- Konu Sahibi banabenigeriver
Ufff hadi bye burdan yandaş bulamazsınevet dünkü konuyu görünce açtım kimsenin kanını emmek gibi bir derdimiz yok tanımadan etmeden hüküm veriyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ufff hadi bye burdan yandaş bulamazsınevet dünkü konuyu görünce açtım kimsenin kanını emmek gibi bir derdimiz yok tanımadan etmeden hüküm veriyorsunuz
vay be meğer benim annem neymiş...umarım yaşlanmazsınız siz yada birine muhtaç olmazsınız bazen ne yaparsan yap elinden birşey gelmez...evet süper laf cambazıyım ben haklısınız...
Şöyle demişsiniz konu sahibi . Pek bir şey değişmiyor.iki ayrı ev iki ayrı masraf olur çünkü bunu anlamak neden bu kadar zor kimseye inşallah sizde birine muhtaç olursunuz diye birşey yazmadım
Bu da başınıza gelir anlamına gelıyor değil mi?vay be meğer benim annem neymiş...umarım yaşlanmazsınız siz yada birine muhtaç olmazsınız bazen ne yaparsan yap elinden birşey gelmez...evet süper laf cambazıyım ben haklısınız...
ya annem bizimle yaşasın istiyorum ben zaten abim baksın mecbur oğlu mu diyorum ben konu içeriğinde bunu eksik yazdım tepki verenler bu sebepten verdi şuan anlıyorumHa yani adaletli bir çözüm ortamı yaratılması için illa oğlunun boşanma haline gelmesi gerekiyor?
Diyorsunuz ki abime bir şey olsa veya gelin istemese gelir bana. İyi de niye?
Her durumda bu abinin başına iş mi gelmesi gerekiyor, mutluluğa erişmesi için?
Neden ilk tercih bu adam?
Senelerce yapmış görevini 10 senelik meslek hayatı var neredeyse, 10 sene yeter bence artık. Bir 10 sene de diğer evlatları baksın.
Bu adam bir 10 yıl daha evde oturunca rahat edecek misiniz? 40 yaşında yalnız, bir başına?
çünkü alışmamış pazar çarşıyla alakası olmamış ya babam almış büyüncede abimler.Diğer abim farklı şehirde okudu evlendi koptu gitti şuan durumları iyi değil zaten bana kalsa bizimle yaşasın derim ama ne annem bunu ister ne abim ne yazık ki annem muhafazakar biri olduğu için eşimden çekinir eşimin çok ısrar etmesine rağmen bizimle yaşamak istemedi
neden size kötü dilekte bulunayım bu bana nasıl bir fayda sağlar ki umarım demişim inşallah değilBu da başınıza gelir anlamına gelıyor değil mi?
Siz mecbur abim bakacak dediniz.ya annem bizimle yaşasın istiyorum ben zaten abim baksın mecbur oğlu mu diyorum ben konu içeriğinde bunu eksik yazdım tepki verenler bu sebepten verdi şuan anlıyorum
Ne fark ediyor umarım ile inşallah aynu anlamda kullanılmıyor mu.neden size kötü dilekte bulunayım bu bana nasıl bir fayda sağlar ki umarım demişim inşallah değil
ne zaman mecbur abim bakacak dedim sizin probleminiz nedir ya defalarca yazdım eşimde bende ikna etmek için uğraştık diyeSiz mecbur abim bakacak dediniz.
Siz annem kendini düşünmüyor dediniz hatalı olan annenizi savundunuz. Bu sebeple suçşusunuz. Annenizi ikna edecek gerekirse acaletli olan çözüm yollarına üç evlat hep beraber ikna edeceksiniz
İşte bizde sizin bu yazınıza istinaden ısrarla diyoruz ki anneniz sizinle yaşamayı kabul etmeyip abinize sırtını dayıyorsa bunun adı BENCİLliktir. Kendini düşünmeyip oğlunu düşünsün damattan çekinmesi oğlunun yanlız kalmasından daha mı iyi.Anneniz size göre melek bize göre bencil. Objektif değilsiniz net.defelarca yazdım annemle yaşamak istedik diye eşim bile ikna etmek için konuştu ortadan kaybolduğum yok sayfalarca yorum var gözümden kaçmış
ben herhangi bir insanın kötüğünü istemem çünkü benim kötülüğüm istensin istemem bu niyeti sadece Allah bilir bırakalımda herkesin kalbine göre muamele etsin o ha ne dersin?Ne fark ediyor umarım ile inşallah aynu anlamda kullanılmıyor mu.
Durum şu ki cümlenizi bi daha okuyun. Abim mecbur bakacaktan farkı ne konu sahibi?Abim...O öyle bir adam ki ondan aileyi geçin ondan sülale razı ...Bu adam hepimizi iyiliğiyle dövüyor...Neden bu kadar iyi sanki neden bu kadar fedakar biraz bencil olsana be adam...Sorunumuz(annemle benim) ne yazık ki abimin evlenememesi...Babam aylar önce vefat etti ve annemle ayrıldıkları için annem maaşını alamadı sadece dedemden kalan maaşını alıyor 700 lira civarı birşey.Abim öğretmen 32 yaşında bir arabası var sadece çünkü bu zamana kadar babamın borcunu ödemekten birikim yapamadı...Babamdan aldığım maaş ve evlilik yardımıyla(bir senelik maaşın toplu verilmesiyle) evlendim ben abime hiçbir yüküm olmadı çok şükür onun cömertliği bunu sebep oldu belkide...
Durum şu ki abimin evlenme durumunda annemden ayrı yaşama gibi bir durumu olamaz.
Hem maddi açıdan hem annem kendi işlerini halledecek biri değil(alışveriş vs.)Yeni evliyim yaşadığım sıkıntılar oldu eşimin ailesini hazettiğim söylenemez ama gerçekten onun annesiyle benim annemin arasında dağlar var bunu objektif bakarak annemin bizi nasıl(imkansızlıklara rağmen)büyüttüğüne,yetiştirdiğine,önemsediğine bakarak görebiliyorum ki eşimin anneside tek kalsa birgün yalnız yaşamasını istemem herşeye rağmen bunu kendi vicdanıma sorarak yazıyorum.Birazda annemi anlatayım...Annem bana göre gerçekten kötü niyetli biri değil huyuna göre gerçekten iyi bir kaynana(bir abimde evli oradan bilerek söylüyorum) bunca zamandır evde birşey eksik olsa abime şunu al diyemez diyemiyor öyle koparttığım kar yiyeyim içeyim takayım gezeyim delisi değil gerçekten değil elindeki herşeyi bize verir esirgemez diyeceksiniz bu kadının hiç mi kötü huyu yok gerçekten gördüğüm kayınvalidelerle kıyaslanırsa oğlunun mutluluğu için sabrettiği için evet pek bir kötü huyu yok o sadece mutlu olmasını ister çünkü yaşamadığı tekşey bu siz mutlu olun der...Ben fikrimi söyledim şimdi sizde söz sevgili kk üyeleri yeni evlisinden nişanlısına bekarından deneyimli evlilere kadar herkesten yorum bekliyorum gerçekten abim gibi birinin evlenme ihtimali nedir?hiç mi umut yok?Abim annem yalnız kalmasın diye umdu kesti artık elinden birşey gelmiyor.Ben mutluyum eşimle çok şükür ama evlenmeden öncede hep kendim için değil onun için dua ederdim gerçekten abimin bir yuva kurmama ihtimali baba olmama durumu beni bir ömür üzer
güncelleme:cevap verdiğim, veremediğim herkesten özür diliyorum belkide soruyu annemle yaşamanın yolunu nasıl bulabilmeliydim diye sormalıydım...Bildiğim tek birşey var ki bencil değiliz olsak bu durumu bu kadar dert etmezdik.Umarım herkes gönlüne göre hakkında hayırlı bir evlilik yapar...iyi günler herkese...
Tamam ama siz annem kocamdan çekiniyor, ondan gelmez deyip sıyrılıyorsunuz. Öteki abi hiç piyasada yok maşallah, onun da durumu yokmuş!ya annem bizimle yaşasın istiyorum ben zaten abim baksın mecbur oğlu mu diyorum ben konu içeriğinde bunu eksik yazdım tepki verenler bu sebepten verdi şuan anlıyorum
anneme kalsa yalnız yaşar gerçekten imkanı olsa buna kendini zorlardı maddi olarak imkan olmadığı ortada dışşardaki işlerini halledemeyeceğini ve yalnız yaşamayacağınıda abimle biz biliyoruzİşte bizde sizin bu yazınıza istinaden ısrarla diyoruz ki anneniz sizinle yaşamayı kabul etmeyip abinize sırtını dayıyorsa bunun adı BENCİLliktir. Kendini düşünmeyip oğlunu düşünsün damattan çekinmesi oğlunun yanlız kalmasından daha mı iyi.Anneniz size göre melek bize göre bencil. Objektif değilsiniz net.
ondan sonraki cümle onu açıklıyor bunu anlamamak sizin probleminizDurum şu ki cümlenizi bi daha okuyun. Abim mecbur bakacaktan farkı ne konu sahibi?
Amin derim ama hayata tek açıdan bakmaya devam ederek altan alta yaptıgın bedduayı da gördüm derim. Karşınızda bu cümlenizin imasını anlayan bir çok insan var. Safa yatmayın. Bu arada tekrar Amin canım. İnşallah.ben herhangi bir insanın kötüğünü istemem çünkü benim kötülüğüm istensin istemem bu niyeti sadece Allah bilir bırakalımda herkesin kalbine göre muamele etsin o ha ne dersin?
iki ayrı ev iki ayrı masraf olur çünkü bunu anlamak neden bu kadar zor kimseye inşallah sizde birine muhtaç olursunuz diye birşey yazmadım
Bu mecbur bakacak demektir. Ondan sonraki cümleler sizin ve annenizin ( sizin anlattıgınız kadarıyla ) bahaneleri. Mantıklı sebepler yok.ondan sonraki cümle onu açıklıyor bunu anlamamak sizin probleminiz
ne yandaşı bulacağım durumu anlattım yorum istedim sizin bu siteyle ilgili beklentiniz nedir hayrola?Ufff hadi bye burdan yandaş bulamazsın