Abimi annemin nüfusundan çıkarmak mümkünmü

Dava açarsınız ama biraz masraflı olur.kendisi de çıkmak istiyor mu nüfustan?yani kendi çocuğu değilse nüfusumda olmasını bende istemem insanların bunu tuhaf karşılaması mantıksız.
İstemez ama dava açtığimızda dna raporu gayet yeterli olur diye düşüyoruz

Biyolojik annenin adını soyadını bilmiyoruz kadın evlenmiş başka çoçukları olmuş ama bulmak zor değil bir şekilde buluruz kardeşlerini tanıyoruz.
Dna raporu mahkeme tarafından yeterli olur diye düşüyoruz annem temmuzda gelince direk davayı açağız. Açıkcası annem kendi nufusundan çikarırsa diğer meseler bizi ilgilendirmiyor o annesi ile arasımdaki problem olur.
O zaman anneniz analık davası için direkt DNA testi istediğini belirtirse de yeterli olur, annesi için araştırmaya girmenize gerek yok biliyorsanız diye yazmıştım, abinizin biyolojik annesinin tespiti başka bir dava konusu ki dediğiniz gibi o kısım sizi ilgilendirmiyor😌

O zaman anneniz analık davası için direkt DNA testi istediğini belirtirse de yeterli olur, annesi için araştırmaya girmenize gerek yok biliyorsanız diye yazmıştım, abinizin biyolojik annesinin tespiti başka bir dava konusu ki dediğiniz gibi o kısım sizi ilgilendirmiyor😌
Zaten bütün çevre herkes annemin öz oğlu olmadığını biliyor umarım mahkeme çok uğraştırmaz. Yorumlarınız için tesekkür ederim

Babadan zaten kardeşiz onu benim bitirme sanşim yok sadace annemle arasındaki resmi anne oğul ilişkisi bitmesi gerekiyor.
Anneniz hakli
Kendi dogurmadigi cocuk neden nüfusunda gozuksun ki? Anneniz acisindan söylüyorum istemiyorsa yasal süreç baslatmak en dogal hakki

Tabii mümkün. Önce sizin anneniz Red davası açar, o sırada kendi annesi de soy bağı ile ilgili bir dava açar ve üzerine geçirir. Elbette masraflı ve vakit isteyen konular.

Baba bir kardeşsiniz,el gibi bahsettiğinize göre kötü şeyler mi yaşattı?
Malasef artık birbirimizin hayatında bir yabancayız kendisinin piskolojik rahatsızları oldu bakırkoýde falan tedavi gördü 3 yıl da bir gelen ataklar yaşıyor. Benim annem 1.5 yaşından beri bakti büyüttü çok fedakarlık yaptı ama hasta olmasının sebebi annem beni gösterdi şu feriha halil varya onun gibi birsey düsünün tip olarak kafa olarak sadace onun zararsiz ve tembel hali aslımda çok sey var hangi birini anlatacam. Kisaca anneme çok nankorluk yaptilar ablası ve o ama ablası kendi dedesinin nufusunda

Malasef artık birbirimizin hayatında bir yabancayız kendisinin piskolojik rahatsızları oldu bakırkoýde falan tedavi gördü 3 yıl da bir gelen ataklar yaşıyor. Benim annem 1.5 yaşından beri bakti büyüttü çok fedakarlık yaptı ama hasta olmasının sebebi annem beni gösterdi şu feriha halil varya onun gibi birsey düsünün tip olarak kafa olarak sadace onun zararsiz ve tembel hali aslımda çok sey var hangi birini anlatacam. Kisaca anneme çok nankorluk yaptilar ablası ve o ama ablası kendi dedesinin nufusunda
Nüfustan çıkarmak yeterli olacak mı peki böyle birine,yakasından düşer mi annenizin.Sıkıntılı bir durum

Nüfustan çıkarmak yeterli olacak mı peki böyle birine,yakasından düşer mi annenizin.Sıkıntılı bir durum
Şuan 30 yaşında babam ölürse annem zaten benim yanıma gelir birşey yapamaz çalışmiyor gündüz uyuyor gece oturuyor hazira alışmis kim bakacak ona herkesin çoluğu cocuğu var atak geçirmedeği sürece gayet normal.

Babanın tanıma yoluyla nufusuna alması lazımdı evlilik içi olarak yazdırmış. Soybagi reddi yapabilir annen bunun için dava açması gerekir. Ancak yine de tecrübeli bir Nüfus Müdürü ile görüşüp bilgi almalisiniz.

Back
X