Daha karşınızdakini hiç tanımadan evlilik için onu kaçırmak istemiyorum demeniz çok erken değil mi? Adamın abinizle arkadaşlığı farklıdır, ilişki içinde farklıdır. Biraz hemen olsun bitsin düşünceniz var bence. Hemen bu kadar kendinizi kaptırmayın.Bir daha yazar mı açıkçası bilmiyorum ama yazmasını istiyorum sonuçta evlilik bu ve iyi biri kaçırmak istemem
Kaptırmak değil bende tanımak istiyorum zaten belki karakteri hoşuma gitmeyecek olmayacak tanıyınca da bu işler belli olmaz ama abim nişanlandığında nişanlısının erkek kardeşini de sana yapalım diye bir söylem de bulundu bende bundan yola çıkarak buna da pek tepki vereceğini zannetmiyorum abim 5 6 yıldır tanıyor ve sürekli beraberler genelde ve çocuk benimle aynı yaşta abim ondan da büyük zaten abimle aramda 3 yaş varNe evliliği, daha 1 gün abinin nişanında bakışmış, sosyal medyadan konuşmuşsunuz. Senden hoşlanmış belliki. "Her zaman yazabilirsin senden sıkılmam" demiş.
Abinle arkadaşı ne kadar süredir tanışıyor, onların araları nasıl, abinin bu ilişkiye sert bir tepkisi olur mu sence?
Sen ve konuştuğun kişi kaç yaşındasınız? Önce flört edilir, görüşme olur, birkaç sene vakit geçirir tanırsınız birbirinizi. Ama ben en çok abinin vereceği tepkiyi merak ettim. Öyle hemen kaptırma kendini, evlilik için acele etme. Güzelce tanı.
Evlilik mi? İki bakışma, iki instagram likeından evliliğe nasıl geldiniz yahu?Bir daha yazar mı açıkçası bilmiyorum ama yazmasını istiyorum sonuçta evlilik bu ve iyi biri kaçırmak istemem
Şayet olursa ilk buluşmaya gelinlikle gidecek potansiyelin var.Bu şahıs abimin arkadaşı ve biz abimin nişanında karşılaştık arada bana baktığını hissediyordum ama hem utancımdan hemde rahatsız olur diye göz göze gelemedim hiç
Nişan bittikten sonra bana takip attı instagramdan ve gönderilerimin 1 ini beğenip diğeri kaldı (2 tane) günler sonra durduk yere diğer gönderimi de beğendi stalklarken yanlışlıkla mı oldu bilmiyorum artık ara ara paylaştığım hikayeleri beğenir bende onunkini bugün kurban bayramında da bayramın mübarek olsun yazmış bende seninde bayramın mübarek olsun yazdım ve bu emojiyi koymuş sonra konuşmayi devam ettirmedi ben ettirecek zannettim
Nişan zamanı ben başkaları ile konuşurken bana baktığını hep hissediyordum bu arada
Amacı neee niyeti ne ciddi mi değil mi anlam veremiyorum
Bende 2 gün sonra kendisi hemşire olduğu için sen hangi birimde çalışıyordun dedim öyle konuşma ilerledi sonra randevu için annene yardımcı olacağım dedi isterse alırım dedi bende sorarım dedim o bahaneyle akşam yazdım işte annem şu anlık iyi olduğunu hissediyor yine de teşekkür ederim dedim sonra konuşma yine ilerledi işte ben dedim sen nöbettesin meşgul etmiyorum umarım dedim o da sen bana her zaman yazabilirsin dedi bende espri mahiyetinde darlarım sonra sıkılma dedim o da senden sıkılmam dedi öyle gece bir buçuğa kadar konuştuk o nöbette olunca bende pek oyalamak istemedim ama konuşma güzel geçtii
Bir daha yazar mı açıkçası bilmiyorum ama yazmasını istiyorum sonuçta evlilik bu ve iyi biri kaçırmak istemem
Profildeki yaş doğruysa eğer o zaman sen 30 yaşındasın , abin de 33. Abinin böyle rahatça nişanlımın erkek kardeşini de sana yapalım demesine şaşırdım:)Kaptırmak değil bende tanımak istiyorum zaten belki karakteri hoşuma gitmeyecek olmayacak tanıyınca da bu işler belli olmaz ama abim nişanlandığında nişanlısının erkek kardeşini de sana yapalım diye bir söylem de bulundu bende bundan yola çıkarak buna da pek tepki vereceğini zannetmiyorum abim 5 6 yıldır tanıyor ve sürekli beraberler genelde ve çocuk benimle aynı yaşta abim ondan da büyük zaten abimle aramda 3 yaş var
Aklımdan bu geçti aramaya üşendimEvlilik mi? İki bakışma, iki instagram likeından evliliğe nasıl geldiniz yahu?
Sizde şu ışığı görüyorum:
Eki Görüntüle 3602629
Ya Allâh aşkına yaptığınız yorumları ben anlamıyorum lay lay lom takılmak için demiyorum evlilik için tanımak istiyorum zaten yoksa napayım ben adamı lütfen ya islami çerçevede tanıyıp eğer olursa da evlilik olur sonu yoksa niye konuşayım adamla banane sonuçta mahreme vs dikkat eden biriyimŞayet olursa ilk buluşmaya gelinlikle gidecek potansiyelin var.
Ben anlamıyorum bu tarz ilişkileri. En son düşünülmesi gereken şeyi başta düşünüp sonra dalga geçince kızıyorsunuz.Ya Allâh aşkına yaptığınız yorumları ben anlamıyorum lay lay lom takılmak için demiyorum evlilik için tanımak istiyorum zaten yoksa napayım ben adamı lütfen ya islami çerçevede tanıyıp eğer olursa da evlilik olur sonu yoksa niye konuşayım adamla banane sonuçta mahreme vs dikkat eden biriyim
Odamdaki dolaba şunu yazıcı ile çıkartıp asayım, ne zaman bir erkekle tanışıp evlilik düşüncesi aklıma gelirse , evlilikten soğumak için güzel tablo sjdkdkfkgkghEvlilik mi? İki bakışma, iki instagram likeından evliliğe nasıl geldiniz yahu?
Sizde şu ışığı görüyorum:
Eki Görüntüle 3602629
Tanışır tanışmaz aklına gelmesi lazım ama. Adam merhaba dediğinde damatlık seçmen lazım.Odamdaki dolaba şunu yazıcı ile çıkartıp asayım, ne zaman bir erkekle tanışıp evlilik düşüncesi aklıma gelirse , evlilikten soğumak için güzel tablo sjdkdkfkgkgh
Merve abinin nişanlısının kardeşini niye düşünmedin?Kaptırmak değil bende tanımak istiyorum zaten belki karakteri hoşuma gitmeyecek olmayacak tanıyınca da bu işler belli olmaz ama abim nişanlandığında nişanlısının erkek kardeşini de sana yapalım diye bir söylem de bulundu bende bundan yola çıkarak buna da pek tepki vereceğini zannetmiyorum abim 5 6 yıldır tanıyor ve sürekli beraberler genelde ve çocuk benimle aynı yaşta abim ondan da büyük zaten abimle aramda 3 yaş var
Bir insanla evlenmek için görüşmeyi istemeyipte napacağım başka hangi amaçla görüşüp arkadaş olayım elimden geldiğince birini tanıyıp evlilik yoluna girmek zaten yoksa bakmış bakmamış mesaj atmış atmamış çokta önemli değil ama dalga geçmeyi o kadar iyi biliyorsunuz ki objektif yorum yapamıyorsunuz fikir almak danışmak isteyen birine yazdığınız yorumlar..Ben anlamıyorum bu tarz ilişkileri. En son düşünülmesi gereken şeyi başta düşünüp sonra dalga geçince kızıyorsunuz.
İslami çerçeveye girersek hiç çıkamayız. Ona bakarsanız bakışmak, mesajlaşmak da islami çerçeveye çok da uygun değil. Ama yeri burası değil, bu konular da yasak zaten.
Bir insanla evlenmek için görüşmeyi istemeyipte napacağım başka hangi amaçla görüşüp arkadaş olayım elimden geldiğince birini tanıyıp evlilik yoluna girmek zaten yoksa bakmış bakmamış mesaj atmış atmamış çokta önemli değil ama dalga geçmeyi o kadar iyi biliyorsunuz ki objektif yorum yapamıyorsunuz fikir almak danışmak isteyen birine yazdığınız yorumlar..
kaçırmak istemem
iyi bi adamsa neden olmasin.abinin arkadasi diye harammi yoo evlilik helaldir .bence abinin arkadasiymis hem iyi gozlemle hos biriyse evlen bekleme daha fazla.hem bekledikce kur fiyatlari degisiyor hersey pahalaniyor gerek yokBu şahıs abimin arkadaşı ve biz abimin nişanında karşılaştık arada bana baktığını hissediyordum ama hem utancımdan hemde rahatsız olur diye göz göze gelemedim hiç
Nişan bittikten sonra bana takip attı instagramdan ve gönderilerimin 1 ini beğenip diğeri kaldı (2 tane) günler sonra durduk yere diğer gönderimi de beğendi stalklarken yanlışlıkla mı oldu bilmiyorum artık ara ara paylaştığım hikayeleri beğenir bende onunkini bugün kurban bayramında da bayramın mübarek olsun yazmış bende seninde bayramın mübarek olsun yazdım ve bu emojiyi koymuş sonra konuşmayi devam ettirmedi ben ettirecek zannettim
Nişan zamanı ben başkaları ile konuşurken bana baktığını hep hissediyordum bu arada
Amacı neee niyeti ne ciddi mi değil mi anlam veremiyorum
Bende 2 gün sonra kendisi hemşire olduğu için sen hangi birimde çalışıyordun dedim öyle konuşma ilerledi sonra randevu için annene yardımcı olacağım dedi isterse alırım dedi bende sorarım dedim o bahaneyle akşam yazdım işte annem şu anlık iyi olduğunu hissediyor yine de teşekkür ederim dedim sonra konuşma yine ilerledi işte ben dedim sen nöbettesin meşgul etmiyorum umarım dedim o da sen bana her zaman yazabilirsin dedi bende espri mahiyetinde darlarım sonra sıkılma dedim o da senden sıkılmam dedi öyle gece bir buçuğa kadar konuştuk o nöbette olunca bende pek oyalamak istemedim ama konuşma güzel geçtii
Bir daha yazar mı açıkçası bilmiyorum ama yazmasını istiyorum sonuçta evlilik bu ve iyi biri kaçırmak istemem
kimse abiye acilmaz ayiptir.kardess ..efendim kardesim..ya ben senin kiz kardesini begeniyorum goruselimmi.olmaaaz.Merve abinin nişanlısının kardeşini niye düşünmedin?
Bence bu adam evlilik düşünse direkt abine açılırdı.öyle insta da fotoğraf beğenmeler falan bana ciddi gelmedi.
heyecanli oluyor degilmi dugun nisan bakişmalarine bileyim işte bana bakınca evleniriz sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?