- Konu Sahibi serenselen
arkadaslar abımın cocuklarını yanıma almak ıstıyorum bıraz kalsınlar dıye ama esım buna karşı yüzüme söylemesede hareketlerinden anlıyorum her ne zaman konuyu açsam surat beş karış hep bir huzursuzluk çıkarmak için yer arıyor ben onun kardeşlerine 6 sene beraber kaldık baktım o bizimkılere karsı boyle anlayıslı davranmıyorrr anlamadım
((( bır seferinde calısıyım dıye konu baslamıstı abimin çocuklarında bitti tartısmanın sonu yok efendım ben bahane arıyormusumda onlara buraya getırıp bakmam için yok efendım baskası yokmuymus benden baska acıyan çocuklara birsürü sey felan filan uzattıkça uzattı bende sanamı sorcam ailemden birilerını cagırıken ewe dedıgımde ewet bana sorcaksın tabı ben calısıp getırıyorum dıyor senmı kazanıyosun parayı benım paramlamı bakcan yıyenlerıne dıyor bende kardeslerıne baktım hıç ozaman kalmasınlar demıyordun ya dedım benım kılere gelıncemı paran kıymetlı oldu dedım ve bır kac gundur moralı ii ama konuyu acmaya kaltıgımda hemen surat yerlerde
offff ne olur bana fikirlerınızı soyleyın
(( buyazda izmire gidemıcem onları cok özledım annelerıde baslarında yok bırakıp başka sına kaçtı kahraman maraşa
(deger abımın cocukları eslerı zaten oldum olası dusman gıbı ler cocuklara telefonda sesınıduyunca dayanamayorum size yemın ederımkı sankı kendı cocugum benden uzakta kalmıs gıbı ne zaman seslerını duysam keske yanlarında ola bılsem dıyorum hala olmak bu kadar zormuydu ya
(
43:

Son düzenleyen: Moderatör: