Abim..

Ophelia35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
169
0
96
İzmir
Lütfen bana yardım edin ve öncelikle okuduğunuz ve yorumsuz bırakmadığınız için teşekkür ederim.
Benim ailem muhafazakar ve diktatör değil ama abim beni çok kıskanıyor o konuda biraz sorun yaşıyorum liseye gidiyorum erkek arkadaşım var ve ilk erkek arkadaşım hayatımda ilk defa bu kadar güvendim birine 9aydır birlikteyiz.. o benden 4yaş büyük bu yüzden söylemedim abime. Telefonu elindeyken beni okul arkadaşım aramıştı konuşamadı başka telefondan aradı bu sefer o açmamıştı abi arama falan dedim oda sanki küfür mü edicektim normal sorucaktım senin yüzünden oldu vs. dedi bana teli attı yere ve parçalandı. Çok üzüldüm abimle nasıl başa çıkabilirim? Babam bile böyle değil karışmıyor bana ama abim böyle lütfen yardımcı olun teşekkürler.mafoldumben

cnm üzülmee
demekki abin seni cok seviyoki kiskaniyo, hem sana zarar gelmesinden korktugu icin öyle davraniyodur
neden böyle yaptigi hakkinda hic konusmayi denedinmi abinle?

abi psıkolojısı koruma iç güdüsüdür belkı canım sana zarar verebilecek bi tipmi diye ölçmek ıstemısrtır zamanla oda sakinleşir dert etme bukadar:)
kolay gelsin

canım benim,abinin sana karşı olan davranışları anne ve babanın ona koyacağı tavırla düzelir ancak,yani babanın abine sen kim oluyorsun babası var burda demesi lazım babanla konuşmalısın önce ama babam da laf geçiremez dersen,zaten anne ve babanın tutumu yüzünden bu hale geldiği anlaşılır...

evet beni seviyor tek kardeşiyim ama bende lisedeyim sonuçta erkek arkadaşlarım falan olabilir bunu anlamıyor babam serbest anneme her şeyimi anlatıyorum abim annemi takmıyor hiç laflarını falan babamada anlattım bakalım napıcak ama ben yıllarca korkuyla yaşamak istemiyorum gizlemek istemiyorum oda bilsin tanışsınlar ama abim benle yaşıt üni.de de diyip daha beter edebilir her şeyi.
hiç kimseye bu kadar güvenmemiştim ve eminim onun duygularından ve bana bakış açısından..
abime şimdi söylersem çok büyütücek belkide bir kaç yıl idare etmeliyim...

cnm üzülmee
demekki abin seni cok seviyoki kiskaniyo, hem sana zarar gelmesinden korktugu icin öyle davraniyodur
neden böyle yaptigi hakkinda hic konusmayi denedinmi abinle?

ben erkekleri tanıyorum hiç bi zaman arkadaş gözüyle bakamazlar erkekten yakın arkadaş zor olur kendimden biliyorum çoğu kız arkadaşıma hep acaba sevgili olma ihtimalimiz var mı gözüyle baktım etrafta çok erkek var öyle kandırırlar seni kendimde öyleyim biliyorum o yuzden bana söyle erkek arkadaşın olursa araştırıyım falan demişti..

canım benim,abinin sana karşı olan davranışları anne ve babanın ona koyacağı tavırla düzelir ancak,yani babanın abine sen kim oluyorsun babası var burda demesi lazım babanla konuşmalısın önce ama babam da laf geçiremez dersen,zaten anne ve babanın tutumu yüzünden bu hale geldiği anlaşılır...

oda delikanli gitsin istiyorum artik normalde iyi konuşuyoruz sohbetimiz iyi kötü biri değil ama bu huyu beni deli ediyor:gitme: babamın tutumunu umarım takar onlada araları bozuktu. bir an önce okulu bitsin askere gitsin sonrada evlensin kurtulayim istiyorum yada yurtdisindan birini bulup evlensin off

canım yaa grçktn böyle bi abim olmadıığı içn çok şanslıyım.
bu yaptıklarını ailene anlatsan ne derler ki bi söle bnce belki yardımcı olurlar...

kesinlikle şikayet etmemelisin..farkında değilsin ama bence şanslısın..insanlar eğitim çağlarında yanlışlar yapıyorlar ve sonra eğitimlerinede hayatlarının kalan kısımlarınada zarar gelebiliyor..ve abin haklı erkeklerin ne düşüneciğini biz kesitiremiyoruz..keşke benimde abim olsaydı...

benim abimde aynen anlattıgın gibiydi hatta daha beter lisede normal arkadaşlarıma bile karışırdı
cıkma teklif edenleri döverdi sürekli peşimdeydi kabus gibi herşeye karışırdı
annem babam hiç karışmazdı ama o felaketti
sana tavsiyem şimdilik birşey söyleme ama derslerine odaklan ve üniversteye gir mutlaka o zaman büyüdüğünü anlıyo ve değişebiliyor

üniversiteye kadar böyle mi dayanıcam annemin lafını dinlemiyor babamı bilmiyorum.. yaz tatilinden beri hiç karışmamıştı ama geçen gün olan oldu işte ne güzel serbesttim ben farkındayım ama bazı şeylerin kiminle görüşüp görüşmemem gerektiğinin hala anlamıyor beni bu şekilde yaşamak istemiyorum

Back
X