• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abim

Abinizle fazla yan yana durmamak en iyisi sanırım.

Sanırım biraz daha edepsiz olan kardeşin yaptıklarına sırf sussun diye ses çıkarılmıyor. Söylediklerini yapmak zorunda değilsiniz mümkünse kilitleyin kapıyı kalsın odanın dışında. Üniversiteyk kazanınca kurtulursunuz en kötü ihtimalle.

Çook teşekkür ederim:)

Kadinlari hizmetci gibi yetistiren ailelere sasiyorum valla evin icinde kim yasiyorsa herkes o evi temizlemek zorunda benim annem abimi de benide kardesimi de esit sekilde buyuttu abim bir kere su istedigi yoktur boyle zihniyetten nefret ederim benim de oglum var insallah kadinlari hizmetci gibi gormez kadinlarin eslerine veya evine yaptigi veya yapacaklari mecburi degildir esine ikramidir zorunlulugu yoktur sende aileni al karsina konus ben artik bir bireyim benim de kendime gore yorgunlugum olur fikirlerim olur saygi duyun deyin hem seni dovmesi hic kabul edilir birsey degil konusup anlasmak varken

çok saçma nerdeyse anneyi döven bir abi sizi zaten dövüyor ve babanız karışmıyor sizi döven yarın öbür gün babanızıda döver.size aileniz sahip çıkacakki oda susmasını size insan gibi davranmasını bilicek.2 yıl sabret ne demek ayrıca ya peşinizden gelirse napıcaksınız? ben olsam mesafemi koyar görüşmemeye çalışırım kin duymakta haklısınız.

Tek tesellim gelmeyeceğini düşünmek.. teşekkürler:)

Kadinlari hizmetci gibi yetistiren ailelere sasiyorum valla evin icinde kim yasiyorsa herkes o evi temizlemek zorunda benim annem abimi de benide kardesimi de esit sekilde buyuttu abim bir kere su istedigi yoktur boyle zihniyetten nefret ederim benim de oglum var insallah kadinlari hizmetci gibi gormez kadinlarin eslerine veya evine yaptigi veya yapacaklari mecburi degildir esine ikramidir zorunlulugu yoktur sende aileni al karsina konus ben artik bir bireyim benim de kendime gore yorgunlugum olur fikirlerim olur saygi duyun deyin hem seni dovmesi hic kabul edilir birsey degil konusup anlasmak varken
Anlayacaklarını pek düşünmüyorum.. tamam kızım haklısın deyip geçerler yani

Üzülme nefret etmekle çok haklısın. Kendini derslerine ver ve sabırlı ol mutlu günler seni bekliyor merak etme :KK68:

Back
X