- 11 Kasım 2024
- 1.701
- 4.751
- 48
- 34
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
-
Allahtan ben kıskanıyorum diye bağırıyor, kimsenin taktığını da sanmıyorum zaten.Ne güzel işte, sinsi, yüzüne gülüp arkadan iş çeviren, köy yıkan ocak deviren olsa daha mı iyiydi?
Gelin öyle biri olsa eminim hepsine mum tuttururdu. Bunlar da gelinimiz gelinimiz diye peşinden koşardı. İyilik kime yaramış?Ne güzel işte, sinsi, yüzüne gülüp arkadan iş çeviren, köy yıkan ocak deviren olsa daha mı iyiydi?
aslında bu kadının hakkı tam olarak o da bazı gelin kızlarımız çok naifGelin öyle biri olsa eminim hepsine mum tuttururdu. Bunlar da gelinimiz gelinimiz diye peşinden koşardı. İyilik kime yaramış?
Ah ah keşke biraz çirkeflik bizde de olsaaslında bu kadının hakkı tam olarak o da bazı gelin kızlarımız çok naif
Ah ah keşke biraz çirkeflik bizde de olsaaslında bu kadının hakkı tam olarak o da bazı gelin kızlarımız çok naif
Gerçekten öyleGelin öyle biri olsa eminim hepsine mum tuttururdu. Bunlar da gelinimiz gelinimiz diye peşinden koşardı. İyilik kime yaramış?
Valla benim bir kocam var ama 6/7 tane kaynanam vardı, ben de çok minnoştum evliliğin ilk yılında sonra içimdeki deccali uyandırdılar şimdi ona dokunmayın o deli diyorlar sdbgfdhbgf kafam mis gibiAh ah keşke biraz çirkeflik bizde de olsa
Gerçekten öylezamanla tüm minnoslugunu kaybettiriyorlar insana
Bana da eşim diyor sen iyice delirdin seni psikiyatriye götürelim. Sonra bir psikiyatrinin açıklamasını gördüm asıl deliler asla bize gelmezler diyordu onu hatırlatıyorum bana deli diyenlereValla benim bir kocam var ama 6/7 tane kaynanam vardı, ben de çok minnoştum evliliğin ilk yılında sonra içimdeki deccali uyandırdılar şimdi ona dokunmayın o deli diyorlar sdbgfdhbgf kafam mis gibi
cidden öyle bu arada fdhgdfgdf deliyi deli olduğuna ikna edemiyorsun zaten hal böyleyken biz deli oluyoruz, olsun bilinçli delilik iyidir güzeldir, kötülüklerden korurBana da eşim diyor sen iyice delirdin seni psikiyatriye götürelim. Sonra bir psikiyatrinin açıklamasını gördüm asıl deliler asla bize gelmezler diyordu onu hatırlatıyorum bana deli diyenlere
Neyse biz yine Queenligimizi korumaya çalışalımcidden öyle bu arada fdhgdfgdf deliyi deli olduğuna ikna edemiyorsun zaten hal böyleyken biz deli oluyoruz, olsun bilinçli delilik iyidir güzeldir, kötülüklerden korur
tabi canıııım Queeen Queen deliriyoruz tacımız falan düşer mazallahNeyse biz yine Queenligimizi korumaya çalışalım
Kendisi kendisine dürüst olsa, mal mülk edinmeyi/yükseltmeyi daha öncelikli tuttuğunu fark etse bu kadar dert etmeyecek, yengesinin tüp bebekle ilgili önerilerini. Yeni evli olsa, geç evlenip evliliğinin oturmasını bekliyor olsa hak verebiliriz. Herkes çocuk sahibi olmak istemeyebilir bu da normal.Zaten kadın kendisi bu yollardan geçmiş size de vakit kaybetmeyin diyor işte.
Belli bi yaştan sonra rezerv çok hızlı tükeniyor herşey yolunda sanırsınız bi gidersiniz hormonlar herşey sayı vs değişmiş 6 ayda bile Amh değerim düştü belki bunun için acele edin diyordur.
Ortada kadının yaptığı büyük bişey göremedim.
Gelmezler gitmezler mesafeliler diyorsun e onlarda tüp bebekti hastaneydi uğraşmış vakitleri yoktur ??
kaynana yok kayınpeder yok rahat takılıyor demişsiniz siz istiyorsunuz ki oda huzursuz olsun rahat olamasın e tabi tek başınıza müdahale edemiyorsunuz tabi onun karın ağrısı var siDe
oradan yüzü gülmüştür belkiEv işi ne oldu? Karı koca görümcelerin hakkını gasp etmek istiyordunuz, merak ettim.
"son 7,8 aydır aramıza sebepsiz aşılamaz mesafe girdi bize ters mesafede oturuyorlar ama ne giderler ne gelirler"merhaba hanımlar abim 5 yıldır evli ve şuan bir bebek bekliyorlar nasipse hala olacağım lakin gelin ile zaten en başından beri pek anlaşamadık ama asla saygıyı bırakmadım onca saygısız,hadsiz konuşmalarına rağmen hiçbir zaman kırıcı olmadım bu 5 yıl içinde koronadan annemi kaybettik büyük yıkım oldu benim için hala yeni yeni toplarlanıyorum şimdi kardeşimin benden başka kız kardeşi yok babamızı da 2010 yılında kaybettik ama son 7,8 aydır aramıza sebepsiz aşılamaz mesafe girdi bize ters mesafede oturuyorlar ama ne giderler ne gelirler ne arama sorma hiçbir şey yok ben kaç kere aradım mesaj attım sürekli adım atmaktan sıkıldım ve gelin hanım da sanki bir tek o hamile kalmış gibi halime kaldıktan sonra daha bir tavurlı olmaya başladı nedense,,evliyim henüz bebeğimiz yok ama abimin eşi birgün beraber otururken eşimin yanında utanmadan ''siz ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz,geciktirmeyin,tüp bebek yaptırdık zaten fiyatları çok pahalı bizim gittiğimiz doktora gidin vs vs '' ya sanane diyecektim bir kere söyler anlarım ya telefonda ya bir araya gelindiğinde sürekli söyledikleri için artık bir araya gelmek istemiyorum bizim de var bir planımız seni ne ilgilendirir istersem hiç yaptırmam istersem 1 yıl sonra yaptırırım değil mi arkadaşlar? hadsiz ya eşimin yanında nasıl bunu söylersin küstahın cahilin teki biz şimdi araba değiştireceğiz en son konuşmamızda '' arabayı satınca parası ile bebek yaptırın '' dedi ben de artık şunu söyledim ''bizim planımıza kaç kere söyledim karışmayın o para ile araba alacağız biz de ne yapacağımızı biliyoruz herkes işine baksın herkesin aklı fikri var artık bizi bırakın önünüze bakın'' demek zorunda kaldım arkadaşlar eşim de çok sinirlendi ''bir daha böyle konuyu kaç kere açtı artık bir kere daha açarsa ben devreye gireceğim ve kestirip atacağım '' dedi abimin de maşallah ne sesi ne soluğu çıkıyor ondan yüz bulmasa böyle hadsizce sormaz söylemez eşimin ailesi olsun eşimin de iki kız kardeşi var dfaha bir kere bu konuyu açmamışlardır öyle kaliteli insanlar abim de hayat yok bunu eşim de söyledi o zamandan beri inanın ne evlerine gidesim var ne konuşasım böyle insanla eşi için diyorum ne kadar az konuşursam o kadar iyi zamanında nişanlıyken de söylediklerini duysanız arabozucu olmak istemedim annem de vefat edince daha rahata erdi nasıl olsa kayınpeder yok kayınvalide yok görümce de evli yolu ayrı diye sağolsun abim de pısırık iyice kendine çekmiş yani yiğenim olacak ilk çocukları ona bile sevinemedim bizi böyle böyle soğuttukları için bu arada abim de eşine uyarak evlenene kadar sormayan adam buna ayak uydurunca sormaya başladı ya yeter artık dedim geçen yaptırmıyorum tüp bebek zorla mı istemiyorum şuan çocuk zorla mı dedim işinize bakın önünüze bakın bize karışmayın dedim demek ki aile de olsa hadsizliğe karşı önünü böyle kesmem gerekiyormuş abimin de zaten umursadığı yok kardeşimle konuşmuyorum sesini duymuyorum neden böyle olduk dediği yok maşallah her zamanki gibi onun için artık mesafe var aramda bu mesafeyi korumak istiyorum siz ne düşünüyorsunuz? tavsiyeniz nelerdir? şimdiden çok teşekkür ederim
arkadaşlar merhaba sadece şunu sormak istiyorum birisiyle güzel güzel konuşurken size bir anda ''içime sinmiyor,mesaj atma arama'' derse ki karşı tarafın hiç art niyeti yok iken bu mesajı yazan da biliyor ama bu şekilde bir şey söylese siz ne yapardınız? ayrıca ortak tanıdıklar var ve kimsenin ahı vs üzerimde kalmasın diye son kez mesaj attım cevap dahi gelmedi tamam mesaj atma dedi ama insan en azından bir geri dönmez mi nezaketen de olsa insanların çok fazla üstüne düşüldüğü durumda mı bunlar oluyor? ki inanın yaptığım hiçbir şey de yok bir kere rahatsızlandı aradım açmadı sonra hiç rahatsız etmedim bir kerede merhaba nasılsın dedim bu yemin ederim sanki karşı taraf sürekli kendine mesaj atmışım gibi davranışlar vs anlamadım yani
Ya iyi de herkesin ilişkileri sizin gibi olmak zorunda mı?Herkes bir mi? Herkes iyi mi?Yengen konusunda şanslisindir,konu sahibi iyi geçinemiyordur.Cocuk muhabbetlerini ben de hiç sevmem,hadsizlik gelir bana.Annem bile bir şey diyemez.Herkes siz gibi bu konulari normal görmek zorunda değil.Abimin eşi tek gelinimiz.Kız kardeşlerimden farkı yoktur.O da bana diyordu.Niye doktora gitmiyorsunuz.Evlat güzel bir şey.Sonrasında uğraşmadım diye pişman olursun gibi şeyler söylüyordu.Hiç alınmıyordum.Rahatsız da olmuyordum.Niye alınmışsınız anlamadım.Ayrıca görümceleri göklere çıkarıyorsunuz kardeşinizin eşini yerin dibine batırıyorsunuz.Valla üzgünüm görümcelerimi yengemin tırnağına değişmem.Eşim de yengem hakkında yorum yapamaz.Ailem hakkında yapamaz.Kırmızı çizgim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?