Abimin çocuklarını yanıma almak istiyorum

Böyle bir konuda inada girmek mi?
O kadar şeyin üzerine kadıncağız "sana mı soracağım" diyor ve bu hata oluyor, bu da o vicdansız adamı haklı çıkarıyor öyle mi?
Duyarsız olunacak konu var, asla duyarsız kalamayacağın konu var ki bunlardan biri de yetimin hakkıdır.
Öyle adamlar ve sizin gibi insanlar (forumun kuralları gereği bu kelimeyi kullanmak zorundayım) oldukça kötüler birbirini destekler gider.
Sizin gibiler iyilere hep bir kulp takmaya çalışırken, kötülere de hep bir mazeret bulmaya çalışır.
Eh vicdan bir insanda yoksa yoktur, yapacak bir şey yok Allah'tan sizin gibilerle karşılaştırmamasını dilemekten ve vicdan verdiği için şükretmekten başka... Allah gerçekten ıslah etsin. Para ve yuva kavramı oturmamışmış adam 0-6 yaş gurubu ya çünkü. Allah ıslah etsin. Konuşma şeklindenmişmiş. Diyecek bir şey bulamıyorum, pes!

Biraz yavaş...
Katılmayabilirsiniz yoruma, ama hakaret edemezsiniz, iyimser gözle yorum yapmaya çalışmış sadece. Sizin gibi insanlar (!) derken? Forumun kuralları gereğince de kimsenin yorumuna hakaretle karşılık veremezsiniz...

Son düzenleme:
merhaba canım. giyim işini hallettim. belediyeye uğradım orada oğlan çocukları için ellerinde fazla eşya olmuyormuş orası veremedi. ama ben birkaç kişiye bugün telefon ettim. evlerinde sizin ufaklıklara uygun olabilecek kıyafet,oyuncak ne varsa yarın getirecekler.
bende sana en geç çarşamba kargoya veririm.
evde nikah şekeri vb. şeyler için evlere iş veren yerler var istersen bir araştır. birde dantel patik yelek örüp satabilirsin.
seni böyle strese sokan eşine Allah hidayet versin. kalp gözünü açsın inşallah.

bana göndereceğim adresin bilgilerini özel msj. yollarsan sevinirim.

çok saolun allah razı olsun sizlerden kurban oldugum yuce allahım bu mubarek aylarda ne dıleklerınız varsa kabul etsin işl :17::17::17::17:

merhaba canım. giyim işini hallettim. belediyeye uğradım orada oğlan çocukları için ellerinde fazla eşya olmuyormuş orası veremedi. ama ben birkaç kişiye bugün telefon ettim. evlerinde sizin ufaklıklara uygun olabilecek kıyafet,oyuncak ne varsa yarın getirecekler.
bende sana en geç çarşamba kargoya veririm.
evde nikah şekeri vb. şeyler için evlere iş veren yerler var istersen bir araştır. birde dantel patik yelek örüp satabilirsin.
seni böyle strese sokan eşine Allah hidayet versin. kalp gözünü açsın inşallah.

bana göndereceğim adresin bilgilerini özel msj. yollarsan sevinirim.

çok saolun allah razı olsun sizlerden kurban oldugum yuce allahım bu mubarek aylarda ne dıleklerınız varsa kabul etsin işl :17::17::17::17:

amin canım cümlemizin inşallah.
Allah hepimizin kalbine göre versin.

çocukların çok şansı çok açık maşşallah :nazar:altı üstü iki kişiye haber verdim ama 3 koca poşet eşya gelmiş. kıyafetten iç çamaşırından ayakkabısına kadar kışlık yazlık birşeyler denk geldi. Allah kısmetlerini hep böyle açık daim etsin.:16:

ben yarın yollayacağım. en geç cuma günüde senin elinde olacaktır.:nazar:

amin canım cümlemizin inşallah.
Allah hepimizin kalbine göre versin.

çocukların çok şansı çok açık maşşallah :nazar:altı üstü iki kişiye haber verdim ama 3 koca poşet eşya gelmiş. kıyafetten iç çamaşırından ayakkabısına kadar kışlık yazlık birşeyler denk geldi. Allah kısmetlerini hep böyle açık daim etsin.:16:

ben yarın yollayacağım. en geç cuma günüde senin elinde olacaktır.:nazar:

allah o 2kişidende sizlerdende razı olsun ınankı su an sevıncten heycandan nasıl elım tıtrıyor bır görsenız ne mutlu banakı sizler gibi doslarım sırdaslarım arkadsalrımız var işl esımıde ıkna ederımde sımdıkı sevıncıme bırde o tmm deyıp sevıncımı 2 ye katlarım suan sankı elıme ulasmıs bende yıyenlerın bana gelmelerını beklıyorum onları gıydırmek için bır an oyle hayal ettım ama ınanın düşünmesi bıle süper yıyenlerımın gelmesını işllll o günde gelır ve bende sizlere burdan yazıcam yıyenlerımı getırmeye ıkna oldu esşimmm diye :(((:43::43::43::43::43:

Back
X