Abimin arkadaşına aşık oldummm

canım seni gerçekten sevseydi abini sorun etmezdi böyle arkadaşının kardeşiyle ilşki yaşayan insanlar var çevremde. bence bahane etmiş seni kırmamak için öyle söylemiş

canım seni gerçekten sevseydi abini sorun etmezdi böyle arkadaşının kardeşiyle ilşki yaşayan insanlar var çevremde. Bence bahane etmiş seni kırmamak için öyle söylemiş
ana bana cok umut verdii söle anlatıyım lunaparkta calısıyo her gittigimde bakısıyoruz felan abimin yanındada bakıyorum oda bana bakıyo bencede bahane ediyo kendinden uzaklaştırıyo beni galiba cözemedimki bayramda konustuk lunaparkta arkadaşımla gitmistim tabi benle o zaman konusmuyodu abi diyorum malese f ona cagırdım oda ben seni sevdim dedim oda dediki ben senle cıksam olmaz dedi ama önceden geceler e kadar konusurduk bana mesela sen böle bişeyi abine sö yleyebilirmisin diyodu felan ben seni sevdim dedim unutacaksın dedi basımı yere egdim oda yüzüme bak basını kaldır dedi işte 2 gün önce sebebsizce boşver ya hayatına bensiz devam ediceksin buda son mesajm diye mesaj attı baana bende ilerde ben abime sölicektim birden bire ne oldu konusuyoduk dedimm gördü ama cevap vermedi artık ben yazmaya devam ettim ya lütfen söle hayatmı dünyam karardı dedim biliyomusun dedim dünyamın merkezi olmussun felan gibisinden soru işareti attım üzgün bide beni engelledi 2 facem var 2 facemide engelledi zaten 1. Facemi öncedn engellemişti bişey için kızmıştı o günde zaten özür diledim öyle konustu

Tatlım konuyu yanlış yere açmışsın. Sanırım acemilikten olsa gerek. Burası diyet başarı öyküleri. :44::26:

Konunuz içeriğinden dolayı ilgili bölüme taşınmıştır.Bilginize

16 yaşındaymışsın canım nedir bu acelen ??
nedir bu döktüğün gözyaşları ..???
Bu denli kendini üzüp , mahvolduğuna değecek mi...
Allah aşkına daha 16 yaşındasın ne insanlar çıkar karşına...SEvdiğini sanıyorsun ya şimdi ilerde anlıcaksın ne kadar hata yaptığını..

Olmaz istemiyorum demiş zaten karşındaki insan daha ne desin sana...

Seni gerçekten de sevebilecek insanlar çıkar karşına merak etme...

Hayatının şu en güzel yıllarını aşk acısı çekerek yaşama eğlenmene bak..

Canım ilk söylemek istediğim yaşının çok küçük olduğu.
Ben de ortaokuldayken kendimden 4 yaş büyük bir çocuğu sevmiştim,hatta bu yıllarca devam etmişti.
Her gece dualar ederek uyuyordum.
Onu yıllarca görmeden sevmiştim.
Sonra ne mi oldu? Kendiliğimden unuttum gitti.
Şimdi de şükrediyorum iyi ki olmamış diye.
Hatta o çocuğun çıktığı bir kız bile var.
Ara sıra facebookta görüyorum fotğraflarını ve hiçbir şey hissetmiyorum.
Çünkü içimde hiçbir şey kalmadı.
Senin de aynı şeyleri düşüneceğine inanıyorum.
İleride dönüp baktığında iyi ki olmamış diyeceksin.
En yakın arkadaşımın şu anda çıktığı çocuk ablasının en yakın arkadaşı.
Biz 20 yaşındayız,çocuk 26 yaşında.
Çocuk çok sevmiş ve arkadaşımla aramız bozulur deyip geri çekilmemiş.
Arkadaşıma duygularını açıkladı,arkadaşım da karşılık verdi ve şu anda çok mutlular.
Hep de mutlu olsunlar.
Ablası da bu durumdan çok memnun. Herkes destekliyor onları.
Eğer o çocuk seni gerçekten seviyor olsaydı abini ve yaş konusunu kesinlikle sorun etmezdi.

haklısınız unutmaya bakıcamm

hep mutlu olurlar inş :) bencede unutucam unutmayalımm

halısın galiba 1 sene üzüldügüm yeeter birazda o düşünsün bi zahmet tabi duygusuz degilsee unutucamzatenn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…