Siz ailenizle yaşamıyor musunuz zaten? 15 gün için odanızda kalırsınız olur biter. Anneniz memnun siz fazla dramatize ediyorsunuz yengenizle aranız kötü diye güç savaşına gitmişsiniz annenizi bahane ediyorsunuz.
neredeyse tum mesajlari okuduktan sonraki yorumum benim de bu
konu sahibi zaten bastan dolmus, on sene önce yasanan olay hala diri onun icin. yok gelin 100 kilo, yok deli, yok yagli sacli, ayılıyor bayiliyor vs.
nefret ettiği kisileri evde gormek istemiyor ama iste ev ailesinin evi.
ben de annemin erkek kardesinden nefret ederdim, sansima zirt pirt da gelecek yakinliktaydi. evde denk dusmemek icin yemek saatinde geldiyse tabagimi hizlica bitirir odama giderdim. o varken odamdan cikmazdim. konforsuz evet ama bin kötülüğü de olsa annem bekler binbirinciyi yapsin canim kardesim diye. ha ben yasanan bir olay icin yuzune ya da arkasindan laf soyleyince de hak verir - konu sahibinin anasi gibi ama günün sonunda asla kiyamaz ve uzaklasmak istemez.
konu sahibi tam bir kepce gorumce. aslinda evin huzurunu o bozuyor.
annem icin annem icin diyor, annesi yalvariyor kiza "kizim tamam sen temizleme, ben yaparim, yeter" diyor. hala "annem icin annem icin" diye hırgür cikariyor
ya senin annen mutlu
mutlu yani
hizmetcilikse bunun adi doguda asker olan, genc yasta ölme ihtimaliyle geceleri agladigi oglunun yilda bir ay hizmetciligini yapmaktan mutlu kadin. onun mutsuz oldugu senin hırgür cıkarman.
zaten durumunuz var, banyolu balkonlu odan var. is cikisi oyalan yemek ye oyle git evine, kapiyi kapat ac bilgisayarini dizi izle ya da yemek sepetinden yemek soyle. durumunuz iyi, haftada bir gelen temizlikciniz var. annen zorlanacak olsa boyle zamanlarda ayni kadini iki kere daha cagirir olur biter. iki çocuğunun kopek gibi didişmesinden gelininin bayılmasından iyidir.
ayrica normalde yemekleri annen yapmiyor mu? madem normalde annen yapiyor yine yapsin kucuk tencereye degil buyuk tencereye yapacak fark ne yani ha 3 kisiye yapmis ha 5 kisiye yapmis, zaten kadinin hergun yaptigi sey. arti 2 tabak da biricik ogluna yani. annen buna takilmiyor ki?
ailenin - ozellikle annenin huzurunu istiyorsan kişisel kinini bir tarafa birak, gormezden gel. varsa esin dostun sevgilin git onda kal bu bahaneyle ya da odandan cikma. o ev senin oldugu kadar abinin de evi. annen seni sevdiği kadar abini de seviyor.
annen nasil her aksam isten gelip sen ve babana yemek hazirlarken kendisini hizmetci gibi hissetmiyorsa onu ziyaret eden oglu ve gelini icin yemrk hazirlarken de hizmetci gibi hissetmez, cok yorulacak gibi olsa da haftada bir gelen kadini iki cagirir o para annenle babana koymaz.
bosuna dert ediyorsun sadece kisisel kinin icin