Zaten annem randevu almış haftaya ..Cok kötüyümHemen ruh hastalıkları bölümünden randevu alıp götürün. Gerçekten ne yapmanız gerektiğini bilmiyor olmanız şaşırtıcı.
Nasil bir teshis koydular? Cok saskinimEv arkadaşımda da bir dönem buna benzer bir şey olmuştu. Kesme tahtasında bir şeyler doğrarken parmaklarını kestiğini falan görüyordu ya da yolda yanyana biriyle yürürken içinden bir ses yanındaki insanı gelen arabanın altına itmesi gerektiğini söylüyormuş. Psikolojik destek alarak atlattı. Abinin de aynı şekilde çekinmeden bir uzmana görünmesi gerekiyor bu tarz şeyler tek başına ya da aileyle atlatılamıyor maalesef
Hayır dini baskı yok ailede.namazi da yeni kilmaya başladı 44 yaşında abimPsikiyatra gideceksiniz ne yapacaksınız ki başka?
Aşırı dini bir baskıyla ve öğretilerle mi büyüdü?
Amin Allah razi olsunÇok cok geçmiş Rabbim şafi adında şifalar versin, acil psikiyatri randevusu alın. .
Benim az önce haberim oldu şuan yerimde duramıyorum bacaklarim ellerim titriyorDogru hastaneye. Nasil durabiliyorsunuz oyle!! Cok iyi insan, boyle insan şöyle insanla alakasi yok bu isin!
İlaç kullanmak istemedi. Zaten kendisinde epilepsi de var. Doktor bu hastalıkla birlikte korktuğu ve bilinçaltında ölümü kabullenemediği için bu tarz düşüncelere kapıldığını söyledi. Bir nevi bir kaç sy boyunca ölümü aşıladı. Şu an durumu daha iyi ama ara ara bu tarz korkuları oluyorNasil bir teshis koydular? Cok saskinim
Çok ama çok şaşkınım abim için..soktayim şuan ..arkadasiniza da geçmiş olsunİlaç kullanmak istemedi. Zaten kendisinde epilepsi de var. Doktor bu hastalıkla birlikte korktuğu ve bilinçaltında ölümü kabullenemediği için bu tarz düşüncelere kapıldığını söyledi. Bir nevi bir kaç sy boyunca ölümü aşıladı. Şu an durumu daha iyi ama ara ara bu tarz korkuları oluyor
Hayır dini baskı yok ailede.namazi da yeni kilmaya başladı 44 yaşında abim
Abinizede çok gecmis olsun. Hiç bakit kaybetmeden bir doktorla görüsün aklınıza hemen kötü seyler getirmeyin. Belki de sadece zor bir dönemden geçiyordur. Bu konuda bilgili birinin desteği ona iyi gelecektir :)Çok ama çok şaşkınım abim için..soktayim şuan ..arkadasiniza da geçmiş olsun
Canim herhangi musk@ vb.yaptirdiniz mi bas agrisi uyku amacli.bi arladasimin abisininde başına gelmişti musk@a yaptirmislar korkmamasi icin ona yan etki yapip icinden surekli bi ses kendini öldürmesini istiyormus sonra o musk@ yi baska hocaya gostermisler baska seyler yazıyormuş.tabi hersey Allahtan bol bol dua etsin insHerkese merhaba.
Benim iki abim var ikisinide cok severim çok düşünüz birbirimize
Abim yaklaşık 5 6 aydır işsiz di yeni iş buldu fakat bikac aydır tuhaf şeyler oluyormuş kendine.icinden bi ses su picagi al karşındakini öldür vs gibi seyler söylüyormuş. Namaz kılıyor du namaz kilamaz hale geldi.herseydrn korkuyorum demis anneme. Önüme bicak vs koymayin nolur demis. Ben şok oldum duyunca
Abim çok merhametli çok iyi bi insandır cebinde 10 lirasi varsa yarısını sokakta gördüğü çocuğa verir öyle bi insandır. Herkesle cok iyi anlaşır nedrn böyle oldu anlamadim bi fikriniz varmı..yazarken ellerim titriyor ne yapmaliyiz o nun için(
Psikiyatr den randevu aldik haftaya duzelteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?