abim ve yakın arkadaşım

Sor bakalim.
Sen " arkdasim kusmesin" diye abine onersen.
Ardindan abin " kardesimin arkdasi kusmesin" diye evlenelim dese.
Ardindan annen baban " kizimizin arkdssi kusmesin" diye sanli bi dugun yapsa.
Acaba ömur billah kusmuycekmiymis sana artik?
Daha onemlisi; mutlu olucakmiymis?
Sor bakalim bi.
:KK9::KK9::KK9:

kızlar hanginizin çeyizi daha çok? ne mezunusunuz? ehliyetiniz var mı? askerliğinizi yaptınız mı? :KK48::KK48::KK70:
Ceyiz yok ehliyet mevcuttur (orasini anlamadim abini ise mi goturup getiricez)
Meslek olarakta abinin calistigi hastanenin muduru olma gibi bir takim planlarim var:KK70:

Ceyiz yok ehliyet mevcuttur (orasini anlamadim abini ise mi goturup getiricez)
Meslek olarakta abinin calistigi hastanenin muduru olma gibi bir takim planlarim var:KK70:

ooo hastane müdürü. en sevdiğim :KK70:
hayır abimi işe götürmeyeceksiniz görümcenizi gezmelere götüreceksiniz :KK48::KK48:

Geyikten uçacağız yalnız :(
Mune kızmayın bak kısmet buldum kurtulursunuz belki benden :D

Ben de mi katilsam talipler arasina:)) ehliyetim, kaskom, arabam var :) dislerim tam, kemik yasim kucuk:) deniz agbinin kismetini actin:) Saka bir yana arkadasin biraz ilgincmis, insan utanir boyle seyleri soylerken bile, senin arkadasin usenmemis bir de kusmus sana:)

Ben de mi katilsam talipler arasina:)) ehliyetim, kaskom, arabam var :) dislerim tam, kemik yasim kucuk:) deniz agbinin kismetini actin:) Saka bir yana arkadasin biraz ilgincmis, insan utanir boyle seyleri soylerken bile, senin arkadasin usenmemis bir de kusmus sana:)
Allah seni napmasin emi sanirsin kurbanlik koyun alacaklar:KK70:dislerim tam diyor birde

Bu konu sadece bi ornegi bu tip insanlarin.. Kafalarında kurarlar, ekler toplar çıkarırlar, beklentiye girerler(konu sadece evlilik degil).. Karsidakinin haberi bile yoktur.. Sonra da kendilerince triplere girerler..
Arkadasim derdini anlat, dusunceni beklentini soyle dmi? Yookk..

ooo hastane müdürü. en sevdiğim :KK70:
hayır abimi işe götürmeyeceksiniz görümcenizi gezmelere götüreceksiniz :KK48::KK48:
Ayıp ettin senle didikodu bile ederiz

Kiz birde aklima geldi ya benim kac tane arkadasin dr kardesi abisi falan var ben niye hic bunlara kusmedim ya neyse aklimda olsun bi ara kuserim

Ne gamsizmisim be birak kusmeyi aile uyeletinden dr oldugu bile gelmemis aklima:KK70:

Bu konu sadece bi ornegi bu tip insanlarin.. Kafalarında kurarlar, ekler toplar çıkarırlar, beklentiye girerler(konu sadece evlilik degil).. Karsidakinin haberi bile yoktur.. Sonra da kendilerince triplere girerler..
Arkadasim derdini anlat, dusunceni beklentini soyle dmi? Yookk.. O tafra yapılacak..
Bir de makul olmak makul dusunmek lazim ya biraz, bi de birine anlatip kendini nasil o duruma dusurmus?

26 yaşındayım, öğretmenim, iyi bi aileden gelen efendi naif guzel bi kizcagizim:KK53: bosanmis olmam problem olusturmayacaksa, 'abininen' tanismak isterim :KK53:

26 yaşındayım, öğretmenim, iyi bi aileden gelen efendi naif guzel bi kizcagizim:KK53: bosanmis olmam problem olusturmayacaksa, 'abininen' tanismak isterim :KK53:
Abinin anasi kısmet duasi okumus gibi birden kismetleri artti :rolleyes:

Birazdan bankodan sirada vericez ama sen en son gelenlerdensin:KK73:

Sahi doktor degince niye turk kızlari Cennetten gonderilmis Gılman muamelesi yapiyo en nihayetinde oda erkek iste

Back
X