Abim..

Aynı benim eşimde öyleydi. Tedavisi çok kolay. Siz kızı ikna edene kadar doktora gitmeye ikna edin. Yoksa kızın başını yakarsınız gerçekten yazık olur. Günahına girmeyin.
Ben ilk zamanlar çok beddua ettim eşimin ailesine bu şekilde olduğunu bildiği halde benimle evlendirdikleri için. En sonunda ben bırakıyorum dedim çektim gittim paşa paşa doktora gitti

Merhaba. Abinizin yüksek ihtimal eski ilişkilerinden kalma bir travması var. Fakat bunu kendi istemediği sürece yenemez. Bir uzmandan mutlaka yardım almalı. Konuşma bile olsa çok iyi geleceğine eminim.

Nasıl tedavi oldu ilaç mı kullandı yoksa konusarak mı aştı.yardımcı olursanız cok sevinirim

İlaç şart canım. Öfke kontolü sorunu ve geçmişte yaşadıklarından dolayı kaygı bozukluğu oluyor. İlaçla kontrol ediliyor. Eşim 6 ay kullandı bıraktı. Şuan çok daha iyi.
Sabah kavga ettik.beni aradı sürekli aradın mı vs diyip duruyodu.bende nası arayim dedigin küfürlerden ben utanıyorum özür dilemekten bıktım dedim.benden bu kadar utanıyosan benmke görüşme diye bi basladı.senin yedigin boklarıda biliyoruz dedi.benim şarteller attı.yok eşimle kavga etmelerimi söylüyo yok o düzeltmiş aramızı kaldıki ben asla konus aramızı yap demedim.snra bende artık dayanamadım bagırmaya cagırmaya basladım.benimle konusurken sözlerine dikkat et haddini bil oraya gelir sunu bunu yaparım lafları.bende dedim niye sen Allah mısın niye kedni bu kadar büyütüyosum dedim ne ölüme gel ne dirime gel bundan sonra senin gibi kardeşim yok dedi kapatttı.resmen ilişkilerinde yaptıgını banada yaptı.suan sabahın köründe deli gibi aglıyorum.resmen benimde pskoljimi bozdu.kızı aramak istemiyorum cnkü hayatını karartman istemiyorum.ve bu sebepten sildi beni......

denge problemi var, kıza durumu açıkça anlatın bize yazdığınız gibi. tedavi olmaya ikna edin abinizi. kızı seviyormuşsunuz bir de, tedavi olmazsa eğer abiniz; kızın ömrünü yakmayın..

offf Allah sabır versin size, çok acil düzeltmesi lazım davranışlarını. hiç konuşmayın bile ne ağır laflar yaa... Allahım korusun

Aa manyak. Bak güzelim bu ancak yontulur özü sabit kalır fazla görüşme bununla ne hali varsa görsün. Düzeleceğini de sanmıyorum. Sizi kandırmak için değişmiş gibi yapar. Çok da güzel manipüle eder zaten insanı.

Siz de hemen affetmeyin ki hayatın kendi etrafında dönmediğini anlasın. Ceza çeksin biraz belki o zaman yalnız kalma korkusu ile tedaviyi kabul eder. Asla abiniz hatrına elin günahsız insanının başını yaköayın derim. Empati yapın.

Yapamam zaten siliyorsa silsin..ne evlendikten sonra kızın dul kalmasnı isterim nede şiddet görmesini..affetmicem eminim bi şekilde sırnaşıcak belki bi saat sonra arayıp napıyosun dicek hiç bişey olmamış gibi.annemede yapıyor cnkü aynısını ne olacak bilmiyorum ya..

Evet hep yaptıgı şey belki birazdan arıcak h bişey olmamış gibi napıyosun dicek ya.delirme sebebi..

Evet hep yaptıgı şey belki birazdan arıcak h bişey olmamış gibi napıyosun dicek ya.delirme sebebi..

Açma bile telefonu. Böyleleri ağır yaptırımlar görmediği sürece bir ilerleme kaydetmez. Kalbim çarpıyor seninle kavga ederken bayılcak gibi oluyorum tamam affediyorum ama konuşmak istemiyorum düş yakamdan de,uzaklaş o kendini iyi hissetmek için seninle tekrar konuşmak istiyor senin duygularını salladığından değil. Aranızı düzeltmek için de değil tekrar kırabilmek için bir kurban arıyor.

Valla bende abin gibi bir kadınım ama evliyim sekerim

Nasıl yani , öfke kontrolunuz yok ve sürekli küfür edip paranoyaklik mi yapıyorsunuz ?

Ne kadar evli kalacaginizi sanıyorsunuz böyle ?

Insan bir kere geliyor hayata. Onu da kendini bilmez bir insan mutsuzlukla doldurursa diyecek söz kalmıyor. Ömür çöp oluyor.

Siz onu silin asın. Ömür törpüsü. Sıkmayın canınızı.

Böyle insanlar en çok kendini seviyor, dünya benim etrafımda dönüyor sanıyor; siz ona lazım değilseniz, o size hiç lazım değil.

O kadar iyi tanımışsınız ki böylesini..gerçekten görüşmek istemiyorum..belki abimi kaybedicem ama varsın oda kızda iyi olsun.onun gözünde suan onun için hiç birşey yapmayan bir hiçim.iyilikleri için öyle kalıcak yapacak birşey yok...

Çok zor ya insanın abisini krdeşini silmesi.normalde ne akrabaya ne arkadasa yaptıgı bi hatada siler atarım önemsemem ama..tırnagına taş degse yine benim içim sızlıcak.degmez inşallah diyip dua edicem yapacak birşey yok..

Psikologum gelin hanım. Abin düzelmeyecek çünkü. Böyle on kişi başvurur bana biri düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…