Abimle olan sorunlarımı çözemiyorum

Mide bulandırıcı bi abin var. Utanmanız yok mu hemcınsınızı kardeşinizden kurtarın
Utanılacak kişi ben degilim onlar. Ayrıca ben ne yapabilirim kız memnunsa sürekli fotoğraf video atıyor kendisi abime ne yaparlarsa yapsınlar zaten ciddiler de evlenecekler benim rahatsız olduğum şey abimin iğrenç birisi olması.

Gmail açınca fotoğraflar nasıl telefona düşüyor anlamadım.
Abinle ilişkini mümkün olduğunca kesebilirsin.
Abin iğrenç bir insan, kız da alabildiğine gerizekalı. Bu arada bekaret testi diye bir şeyi abin nasıl yapmış onu da anlamadım. 18 yaşın üstündeki hiçbir kimsenin yanına muayeneye doktor kanunen kimseyi almıyor. Savcılık talimatı olmadığı müddetçe resmi bir belgesi de yok bu işin. Neresinden test uydurmuş abin anlamadım.
Kısacası herkes hak ettiğini yaşar, kız kendine bunu layık görüyorsa devam etsin. Sen iletişimini kesebilirsin
Aynı evin içindeyiz nasıl kesicem. İllaki farkedicek neden soğuk davrandığımı. Gördüğümü söylesem videoları kim bilir ne olacak napıcamı bilemedim

Abin kaç yaşında?
Merhaba abimin Bi kız arkadaşı var 2 aydır beraberler kendisiyle tanıştım orada hiç bir sorun yok. Asıl beni tuhaf yapan durum şu dün annemle otururken geldi yanımıza abim kız arkadaşından bahsetti. Bu kızın hareketlerinden biraz şüphelenmiş kıza sormuş böyle bişey varsa söyle bileyim kız yok demiş abim yine de kızı bakirelik testine götürmüş. Sonuç bakire. Bize de diyor ki siz de bilin yarın bir gün bir şey olursa aklınız da bulunsun. Ben çok sinirlendim niye gelip anlatıyorsun bize bilmek zorunda değiliz diye sinirlendim. Neyse Bi kaç gün sonra annemin telefonunda benim resimler vardı ona bakıcaktım abim de kendi Gmail hesabını açmış annemin telefonuna bütün çektiği şeyler oraya düşüyor. Neyse girdim bakarken abimin o kızla birlikte olurken ki resim ve videolarını gördüm şok oldum. Beni ilgilendirmez elbette ama bize gelip ahlaktan bahsedip de bu şekilde davranması çok sinirimi bozdu. Ve aşırı derece de soğudum abimden. Nasıl davranmalıyım sizce bir de erkek arkadaşın olursa bileyim Bi yerde görürsem kötü hissetmeyeyim bileyim nerde olduğunu tanıştır dedi. Bende ben ne zaman uygun görürsem o zaman tanıştırırım dedim. Çok sinirim bozuluyor bu hareketlerine napıcam kırmadan bir akıl verin

Aynı evin içindeyiz nasıl kesicem. İllaki farkedicek neden soğuk davrandığımı. Gördüğümü söylesem videoları kim bilir ne olacak napıcamı bilemedim

gördüğünüzü söyleyin bir de yüzüne tükürün.
o saftirik kıza da haber verin durumu mal gibi davranmasın.
bundan ne köy olur ne kasaba.

Bekaret testini nasıl yaptırmış? Beraber jinekolog odasına girip şunun vajinada kızlık zarı var mı doktor hanım/bey bakar mısınız mı demiş? Hiç kafamda canlanmadı.

evden ayrılamıyorsan ilişkini de kesemiyorsan abin iğrenç biri ama yapabileceğimiz bir şey yok. Minimum iletişim kuracaksın abinle ilgili hiçbir şeyi kurcalamayacaksın.

Bekaret testini nasıl yaptırmış? Beraber jinekolog odasına girip şunun vajinada kızlık zarı var mı doktor hanım/bey bakar mısınız mı demiş? Ay hiç hayal edemedim.
Randevu almış işte emin olmak için. Abime sordum eğer bakire olmasaydı kabul edermiydin diye ederdim dedi ama bana yalan söylemesini kaldıramam dedi güya

Sizin aklınızda ne bulunacaktı tam olarak?
Ayrıca abiniz mailini niye anneninizin telefonunda açsın?
Abinizle bekaret testine giden kız, sonrasında hiç çekinmeden birlikte olup, video çekilmesinden falan da rahatsız olmuyor demek.
Konu zorlama geldi bana. 😐
Kardeşim inanıp inanmamak size kalmış ben burda çözüm bulmaya çalışıyorum. Yalan demeyi çok isterdim ama degil böyle bir ailede böyle bir abiye sahip olan benim. Ben napıcamı bilmiyorum inanamakta haklısınız. İnanmasanız da lütfen bir fikir verin geçin.

Annenize ve size gelip bu bakireyim muhabbetini anlatıp üzerine ilişki yaşıyorsa benim aklıma şey geldi. Sizin ailede bakirelik muhabbeti dönüp çarşaf isteniyor mu bilmem ama yarın öbür gün evlenipte kızın bakire olmadığı ortaya çıkarsa diye böyle saçma bir muhabbet yapmış olabilir kendi çapında. Ne tarafından baksan saçmalık

Testi ileride lafı olmasın diye yaptırdım demiş olabilir. Test falan da yoktur yani
Bilmiyorum bana da inandırıcı gelmedi. Ve çok rahatsız oldum annem hiç bişey demedi rahatsız da olmadı ona da ayrı sinirliyim gördüğümü bilmeli mi bilmemeli mi bilmiyorum işin içinden çıkamıyorum

Annenize ve size gelip bu bakireyim muhabbetini anlatıp üzerine ilişki yaşıyorsa benim aklıma şey geldi. Sizin ailede bakirelik muhabbeti dönüp çarşaf isteniyor mu bilmem ama yarın öbür gün evlenipte kızın bakire olmadığı ortaya çıkarsa diye böyle saçma bir muhabbet yapmış olabilir kendi çapında. Ne tarafından baksan saçmalık
Bizde öyle bir şey yok çok şükür annem gidip sormaz bile. Ne yapmak istedi amacı neydi bilmiyorum çok rahatsız oldum

Kardeşim inanıp inanmamak size kalmış ben burda çözüm bulmaya çalışıyorum. Yalan demeyi çok isterdim ama degil böyle bir ailede böyle bir abiye sahip olan benim. Ben napıcamı bilmiyorum inanamakta haklısınız. İnanmasanız da lütfen bir fikir verin geçin.
Ne konuda fikir verelim?

Fake degil kardeşim ben burada napıcağımı bilmediğim için yazıyorum bir fikrin yoksa lütfen git.
Senlik durum yok,kız arkadaşı gurursuzmuş abinin kuklası gibi her dediğini yapıyor.Sen kendi hayatını kur ,karışma ....

Back
X