abim ve eşi

Ah ah keşke biraz çirkeflik bizde de olsa

Gerçekten öyle zamanla tüm minnoslugunu kaybettiriyorlar insana
Valla benim bir kocam var ama 6/7 tane kaynanam vardı, ben de çok minnoştum evliliğin ilk yılında sonra içimdeki deccali uyandırdılar şimdi ona dokunmayın o deli diyorlar sdbgfdhbgf kafam mis gibi

Valla benim bir kocam var ama 6/7 tane kaynanam vardı, ben de çok minnoştum evliliğin ilk yılında sonra içimdeki deccali uyandırdılar şimdi ona dokunmayın o deli diyorlar sdbgfdhbgf kafam mis gibi
Bana da eşim diyor sen iyice delirdin seni psikiyatriye götürelim. Sonra bir psikiyatrinin açıklamasını gördüm asıl deliler asla bize gelmezler diyordu onu hatırlatıyorum bana deli diyenlere

Zaten kadın kendisi bu yollardan geçmiş size de vakit kaybetmeyin diyor işte.
Belli bi yaştan sonra rezerv çok hızlı tükeniyor herşey yolunda sanırsınız bi gidersiniz hormonlar herşey sayı vs değişmiş 6 ayda bile Amh değerim düştü belki bunun için acele edin diyordur.
Ortada kadının yaptığı büyük bişey göremedim.
Gelmezler gitmezler mesafeliler diyorsun e onlarda tüp bebekti hastaneydi uğraşmış vakitleri yoktur ??
kaynana yok kayınpeder yok rahat takılıyor demişsiniz siz istiyorsunuz ki oda huzursuz olsun rahat olamasın e tabi tek başınıza müdahale edemiyorsunuz tabi onun karın ağrısı var siDe

Bana da eşim diyor sen iyice delirdin seni psikiyatriye götürelim. Sonra bir psikiyatrinin açıklamasını gördüm asıl deliler asla bize gelmezler diyordu onu hatırlatıyorum bana deli diyenlere
cidden öyle bu arada fdhgdfgdf deliyi deli olduğuna ikna edemiyorsun zaten hal böyleyken biz deli oluyoruz, olsun bilinçli delilik iyidir güzeldir, kötülüklerden korur

Kendisi kendisine dürüst olsa, mal mülk edinmeyi/yükseltmeyi daha öncelikli tuttuğunu fark etse bu kadar dert etmeyecek, yengesinin tüp bebekle ilgili önerilerini. Yeni evli olsa, geç evlenip evliliğinin oturmasını bekliyor olsa hak verebiliriz. Herkes çocuk sahibi olmak istemeyebilir bu da normal.

"son 7,8 aydır aramıza sebepsiz aşılamaz mesafe girdi bize ters mesafede oturuyorlar ama ne giderler ne gelirler"

sebepsiz?

kadın tüp bebek yaptırmış
iğne ilaç tuttu tutmadı aylarca hastaneye gitti muhtemelen,
tutmuş, hamile, son 10 güne kadar havalar deli gibi sıcaktı zaten kadın ne yapsın ay görümceme gitmedim diye çkıp çıkıp size mi gelsin

ay tüp bebek gibi bir süreç yaşyan birine "sebepsiz" demek de artık yani biraz fazla uçmak değil mi ya?

"sanki bir tek o hamile kalmış gibi halime kaldıktan sonra daha bir tavurlı olmaya başladı"
?
e hani gitmiyordu gelmiyordu aramıyordu etmiyordu
kadın bu tavrı nerede yapıyor rüyalarınızda mı?

size bu kaç sefer tüp bebek yapın laflarının hepsini kendisi hamile kaldıktan sonra söyledi yani? son birkaç ayda oldu bunlar. bu görüşmeyen haliniz mi

görüşür haliniz ne ki o zaman? her hafta mı görüşüyordunuz normalde?

siz senelerdir evliymişsiniz ve muhtemelen "biz çocuk istemiyoruz" gibi bir lafınız, öyle bir tercihiniz filan da yok. hatta çocuk yapmak, tüp bebek gibi konularınız da geçmiş olabilir (ben neredeyse eminim buna) kadın da bunlara binaen demiş olabilir -tamam rahatsız olduysanız konuşma dersiniz, çok normal ama sizin bu anlatım tarzınızda bariz sorunlar var.

Çok ısrarcı ve dediğim olsun diyen bıktırıcı biri misiniz? Sadece gelin değil arkadaşınız bile nezaketi bırakıp mesaj yazma arama beni diyebiliyor. Bir insan bunu durduk yere yazmaz. Mesaj gönderme bana artık dendiği halde hala devam edip helallik almak istedim yazmışsınız.

Siz 9 sene kira ödemeden kayınpederin evinde otururken görümcelere paylarını ödediniz mi? Eşinizin nasıl içine sindi?

Tavrınız çok sert şurada derdini anlatırken bile bir ton saydırmışsınız arkasından.
Madem rahatsızsınız samimiyetinden görüşmeyin.
şu anlattıklarınız arasında gelininizin size kötü niyetle yaptığı hiç bir şey yok tarafınızdan sürekli terslenmesi dışında.
Bu durumda da çok gelip gitmek istemiyordur.
Bende istemem.
Tüp bebek konusunda istemiyorsanız daha naif bir dille bak x kardeş/abla/yenge her ne ise şu aralar tüp bebek konusunu düşünmüyoruz, bizi düşündüğün için çok sağol ama planlarımız bu yönde değil diyerek cevap verebilirsiniz.
Önünüze bakın falan nedir yani?
İnsan sokak kavgasında söyler bu sözü.

Kusura bakmayın ama biraz kendi davranışlarınızı tavırlarınızı da gözden geçirin.

Ya iyi de herkesin ilişkileri sizin gibi olmak zorunda mı?Herkes bir mi? Herkes iyi mi?Yengen konusunda şanslisindir,konu sahibi iyi geçinemiyordur.Cocuk muhabbetlerini ben de hiç sevmem,hadsizlik gelir bana.Annem bile bir şey diyemez.Herkes siz gibi bu konulari normal görmek zorunda değil.

Siz sinir olunca üslubu hakaretd varan bir karakter ciziyorsunuz sizden de uzak durmak faydalı insan oturur konuşur sinir oldugu seyleri kelimeler ile ifade eder siz saydiriyorsunuz bu şekilde iletişim olmaz böyle bir platformada da insan abisinin eşi için bu kadar ağır kelimeler yazmaz can düşmanı gibi.Tarziniz çok kötü umarım bu konuda kendinizde bir takım değişiklikler yaparsınız yazdığınız kötü kelimelerden konuya odaklanamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…