Abim...

Kimseye söyleme kendini belli etme nişanlısı nasıl biri bilmiyoruz abinin iki yalanına özrüne inanıp affederse sen kötü olursun ömür boyu kıskanç görümce olarak kalırsın şu durumda en mantıklısı şu şifreyi bir şekilde bul fake hesapla kıza ulaştır ya da fake aç kıza msj at nişanlın bana yazıyor vs diye
Kız abimi çok seviyo ayrılacağıni düşünmüyorum ama kız için de çok üzülüyorum gerçekten. Ever yarın iyi olup beni kötü bilebilirler ama kız o yapıda biride değil şimdilik. Galiba önce aileme duyurmaya karar verdim bakalım abimin tavrı nasıl olacak

Kız abimi çok seviyo ayrılacağıni düşünmüyorum ama kız için de çok üzülüyorum gerçekten. Ever yarın iyi olup beni kötü bilebilirler ama kız o yapıda biride değil şimdilik. Galiba önce aileme duyurmaya karar verdim bakalım abimin tavrı nasıl olacak
Ailene söylerseniz iki kere abinize kızarlar unutulur gider

Bunu öncelikle ailenle konuşmalısın ve ailecek abini karşınıza alıp yaptığının yanlış olduğunu anlatmalısınız.

Hatta telkin verilmeli, olmayacaksa yol yakınken dönmeli ama asla karşı tarafa birşey demeyin yoksa çok başınız ağrır kaş yapayım derken gözden olmayın!!!:KK20:

ailenize duyurmanızın bir şey değiştireceğini sanmıyorum öyle anladım konuşmalarınızdan
eğer abi bunu yapıyorsa, baba kulağını çeker bağırır çağırır abi yapmayacağına söz verir gizliden devam eder
öyle babam kızdı yapmayayım diyecek olsa zaten kendi aklı fikriyle yapmazdı
bende fake hesap açıp konuşup, nişanlın bana yazıyor diye nişanlısına atardım. en azından kız affedecekse de kendi karar verir ayrılacaksa da kendi. o kişinin sen olduğu da anlaşılmaz

ailenize duyurmanızın bir şey değiştireceğini sanmıyorum öyle anladım konuşmalarınızdan
eğer abi bunu yapıyorsa, baba kulağını çeker bağırır çağırır abi yapmayacağına söz verir gizliden devam eder
öyle babam kızdı yapmayayım diyecek olsa zaten kendi aklı fikriyle yapmazdı
bende fake hesap açıp konuşup, nişanlın bana yazıyor diye nişanlısına atardım. en azından kız affedecekse de kendi karar verir ayrılacaksa da kendi. o kişinin sen olduğu da anlaşılmaz
Ama dedim en azından babamdan sonra tavrını görürüz bi süre baktık aynı takip ederim evde eğer devamsa duyururum bende artik

Kızlar merhabalar,
Kısaca belirteyim sorunumu. Abim 1 yıldır nişanlı perdemiden dolayı yaza kaldı artık ama abinin nişanlısını aldattığını öğrendim.. sosyal hesaplardan. Nişanlısını ailece seviyoruz gerçekten iyi biri askerliğine kadar bekledi her durumda yanındaydı. gerçekten bana yapılmış gibi üzüldum kimse bilmiyo aileme soylemelimiyim?
Tabıkı soylemelısın.Kıza yazık .Kımse boyke bir seyı haketmez.

oda bi ihtimal tabi yarın iyi olup beni de kötü bilebilirler. Ama ne bilim bi kadın olarak içim içimi yiyor
Kıza söyle annene babana söyle demişler sakın böyle birşey yapma söyleyeceksende abine söyle böyle böyle birşey gördüm ben senin hayatında başk birisimi var diye. Aile büyüklerini karıştırmaya gerek yok bu konuya arada sen kötü olursun dikkatli ol.

Kızlar merhabalar,
Kısaca belirteyim sorunumu. Abim 1 yıldır nişanlı perdemiden dolayı yaza kaldı artık ama abinin nişanlısını aldattığını öğrendim.. sosyal hesaplardan. Nişanlısını ailece seviyoruz gerçekten iyi biri askerliğine kadar bekledi her durumda yanındaydı. gerçekten bana yapılmış gibi üzüldum kimse bilmiyo aileme soylemelimiyim?
Kendinizi o kızın yerine koyun.Siz böyle birşeyi bilmeden karşı taraf sizi uyutsa hoş olur mu.Bence siz vicdanlı birisiniz kızı bu durumdan haberdar edin ve yol yakınken üzgünüm ama abinizden kurtulmuş olsun .

Kıza söyle annene babana söyle demişler sakın böyle birşey yapma söyleyeceksende abine söyle böyle böyle birşey gördüm ben senin hayatında başk birisimi var diye. Aile büyüklerini karıştırmaya gerek yok bu konuya arada sen kötü olursun dikkatli ol.
Zaten beni tutan durumda bu. Ki eminim kız ayrılmaz abim ikna eder kesin sonra ben kötü olurum dediginiz gibi

Kendinizi o kızın yerine koyun.Siz böyle birşeyi bilmeden karşı taraf sizi uyutsa hoş olur mu.Bence siz vicdanlı birisiniz kızı bu durumdan haberdar edin ve yol yakınken üzgünüm ama abinizden kurtulmuş olsun .
Zaten onun yerine koyduğum için icim içimi yiyor😔

İyş de ailenize yada babanıza söylediniz baba kıyameti kopardı fln abi de tamam dedi koju kapandı kendi aranızda peki ya kız ? Sana böyle bir şey yapılsa ister miydin? Bilmiyorum böyle bir şey benim başıma gelse en azından kızın kulağına farklı yollardan çıtlatır söylerdim gösterirdim durumu . Ondan snra affederse kendi bilir en azından siz bilinmemiş olursunuz abiniz de sadece size kızmakla kalır hepsi bu başka bir şey yapamaz..

Bence önte kanıtın olsun. İnkar edebilir

Back
X