- 21 Nisan 2016
- 841
- 270
- 103
- 34
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
merhaba hanımlar abim 5 yıldır evli ve şuan bir bebek bekliyorlar nasipse hala olacağım lakin gelin ile zaten en başından beri pek anlaşamadık ama asla saygıyı bırakmadım onca saygısız,hadsiz konuşmalarına rağmen hiçbir zaman kırıcı olmadım bu 5 yıl içinde koronadan annemi kaybettik büyük yıkım oldu benim için hala yeni yeni toplarlanıyorum şimdi kardeşimin benden başka kız kardeşi yok babamızı da 2010 yılında kaybettik ama son 7,8 aydır aramıza sebepsiz aşılamaz mesafe girdi bize ters mesafede oturuyorlar ama ne giderler ne gelirler ne arama sorma hiçbir şey yok ben kaç kere aradım mesaj attım sürekli adım atmaktan sıkıldım ve gelin hanım da sanki bir tek o hamile kalmış gibi halime kaldıktan sonra daha bir tavurlı olmaya başladı nedense,,evliyim henüz bebeğimiz yok ama abimin eşi birgün beraber otururken eşimin yanında utanmadan ''siz ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz,geciktirmeyin,tüp bebek yaptırdık zaten fiyatları çok pahalı bizim gittiğimiz doktora gidin vs vs '' ya sanane diyecektim bir kere söyler anlarım ya telefonda ya bir araya gelindiğinde sürekli söyledikleri için artık bir araya gelmek istemiyorum bizim de var bir planımız seni ne ilgilendirir istersem hiç yaptırmam istersem 1 yıl sonra yaptırırım değil mi arkadaşlar? hadsiz ya eşimin yanında nasıl bunu söylersin küstahın cahilin teki biz şimdi araba değiştireceğiz en son konuşmamızda '' arabayı satınca parası ile bebek yaptırın '' dedi ben de artık şunu söyledim ''bizim planımıza kaç kere söyledim karışmayın o para ile araba alacağız biz de ne yapacağımızı biliyoruz herkes işine baksın herkesin aklı fikri var artık bizi bırakın önünüze bakın'' demek zorunda kaldım arkadaşlar eşim de çok sinirlendi ''bir daha böyle konuyu kaç kere açtı artık bir kere daha açarsa ben devreye gireceğim ve kestirip atacağım '' dedi abimin de maşallah ne sesi ne soluğu çıkıyor ondan yüz bulmasa böyle hadsizce sormaz söylemez eşimin ailesi olsun eşimin de iki kız kardeşi var dfaha bir kere bu konuyu açmamışlardır öyle kaliteli insanlar abim de hayat yok bunu eşim de söyledi o zamandan beri inanın ne evlerine gidesim var ne konuşasım böyle insanla eşi için diyorum ne kadar az konuşursam o kadar iyi zamanında nişanlıyken de söylediklerini duysanız arabozucu olmak istemedim annem de vefat edince daha rahata erdi nasıl olsa kayınpeder yok kayınvalide yok görümce de evli yolu ayrı diye sağolsun abim de pısırık iyice kendine çekmiş yani yiğenim olacak ilk çocukları ona bile sevinemedim bizi böyle böyle soğuttukları için bu arada abim de eşine uyarak evlenene kadar sormayan adam buna ayak uydurunca sormaya başladı ya yeter artık dedim geçen yaptırmıyorum tüp bebek zorla mı istemiyorum şuan çocuk zorla mı dedim işinize bakın önünüze bakın bize karışmayın dedim demek ki aile de olsa hadsizliğe karşı önünü böyle kesmem gerekiyormuş abimin de zaten umursadığı yok kardeşimle konuşmuyorum sesini duymuyorum neden böyle olduk dediği yok maşallah her zamanki gibi onun için artık mesafe var aramda bu mesafeyi korumak istiyorum siz ne düşünüyorsunuz? tavsiyeniz nelerdir? şimdiden çok teşekkür ederim