstemedıgınızı ısrarla belırttıysenı o da bır arayıs ıcıne gırıp
vazgecme cabalarına gırmıstır dıye dusunuyorum .
ancak sen bu bu durumdan kıza sakın bahsetme ,ıstemedıgınızı de bılıyor ıse
ayırmak ıcın soyledıgını dusunur .
abını al karsına konus .tehtıt et gerkırse .
herseyı anlatırım dıye blof yap

uzaktakı kızında aldatmadıgı ne malum..??

O da aldatıyosa bile ayrılsınlar zaten..bi tarafın aldatması ayrılmak için yeterli bi sebep aynı zamanda..ama bence de bu kadar çırpınan bi insan aynen burdan hergün okuyup da üzüldüğümüz arkadaşların çırpınışlarına benziyo..yazık ya..aldatılmayan kalmadı valla..ama bence herkes ortaya çıkarsa böyle söyleyip de keşke,aldatan azalır belki..abim bile olsaydı bence zaten açıklanmasını hakediyor,en azından abin de bir insan açıklarsan başına gelecek olaylar ders olur belki,düzgün bir insana,erkeğe döner...(inşallah)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…