Abimin çocuklarını yanıma almak istiyorum

serenselen

SEREN VE SELENIM İÇİN YAŞ
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
284
0
641
Diğer
arkadaslar abımın cocuklarını yanıma almak ıstıyorum bıraz kalsınlar dıye ama esım buna karşı yüzüme söylemesede hareketlerinden anlıyorum her ne zaman konuyu açsam surat beş karış hep bir huzursuzluk çıkarmak için yer arıyor ben onun kardeşlerine 6 sene beraber kaldık baktım o bizimkılere karsı boyle anlayıslı davranmıyorrr anlamadım :(((( bır seferinde calısıyım dıye konu baslamıstı abimin çocuklarında bitti tartısmanın sonu yok efendım ben bahane arıyormusumda onlara buraya getırıp bakmam için yok efendım baskası yokmuymus benden baska acıyan çocuklara birsürü sey felan filan uzattıkça uzattı bende sanamı sorcam ailemden birilerını cagırıken ewe dedıgımde ewet bana sorcaksın tabı ben calısıp getırıyorum dıyor senmı kazanıyosun parayı benım paramlamı bakcan yıyenlerıne dıyor bende kardeslerıne baktım hıç ozaman kalmasınlar demıyordun ya dedım benım kılere gelıncemı paran kıymetlı oldu dedım ve bır kac gundur moralı ii ama konuyu acmaya kaltıgımda hemen surat yerlerde :( offff ne olur bana fikirlerınızı soyleyın :((( buyazda izmire gidemıcem onları cok özledım annelerıde baslarında yok bırakıp başka sına kaçtı kahraman maraşa :((deger abımın cocukları eslerı zaten oldum olası dusman gıbı ler cocuklara telefonda sesınıduyunca dayanamayorum size yemın ederımkı sankı kendı cocugum benden uzakta kalmıs gıbı ne zaman seslerını duysam keske yanlarında ola bılsem dıyorum hala olmak bu kadar zormuydu ya :(((:43::43::43::43::43::43:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kac tabe yegenini almak istiyorsun yanina.
Ne kadar süreligine?

Siz neden gidemiyorsunuz yanlarina?
Esinizde acimasiz bencilin biriymis.
Amma soru sordum ya :)

Bir kadının neden çalışması gerektiği ortada işte.. Hemen "benim param" olayına giriyor erkekler ne kadar acı :19:

Arkadaşın sorduğu gibi kaç çocuğu var ve ne kadar süreliğine yanınıza almak istiyorsunuz? Ayrıca neden yanınıza almak istiyorsunuz onu anlamadım ben?

Bir kadının neden çalışması gerektiği ortada işte.. Hemen "benim param" olayına giriyor erkekler ne kadar acı :19:

Arkadaşın sorduğu gibi kaç çocuğu var ve ne kadar süreliğine yanınıza almak istiyorsunuz? Ayrıca neden yanınıza almak istiyorsunuz onu anlamadım ben?

bende anlamadım. neden yanına alaksın ki? annesi babası yok mu çocukların?

sanırım yanıma almak derken misafir etmeyi kastediyosun (yanlış anlamamışımdır umarım)kaç gün kalacaklar?kaç yaşındalar

evet keske calıssaydınız. genelde erkekler boyledir. kendi tarafına oldukca verici, ama esinin tarafına zırnık koklatmak istemez..ben calısıyorum buna ragmen bizim taraftan biri geldiginde ikramları ben yaparım.. ama kendi kardesi falan geldiginde bana fırsat vermeden atıyorum buzlukta dondurma varsa hemen cıkarır verir, evde tatlı varsa beni beklemeden getirir onune koyar vs...

neden anneleri baslarında degil cocukların?

Son düzenleme:
Evlenildiği zaman benim denmez bizim denir,kocanız evliliğin anlamını henüz idrak edememiş anlaşılan.O zaman sizde bir şey giyeceği zaman benim yıkadığım ve ütülediğim çamaşırları giyemezsin,bir şey yiyeceği zamanda benim yaptığım yemekleri yiyemezsin deyin:)Eşiniz çocukları evde istemeyebilir,rahat edemeyeceğini düşünüyordur belki.Sizin gidip görme imkanınız yok mu?

iyi niyetlisiniz herkes sizin gibi olsa...ama düşünün eşiniz istemese de razı geldi ve çocukları yanınıza aldınız..O azcık surat assa,ters birşey söylese çocuklar bunu farketmeyecek mi..bazı şeyleri yaşamış çocuklar yaşıtlarından daha olgun oluyor..onlara iyilik yapmak isterken daha çok yalnız olduklarını hissetirir mi eşiniz acaba..bilemedim şimdi..ama gün olur devran döner..hiç olmadık bir zamanda -yine- onun akrabalarından yardıma muhtaç birileri olursa bunları unutacak mı acaba?bir de sakin bir zamanda çocukları nedenvistemediğini öğrenin..neyi tehdit olarak görüyor acaba..kolay gelsin..

Kac tabe yegenini almak istiyorsun yanina.
Ne kadar süreligine?

Siz neden gidemiyorsunuz yanlarina?
Esinizde acimasiz bencilin biriymis.
Amma soru sordum ya :)

fazla degill 15 gün bılemedım 20 gün kalsınlar 2 ve 6 yasında :17::17:ben gidemem çunku izmire tek gıttıgımde her seferınde esımın bu sorumsuzlukları yuzunden sonucu mahkeme kapısında alıyorum :((( aramaz sormaz bende ona kızıp mahkemeye vermeye karar verıyorum esımı ailemde buna karsı cıkıyor bende kendı kendıme soz verdım bır daha ızmıre gıtmıcem esımsız :(((

arkadaslar yanıma derken sürkelı degıl en azından 15 gün lük yıyenlerımın annelerı bundan 1 ay önce baskasına kactı kahrammaraşa :((( ve yıyenlerım abımle tek kaldı bende en gıdemıyorum barı onalrı getırıyımde yanımda bıraz kalsınlar :(((:17::17:

Evlenildiği zaman benim denmez bizim denir,kocanız evliliğin anlamını henüz idrak edememiş anlaşılan.O zaman sizde bir şey giyeceği zaman benim yıkadığım ve ütülediğim çamaşırları giyemezsin,bir şey yiyeceği zamanda benim yaptığım yemekleri yiyemezsin deyin:)Eşiniz çocukları evde istemeyebilir,rahat edemeyeceğini düşünüyordur belki.Sizin gidip görme imkanınız yok mu?
aynen öyle erkek para getiriyor olabilir ama kadında evin düzenini sağlıyor yemek,temizlik,ütü bunlar az şeyler değil ev hanımları parasız çalışan emekçiler maalesef

Son düzenleme:
sanırım yanıma almak derken misafir etmeyi kastediyosun (yanlış anlamamışımdır umarım)kaç gün kalacaklar?kaç yaşındalar

ewet ewet zaten ıstesemde esım haytta kabul etmez sureklı bakmayı ama keske bakma ımkanım olsada baka bılsem su durumda ınankı bekar olmayı ne cok ısterdım en azından yuıyenlerıme esımın dırdırını dınleyıp gıtmek yada getırmek gıbı bı sorunum olmazdı:(:43::43:

annesı babası var annesı bundan bir ay önce kahramanmaraşa başka birine kactı çocuklarını ve abimi bırakıp::(((:43::43::43:

kıyamam o çocuklara... 15 gün yetermi bakmak için. diğer günler ne olacak. kim bakıyor şimdi onlara... uff yaa... ne biçim insanlar var.

eşin durumu biliyordur. o minicik çocukların yiyeceğinden ne olur ki....

malesefff esım hayatta ızın vermez gıtmeme bende ne yapcagımı sasırdım aklım hep onlarda ınankı :((( buyuk olsalar ınsan yıne bu kadar sorun etmez ama daha 2 ve 6 yasında(((:43::43::43::43::43:

arkadaslar yanıma derken sürkelı degıl en azından 15 gün lük yıyenlerımın annelerı bundan 1 ay önce baskasına kactı kahrammaraşa :((( ve yıyenlerım abımle tek kaldı bende en gıdemıyorum barı onalrı getırıyımde yanımda bıraz kalsınlar :(((:17::17:

ALLAH O ANNEYİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN....

Çok kızıyorum böyle kadınlara,yazık değil mi o yavrulara.

Lütfen ikna edin eşinizi,madem benim param senin param muhabbeti yapıyor en yakın zamandada çalışmaya başlayın.

Bir süreliğine mekan değiştirmek ve sizin desteğinizi hissetmek çok iyi gelecektir yiğenlerinize.

canım böyle hassas bi konuda ben senin gibi yapardım en azından bi süre çocuklara değişiklik olur eşinin böyle bi durumda daha anlayışlı olması gerekirdi bence güzel bi dille konuş bu meseleyi eşinle 15 gün nedir ki hem sevap olur ayrıca eşin para kazanıyor olabilir ama sende o eve emeğini veriyosun bunu unutmasın

boşanma noktasına kadar gelebiliyorsan demek onsuzda hayatını sürdürebileceğini biliyorsun. yani o olmasa sen çalışıp kendine bakabilceksin değil mi?
peki onunlayken neden çalışmıyorsun?? ne yazıkki kocan seni ve aileni onun parasını yiyormuş gibi görüyor ve BENcil olmaya başlamış bir arkadaş söylemiş bir evlilik BENlere dönerse zaten bitmiştir.
ayrıca gariban 2 çocuk 20 gün insan tanımadığının bebeğine-çocuğuna şevkat gösterir. yeri geliyor ben halamda 2 ay kalıyorum yazlıklarında ve eniştem çok mutlu oluyor. bir surat assa ömrüm boyunca kapılarını açarmıyım. çocuk anlamaz demeyin hisseder onlarda ve huzursuz olurlarsa dahada huzursuzluk çıkarırlar.

birde kaç yıllık evlisiniz? çocuğunuz yok sanırım sizin?

Back
X