Abim..

Mayisgelini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
1.047
665
123
Kızlar bir derdim var.Abim 33 yasında suan görüştügü bir kız var onuda kaybedecek.hayatına cok fazla kız girdi cıktı.kimseye adapte olamıyor.herkesi kırıyor.cok agır küfürler ediyor.kafasında sürekli bişeyler kuruyor.bir dış sesi var sürekli kötü konusuyor.bu hayatına suan giren kızı babamla bile tanıştırdı.ciddilerdi baya ancak iki günde bir kavga ediyorlar.kafasnda sürekli aldatılma korkusu.herkes yalancı herkes aldatıyor.oysa kesinlikle böyle birşey yok kendini dolduruşa getirip küfürler ediyor.abartısız söylüyorum tam yarım saat sonra köpek gibi pişman oluyor.sırnaşıyor özürler diliyor kız affediyor.sonra yine devam.pskolga götüremiyoruz.napcaz bilmiyoruz.sadece ona karşı degil annemle bana karşıda öyle.kendisi hiç kin tutmuyor istiyorki karşımdakilere agzıma geleni saysamda bana kinlenmesin alttan alsın idare etsin.hangi kız dayanır buna? Şimdi bana ısrarla bizi barıştır diyor.ama ben kızı o kadar cok seviyorumki kimsenin basını yakmak istemiyorum.gelecekte daha kötü şeylere sebep olurum diye korkuyorum.biri abim diger mevzuda kızın hayatı.onun için cok üzülüyorum ne yapabiliriz.bu durumda olan tanıdıgınız falan var mı nasıl düzelir yaa?? Suan Hüngür hüngür aglıyo ama hakaretler ederken gözü hiç birşey görmüyo

O kadar pişmansa değişmeyi ister ve bunun için de yapılması gerekenleri yapar. Sizin haberiniz olmamis olabilir ama belki bir aldatilma travması yaşamıştır.

Asla düzelmez kimsenin başını yskmayın

Benim de böyle kardeşim var. Ayrıldı resmen sevindik. Ama ben kardeşim küçük büyüyünce düzelir diye umut ettim. Ve sizin yorumunuzu okuyunca korktum 32 ve ne yapsanız değişmesi zor sanki artık karakter oturmuş. Omur boyu yasayan dan çok. Ona üzüldüm o psikoloji de çok zor yaşamak ve birşey yapamamak. Rabbime bırakmak en iyisi bol bol dua edin. En iyisi

Anladığım kadarıyla takıntı ve öfke problemleri var abinizin, bu konuda uzman desteği alması şart. Sizin kızla arasını düzeltmeniz çözüm değil sorun silsilesinin başlangıcı olur. Kimse bu tarz birinin davranışlarını çekmek zorunda değil. Bir psikolog veya psikiyatra gitmesi konusunda ikna edin derim.

Abinizde öfke kontrolü yok belli ki ve bu sizin ya da sevgilisinin çözebileceği bir şey değil. Nasıl ki bir insan kanser olduğunda tedavisi bizde değil de işin uzmanındaysa ruh ve sinir hastalıklarında da durum aynı. Destek verin, yanında olun ama bırakın gidip tedavi olsun.

Şöyle ki, kız da abinizi seviyorsa ve barışmak istiyorsa, birlikte terapiye gitme şartıyla barışsın. Bu herkes için daha mantıklı gibi... Allah yardımcınız olsun.

Benim abim de öyle ve ben o kadar sogdum ki abim den bazen ölmesini bile istiyorum çünkü bizi çok yıprattı hadi ben neyse de annemi üzmesine tahammül edemiyorum bizim abimiz gibiler hayatı böyle yaşamaya alışmış benim abimi zor la psikologa götür düler hiç bişeyi yok dedi ondan sonra biz gitmeye başladık psikologa çünkü bizi hasta etti artık üzülerek söylüyorum bunlar degişmez hepsi erkek müsveddesi sende hiç ugraşma kimsenin başını yakma kendi yaptıgı pisligi kendi temizlesin madem bu kadar istiyor bir daha yapmasın

Kizi kendi yerine koy . Abin tedavi olmali. Ofke kontrolü yok bence.ilerde siddetede meyl eder. Kizi kurtar derim

Şiddete kesinlikle meyil eder.bencede tedavi olmalı.umarım kız affetmez bir yandan vicdanım sızlıyor bir yandan nefret ediyorum.yalnız ölecegini düşünmek bile istemiyorum.resmen buda onun sınavı.ikizler burcu bide onunda mı etkisi var anlamıyorum.kavga ederken dünyanın en igrenç insanı.yarım saat sonra kedi gibi yanaşıyor.ben burda deliriyorum kız napsın.kızda aşık nasıl üzülüyor yaa.....

Ne kadar uçlarda bipolar bozukluk olabilir mi barıştırmadan önce psikoloğa götürün. dediğiniz gibi kimsenin başını yakmayın Allah kolaylık versin

HİÇ KARIŞMAYIN BENCE.Elin kızının başını yakmayın.Abin güzelce tedavi olsun.

O kadar pişmansa değişmeyi ister ve bunun için de yapılması gerekenleri yapar. Sizin haberiniz olmamis olabilir ama belki bir aldatilma travması yaşamıştır.
Aslında bir tramvası yok taa işk ilişkisi 18 li yaşlarındaydı.o zamanlarda kız arkadasına tokat falan atardı.4 yıl sürdü.kız igneyle falan sakinleşmeye çalışıyordu.abim oldugu halde ben bile cok bulaşmam cnkü belli bi sınırı yok heran dümdüz gidebiliyor.kesinlikle insan sevmiyor.bir tane bile erkek arkadası yok.geçenlerde kızla iyiken bana diyorki benim elimden gelse hiç birinizle tanıstırmam diyor.oysa ne annem ne babam görseniz melek gibiler.cocuklugunda hiç dayak yemedi babamdan onun etkisi olabilir mi bilmiyorum.gerçi yemiş olsa bu sefer şiddet gören cocuktu ondan böyle dicez.çözemiyorum hiç bir şekilde bu bencilliğini hükmetmesini göz kararmasnı ve o igrenç bozuk agzını çözdmicez bence...

Babam cok yumuşak bi insandır.bizim evde genelde annemin sözü geçer.bazen annem kızar bagrır babam tırsmış gibi şaka bile yapar.bu hareketlerine örnek olacak bir babasıda yook akrabasıda yok yaaa

yasla alakasi olsa keske.. malesef.. cok acik net bir hastalik belirtisi. duzenli ilac kullanarak kontrol altinda olmalilar. her ikinizin de Allah yardimcisi olsun. yakin cevremde var bildigim. iki kere bosandi iki kardes. erkeklerde bu hastalik genetik oluyor. kadinlar sadece tasiyici oluyor. psikolog degil psikiyatr a gitmeliler.

zaten bir soz vardir; psikologa asil derdi olanlar degil de onlarin hasta ettikleri gider diye.. malesef bu hastalik genetik erkeklerde cikiyor. duzenli ilac kullanmalilar. Allah hepsine sifa versin.

Valla bende abin gibi bir kadınım ama evliyim sekerim
Canım bende illaki benziyorum.eşim baslarda cok çekti benden ama biz kadınız.yaptıgımız naz diyorlar geçiyorlar.ama erkekler bu kpnuda çekilmez.birde erkek gücü var kuvveti var.bunu bşr bayana gösterse neler olur ama biz yapamayız zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…