Abim...

Çok afedersiniz öküz ! Diyecem de bu aralar o hayvanlara da haksızlık yapıyorum diye vicdan azabı çekiyorum...
Yazık kız o kadar askerliğini çekmiş onu beklemiş hasbama bak başka kızlara yazmış beğenmiyosa gitsin yazdıklarına nişan taksın pisss

Kendinizi o kızın yerine koyun size söylenmeseydi arkanızdan iş çevirilmesi nasıl olur du siz yapamazsanız sohbetlerin ekran görüntüsü atın biz hallederiz burdan
Zaten o yüzden içim içimi yiyor😔

Abim olduğu için diyemiyorum😔 hele böyle durumu nişanlısına söylediğimi ailem duysa bi kıyamet o zaman kopar
Evlendiğinde aldatmaya devam ederse daha büyük vebalin altına girersin. direkt söyleyemiyorsan bir şekilde ima ederek ya da onun görmesini sağlayarak bu olayı çıkarman lazım ortaya.

Evlendiğinde aldatmaya devam ederse daha büyük vebalin altına girersin. direkt söyleyemiyorsan bir şekilde ima ederek ya da onun görmesini sağlayarak bu olayı çıkarman lazım ortaya.
Abimin böyle huyları yoktu arkadaş çevresel değişti ne bilim ailem araya girip o ortamdan koparsa belki düzelir

Kızlar merhabalar,
Kısaca belirteyim sorunumu. Abim 1 yıldır nişanlı perdemiden dolayı yaza kaldı artık ama abinin nişanlısını aldattığını öğrendim.. sosyal hesaplardan. Nişanlısını ailece seviyoruz gerçekten iyi biri askerliğine kadar bekledi her durumda yanındaydı. gerçekten bana yapılmış gibi üzüldum kimse bilmiyo aileme soylemelimiyim?
Tabiki de söyleme kimseye birşey karışma. Seni ilgilendiren bir konu olduğunu düşünmüyorum ben.

Aileniz abinizin kulağını çekecektir. Ama gelininizden de gizleyecekler, abinizden söz vermesini isteyip bu meseleyi kapatacaklardır.
Bence böyle olur.
Peki bu gerçeği değiştirir mi veya abiniz sözünde durur mu?
Abiniz size gevrek gevrek "sanane" falan diyor, kaypakça takılıyor öyle. Bir daha yapmasa ne çıkar? Yaptıkları ne olacak?
Vebal bu.
Aileniz kızla ilgili karar alırken gelininizi sizin yerinize koysunlar lütfen.

Kızlar merhabalar,
Kısaca belirteyim sorunumu. Abim 1 yıldır nişanlı perdemiden dolayı yaza kaldı artık ama abinin nişanlısını aldattığını öğrendim.. sosyal hesaplardan. Nişanlısını ailece seviyoruz gerçekten iyi biri askerliğine kadar bekledi her durumda yanındaydı. gerçekten bana yapılmış gibi üzüldum kimse bilmiyo aileme soylemelimiyim?
Kimseye söyleme kendini belli etme nişanlısı nasıl biri bilmiyoruz abinin iki yalanına özrüne inanıp affederse sen kötü olursun ömür boyu kıskanç görümce olarak kalırsın şu durumda en mantıklısı şu şifreyi bir şekilde bul fake hesapla kıza ulaştır ya da fake aç kıza msj at nişanlın bana yazıyor vs diye

Karşı taraf iyi bir aileymiş ve iyi de bir gelin adayı..
Onları kaybetmemelisiniz. Ağbinizle ciddi olarak konuşun. Ağbinizin yaptığı çok yalnış ancak yazışmalar belki çok önemsizdir.
En azından ayrılmalarına siz sebep olmamalısınız.

Aileniz abinizin kulağını çekecektir. Ama gelininizden de gizleyecekler, abinizden söz vermesini isteyip bu meseleyi kapatacaklardır.
Bence böyle olur.
Peki bu gerçeği değiştirir mi veya abiniz sözünde durur mu?
Abiniz size gevrek gevrek "sanane" falan diyor, kaypakça takılıyor öyle. Bir daha yapmasa ne çıkar? Yaptıkları ne olacak?
Vebal bu.
Aileniz kızla ilgili karar alırken gelininizi sizin yerinize koysunlar lütfen.
Haklısınız çok hemde😔

Abinle konuş sor neden yaptığını sanane falan der yine o arada telefonunla sesini kaydet al sana delil eğer seni üzecek bişey yaparsa direk gönder kıza yazık günah. Aldatılmak kadar travmatik olay çok azdır bir de pişkin pişkin sanane diyor abiye bak ne güzel örnek

Karşı taraf iyi bir aileymiş ve iyi de bir gelin adayı..
Onları kaybetmemelisiniz. Ağbinizle ciddi olarak konuşun. Ağbinizin yaptığı çok yalnış ancak yazışmalar belki çok önemsizdir.
En azından ayrılmalarına siz sebep olmamalısınız.
Kız kalbi temiz biri en önemlisi bu bence yeri geldi bizimde hatalarımız oldu ama ne gelin nede ailesi hiç kavgacı gibi olmadılar ailesi yeri geldi abimin yanında da çok oldular bu yüzden çok üzüldum hak etmedi kesinlikle. Ve evet böyle bir kızı bulamaz gerçekten abim böyle değildi biraz arkadaş ortamı değişti

Abinle konuş sor neden yaptığını sanane falan der yine o arada telefonunla sesini kaydet al sana delil eğer seni üzecek bişey yaparsa direk gönder kıza yazık günah. Aldatılmak kadar travmatik olay çok azdır bir de pişkin pişkin sanane diyor abiye bak ne güzel örnek
Zaten babam ona sorar sananeyi😂

Back
X