• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abim yemek yerken tabağımı kırdı vurdu ama suçlu ben oldum ?

En nefret ettigim sofrada itişip kakışan cins
.Yaşlar kaç .Kadina yazık sizi ayirmak zorunda mi ..
Yemek hazirlamaya niye yardim etmediniz
..........

Abiniz size saygili bi sekilde konusmaya calisiyordu ben erkek kiz ayrimciligi yapmam zaten ama siz sanane ona mi sorcam bilmem ne kabahati ettin ben annenizin yerinize olsaydim ikinizi yatistirmaya calisirdim el kaldirtnazdim birbirinize, önce abinizle bi basbasa konusun uyku sersemiydim falan de ama beni dövmezsen nasil olur birbirimize saygili olalim istiyorum sadece uyku sersemiyle kendimde degilim acilmam gerekiyordu diye bu konuda konuscaksiniz, abiniz sizinle saygisiz bi sekilde konusmadi ki anladigim kadariyla seni cok düsünüyordu karsidaki verdigi degeri görmeyince onu sinirlendirip üzülmüstür, ve annene sey derdim senin erkek kiz ayrimcilik yapiyorsan bu konuda benim hakkimda söz hakkin olmasin abime cok düskünsün derdim ben yerinizde olsam iki kardesleri sakinligi yatistirirdim de yani ama sakin ve saygili sekilde konus

Anneniz tipik bir erkek annesi. Yazik onun gelinine. Abinize soyleyecek laf yok zaten

Bu yorumu bir kız bir de erkek çocuk annesi olarak yazıyorum. Anneler bu şekilde ayrım yapıyorlar sonra o çocuklar büyüyor ve kendilerini her şeyi yapma hakkına sahip sanıyorlar. Ben bağırırım, ben döverim en sonunda da ben öldürebilirim mantığı yerleşiyor olmayan beyinlerine. Tüm bunlar bilinçsiz annelerin suçu aslında.
Erkeklerin klasik "ben sinirliyim, sinirlenince gözüm bir sey görmez, sen de beni sinirlendirdin" gibi sozleri hep bu ebeveyn ozellikle de annelerinin suçu maalesef

Dün akşam işten geldim biraz uyumuşum yemeğe kaldırdılar yeni uyandığım için salak gibi oluyorum .
Abim de işten gelmiş akşam yemeği yiyoduk (abim 27 yaşında ve yüksek bir mevkide çalışıyo ama hayatta en boş muhabbetleri yapan bi insan yemek sırasında ) bana maaşını almadın mı daha dedi yok dedim uyku semesi . Yanındaki kızda mı almamış dedi bende sanane onu sorcak kadar ne oldu yatar yarın bi gün elbet dedim sert bi sesle . Annemle ikisi başladı işte buna bişry sorulmaz da bu böyle de fln bende abimi sinir etmeye başladım . Salatanın önünden yiyodum burdan yeme diye çizgi çekti bende yemeye devam ettim böyle bi sınırlama olabileceğini düşünmüyorum dedim gülerek oda iyice sinirlenip kaşığı tabağıma vurup kırdı 4 5 kere koluma fln vurdu kaşıkla kolumu sıktı . Anneme seslendim annem gelip güldü adam yemek tabağını kırıyo sadece gülüp kimbilir nasıl çığrından çıkartmışsındır dedi abimde beni suçladı bende sen bu kadar sinsi bi insansın sevmiyorum ben seni dedim annemde daha abimi savunuyo anneme de senin anneliğini sorguluyorum ne kadar vicdansızsın adam dövdü beni resmen dedim . Ve dünyanın en suçlusu o lafları ettiğim için ben oldum en kötü benim ikiside konuşmuyo benle ne zaman abimle tartışsam annem savunmaya geçiyo bıktım bu ayrımcılığından annem sabah oğlunu öpüp gönderdi beni yolcu bile etmedi sizce benmi suçluyum sinirlenince kendimi tutamayıp ağır konuşuyorum ?
sende az değilmişsin

Abinizin siddetinin hakli bir yani yok tabii ki.
Ancak yaslariniz 23 ve 27 iken neden 3 ve 7 gibi davranıyorsunuz? Hiç hoslanmam itişip kakısmalardan.

abin abartmis ama sende az degilsin yani.ne sormus ki ben hayatta abime sanane demem cok sacma olmus sozunuz

salatayi önünüzden yemeniz gerekir hatta bence herkes tabagina almali
agziniza soktugunuz catali herkesin yediği birseye tekrar bandirmak bence hoş değil
anneniz evlat ayrimi yapiyormu bence yapiyor ama bu konuda buyuk oranda siz hatalisiniz

Insan sivri dilli olunca her daim suçlu çıkar net.

Back
X