Abimden sonra bende onun evlenmesinden umudu kestim galiba...

abim evlenebilir mi?

• evlenir

OY: 37 56,1%
  • evlenemez

OY: 29 43,9%

• Ankete Katılan
    66
Neden bu kadar dert ettiniz ki? Abinizin gercekten gönlüne sinen biri olsaydi olurdu ki hala da olabilir. Birakin o düşünsün. Vardir bir bildigi.

diger mejaslarinada bakilirsa kotu yasanmayacak kv olacak akdin degil annen. ins abinde beraber yasayacak birisini bulup evlenir. kac yasinda annen, hicmi disari cikip market pazar isini gormez?
inşallah ya.60 yaşında annem ve evet ne yazık ki gitmez eve 100 metre uzak parke gider ancak daha fazla yürüyemiyor

Abin kendi vardır bir bildiği. .
Dert etme. .
Annen için de rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin. .

Neden bu kadar dert ettiniz ki? Abinizin gercekten gönlüne sinen biri olsaydi olurdu ki hala da olabilir. Birakin o düşünsün. Vardir bir bildigi.
yaşı geçiyor ondan huysuz merhametsiz vicdansız kötü biri olsa bende ne evlenecek derim ama çok iyi bir baba ve eş olur

Neden yaksın ki . .
Tanışmadan evlenecek değil ya . .
bilemedim...abim bana layık görmezdi hiçkimseyi bende ona layık göremedim pek şimdiye kadar en başında söz olmadan eşimle gidip ayrılık için bu iş olmasın diye konuşmayı düşünmüş gözü tutmamış diye şimdi eşimi kardeşi gibi seviyor umarım benimde ablam gibi seveceğim biri olur

bilemedim...abim bana layık görmezdi hiçkimseyi bende ona layık göremedim pek şimdiye kadar en başında söz olmadan eşimle gidip ayrılık için bu iş olmasın diye konuşmayı düşünmüş gözü tutmamış diye şimdi eşimi kardeşi gibi seviyor umarım benimde ablam gibi seveceğim biri olur

İnşallah canım

abim eşi
olsun, emin olun gec degil. Benim etrafimdaki kadinlar 32 yasinda yeni yeni nisanlaniyor. Bir cogu hala talipleri eliyor hatta.
abim eşmii gördükten sonra mutluluğumu gördükten sonra evlilikten bahsediyor bu beni çok sevindirdi inşallah iyi biri onu bulacak

abim eşi
olsun, emin olun gec degil. Benim etrafimdaki kadinlar 32 yasinda yeni yeni nisanlaniyor. Bir cogu hala talipleri eliyor hatta.
abim eşmii gördükten sonra mutluluğumu gördükten sonra evlilikten bahsediyor bu beni çok sevindirdi inşallah iyi biri onu bulacak

Back
X