Abimin çocuklarını yanıma almak istiyorum

Özelden cvp. yazamayacağınızı biliyorum, mesaj sayınız 100'e ulaşmamış, yinede yazdım size.

Bunun haricinde eşiniz sadece inada girmiş..Sanırım sizin sinirlenmeniz, ''sana mı soracağım '' demeniz iyice inatlaştırmış.

Kötü bir insan olduğunu düşünmüyorum, sadece bu konularda duyarsız, para ve yuva kavramını çok benimseyememiş.

Uzun bir evlilik süreciniz var..Belki defalarca konuşmuşsunuzdur..Fakat bu işe yaramadıysa bu defa konuşma şeklinizi değiştirin eşinizle.

Sabredin, kabul edeceğini ve hatasını anlayacğını düşünüyorum.

Ah kiyamam yaa canlarim benim. Allah abinizin ve o yavrularin yardimcisi olsun.
Ya siz aslinda cok guzel bir sey yapmak istiyorsunuz.
Simdi daha cok ihtiyaclari var onlarin sevilmeye.
Esiniz aslinda bu durumda karsi cikmamasi lazim ama ilk mesajimda
yazdigim gibi tam bir acimasiz bencilmis. Cocuklar gelsede onlara surat asacagi
belkide kizacagi belli ve bu onlari daha cok etkiler.
Offfff cok kotu bir durum yaa.
O Anne müsvettesinede Allah ıslah etsin.

bır gelse yanıma esım ewde durmazkı dısarı cekıp gıder olsun ozamanda gıderse gıtsın ben yıyenlerımle kalırım daha ıık onları doya doya öpüp koklarım kurban olurum onlar için hala olmak şimdi daha ii anlıyorum hele bu durumda ınsanın esını bhırakıp kosa kosa onları kanatları alaması gelıyor valla tabıkı her kes yıyen lerı için esını bırakmaz ama boyle esşe benım yamak istedıklerım müstahak:((

eşimin tek insafa gelme nedenı ben çalısırsam olur buna emınım ozamanda ben yyenlerımle ılgılenenmkııı:(((

Ama bu çok fena.

Bu kadar mı paraya düşkün bu adam,işiniz çok zor.

2 çocuğun ne kadar masrafı olur ki,

Kızmayın ama kocanıza çooooooooook sinirlendim.

ya işte sen 6 yıl bakarken birşey demez 15 gün kalsınlar deyince...

vallahi insan eşini 10 senede 20 senede ancak tanır insanın hergün yeni huyu mu çıkıyor birde yaşadığın hayal kırıklığını düşününce...

ben bunu mu sevdim bunun için mi herşeye katlandım diye düşünür insan..sonra bunu kabullenmekte baya bir mesele aslında boşanmadan hayal kırıklığı yaşatan adamla yaşamaya devam etmek...

:emir_bebek:
Ama bu çok fena.

Bu kadar mı paraya düşkün bu adam,işiniz çok zor.

2 çocuğun ne kadar masrafı olur ki,

Kızmayın ama kocanıza çooooooooook sinirlendim.

kızmakmı ben ona hergün içimden kızıyorum ama ne yapayım bellı etmıyorum sonucata benımde ewde 2 tane cocuklarım var babalarının nasıl oldugunu bılmesınler :(

Çok üzüldüm. Böyle bir adamla evli olduğunuz için. İnsanı sevmeyen birinin sizi veya çocuklarınızı sevebileceğimi düşünmüyorum.
Sadece rol yapıyordur. O ev sizin de eviniz. Karar verme hakkı size de ait. Abiniz gerekirse para göndersin ve çocukların masrafını o şekilde karşılayın ama mutlaka getirin. Gerçi gelseler ne olacak ki bu zihniyetteki bir adam çocuklara neler söyler yapar kim bilir. Zavallıların da huzurunu kaçırır. Kusura bakmayın eşiniz ama gerçekten insanlıktan nasibini almamış derler ya öyle.
Allahıma milyonlarca kere şükür ki sözlüm gibi biri ile karşılaştırdı beni. Birkez daha kıymetini anladım.

bır gelse yanıma esım ewde durmazkı dısarı cekıp gıder olsun ozamanda gıderse gıtsın ben yıyenlerımle kalırım daha ıık onları doya doya öpüp koklarım kurban olurum onlar için hala olmak şimdi daha ii anlıyorum hele bu durumda ınsanın esını bhırakıp kosa kosa onları kanatları alaması gelıyor valla tabıkı her kes yıyen lerı için esını bırakmaz ama boyle esşe benım yamak istedıklerım müstahak:((

Esinizi ikna etmeniz de sizin eliniz de.
Oturun amlatin ona.
Eger onun ailesinden birinin basina boyle bir sey gelse,
seyircimi kalirmis sorun ona.

İnsanin insana boyle zamanlarda ihtiyaci olur.
Esinize sorun, iyi gün dostumusun yoksa kötü gün dostumusun diye.

Özelden cvp. yazamayacağınızı biliyorum, mesaj sayınız 100'e ulaşmamış, yinede yazdım size.

Bunun haricinde eşiniz sadece inada girmiş..Sanırım sizin sinirlenmeniz, ''sana mı soracağım '' demeniz iyice inatlaştırmış.

Kötü bir insan olduğunu düşünmüyorum, sadece bu konularda duyarsız, para ve yuva kavramını çok benimseyememiş.

Uzun bir evlilik süreciniz var..Belki defalarca konuşmuşsunuzdur..Fakat bu işe yaramadıysa bu defa konuşma şeklinizi değiştirin eşinizle.

Sabredin, kabul edeceğini ve hatasını anlayacğını düşünüyorum.[/QUO yok yok benım esım ınatlasmaktan boyle degıl benım esım ewlendıgım gunden berı kendı harıç gezmeyı yemeyı içmeyı sever ama sadece kendıne bızlede cıkar cıkmaz degıl ewde durmayız hafta sonnları ama oda her dısarı cıksımızda sıze yemın edrımkı hep kavga gurultu hatta bır seferınde benım sultan ahmette gecenın 1,5 sa kızımla tek basıma bırakıp cebımızde bes kurus parasız bırakıp kendı ewe gelmıs yatakta horul horul uyuyan ınsan arkadaslarama dedıgım gıbı esım dısardan gören bılen hiç oyle demezz:(((( bır ben bır kızlarım abırde alah bılır onun huyunu :(:43::43::43::43::43:

fazla degill 15 gün bılemedım 20 gün kalsınlar 2 ve 6 yasında :17::17:ben gidemem çunku izmire tek gıttıgımde her seferınde esımın bu sorumsuzlukları yuzunden sonucu mahkeme kapısında alıyorum :((( aramaz sormaz bende ona kızıp mahkemeye vermeye karar verıyorum esımı ailemde buna karsı cıkıyor bende kendı kendıme soz verdım bır daha ızmıre gıtmıcem esımsız :(((

ay canım ya ne güzel bir halasın sen öyle. süreli bakmanada laf ediyor eşin anladığım. biraz sakin ve kararlı konuşsan birşey değişirmi acaba ?

Sabredin, kabul edeceğini ve hatasını anlayacğını düşünüyorum.[/QUO yok yok benım esım ınatlasmaktan boyle degıl benım esım ewlendıgım gunden berı kendı harıç gezmeyı yemeyı içmeyı sever ama sadece kendıne bızlede cıkar cıkmaz degıl ewde durmayız hafta sonnları ama oda her dısarı cıksımızda sıze yemın edrımkı hep kavga gurultu hatta bır seferınde benım sultan ahmette gecenın 1,5 sa kızımla tek basıma bırakıp cebımızde bes kurus parasız bırakıp kendı ewe gelmıs yatakta horul horul uyuyan ınsan arkadaslarama dedıgım gıbı esım dısardan gören bılen hiç oyle demezz:(((( bır ben bır kızlarım abırde alah bılır onun huyunu :(:43::43::43::43::43:

uff. sabırınız çok iyi. kendi çocuğunla seni:53: o adamdan ne köy olur ne kasaba. çok zor eşin kabul etmez. çalışabilirsen sonra çocuklarıda kreşe verirsin. en azından akşam yanında olurlar.

ya da kendi kızın babasına der. "baba yiğenlerimiz bizimle kalsın üzülüyorum" diye. başka bir şey aklıma gelmedi.

ya işte sen 6 yıl bakarken birşey demez 15 gün kalsınlar deyince...

vallahi insan eşini 10 senede 20 senede ancak tanır insanın hergün yeni huyu mu çıkıyor birde yaşadığın hayal kırıklığını düşününce...

ben bunu mu sevdim bunun için mi herşeye katlandım diye düşünür insan..sonra bunu kabullenmekte baya bir mesele aslında boşanmadan hayal kırıklığı yaşatan adamla yaşamaya devam etmek...

sadece o olsa yıne bundan yaklasık 3 aönce kaynanam 2. esınden tartısıp ayrılmaya karar verdı bende kaynanamın kavgasını bılmıyordum esım annattı anneme gel dedım dedı bende annem hala onun yanında nıye duruyor anlamıyorum çoluk çocuk yok kaynanamın 2.ci esınden bende annem bıze geldı bıdaha göndermedım gıtme ne halı varsa yapsın orda dedım esı için kaynanam 20 gun kaldı arkadaslar ezan okunuyo suan ezanda şahidim olsunkı kaynanama surdan kalk şuraya otur anne demedım dememde annem o halde bır gun sabah kendı gıttı ewıne demek istedgım ben annesıne bıle süreklı bakmaya razı gelmısken o benım yıyenlerımı 15 20 gun olsun kabullenmıyor gelde delirme :(((( :43:

[/QUOTE] yok yok benım esım ınatlasmaktan boyle degıl benım esım ewlendıgım gunden berı kendı harıç gezmeyı yemeyı içmeyı sever ama sadece kendıne bızlede cıkar cıkmaz degıl ewde durmayız hafta sonnları ama oda her dısarı cıksımızda sıze yemın edrımkı hep kavga gurultu hatta bır seferınde benım sultan ahmette gecenın 1,5 sa kızımla tek basıma bırakıp cebımızde bes kurus parasız bırakıp kendı ewe gelmıs yatakta horul horul uyuyan ınsan arkadaslarama dedıgım gıbı esım dısardan gören bılen hiç oyle demezz:(((( bır ben bır kızlarım abırde alah bılır onun huyunu :(:43::43::43::43::43:[/QUOTE]

Canım kusura bakma sinirlerim bozuldu ya, Allah sana sabır
versin. Bu nasıl vicdansızlıktır ya.
Böyle bir Adamla ömür mü geçer

Son düzenleme:
Allah merhemt versin..insanlar yetimhanelerden çocuk alıp büyütüyolar sevabına bu nasıl bi taş kalpliliktir..yazık nasipsiz bir adammış..bu dünyasını eşine çocuğuna hatta farkında olmadan kendine de zehir etmiş böyle vicdansızlıkla öteki alemde de eli boş gezer...daha kuzu onlar süt kuzusu 2 yaş ne demek benim yeğenim 2 yaşında bebek ayol bebek o nasıl bir anne zevki sefası çocuklarından dahamı önemli..biz yırtınıyoruz çocuğumuz olsun diye şuna bak ..niyetin vardıysa fink atmaya ne doğuruyosun yazık günah o çocuklara ....
eşinizi nasıl ikna edeceğinize gelince sadece dua edin Allah merhamet versin çünkü cimri insanlar için cennet kapısı göremeyen kişiler denilmiş..başka türlü bişey yaparsanzı sizin evinizde huzursuzlukolur yeğebnelriniz için çabalarken kendi çocuklarınız arada gider..... ahh bu eşiniz !!kendi çocukları var gözünün öünüde insan hiç mi düşünmez ya benimkiler bu duurmda olsaydı diye...yazık Allah ıslah etsin merhamet versin...anneniz yokmu siz çalışırken ilgilense veya kız kardeşiniz dönüşümlü baksanız???

uff. sabırınız çok iyi. kendi çocuğunla seni:53: o adamdan ne köy olur ne kasaba. çok zor eşin kabul etmez. çalışabilirsen sonra çocuklarıda kreşe verirsin. en azından akşam yanında olurlar.

ya da kendi kızın babasına der. "baba yiğenlerimiz bizimle kalsın üzülüyorum" diye. başka bir şey aklıma gelmedi.

ben cok ayrılmak istedgım hatta bır seferınde izmire gıttım orda ew temızlıgıne gıttım bu yıyenlerımın annesı baabsı ve cocuklarda var ailem toplam 8 nufusa tek basıma ew işine gıderek baktım ama o halde aile benı esımle barısıyım dıye baskı yaptı :(( bu son ızmıre gıtmıcem dıye kendıme soz vemrmemın nedenıde onlar oldu zaten :((

ben cok ayrılmak istedgım hatta bır seferınde izmire gıttım orda ew temızlıgıne gıttım bu yıyenlerımın annesı baabsı ve cocuklarda var ailem toplam 8 nufusa tek basıma ew işine gıderek baktım ama o halde aile benı esımle barısıyım dıye baskı yaptı :(( bu son ızmıre gıtmıcem dıye kendıme soz vemrmemın nedenıde onlar oldu zaten :((

tabi seninde 2 kızın var. babasız büyümelerini istememişlerdir onlarda. ama dua et merhamet versin Rabbim eşine...

Allah merhemt versin..insanlar yetimhanelerden çocuk alıp büyütüyolar sevabına bu nasıl bi taş kalpliliktir..yazık nasipsiz bir adammış..bu dünyasını eşine çocuğuna hatta farkında olmadan kendine de zehir etmiş böyle vicdansızlıkla öteki alemde de eli boş gezer...daha kuzu onlar süt kuzusu 2 yaş ne demek benim yeğenim 2 yaşında bebek ayol bebek o nasıl bir anne zevki sefası çocuklarından dahamı önemli..biz yırtınıyoruz çocuğumuz olsun diye şuna bak ..niyetin vardıysa fink atmaya ne doğuruyosun yazık günah o çocuklara ....
eşinizi nasıl ikna edeceğinize gelince sadece dua edin Allah merhamet versin çünkü cimri insanlar için cennet kapısı göremeyen kişiler denilmiş..başka türlü bişey yaparsanzı sizin evinizde huzursuzlukolur yeğebnelriniz için çabalarken kendi çocuklarınız arada gider..... ahh bu eşiniz !!kendi çocukları var gözünün öünüde insan hiç mi düşünmez ya benimkiler bu duurmda olsaydı diye...yazık Allah ıslah etsin merhamet versin...anneniz yokmu siz çalışırken ilgilense veya kız kardeşiniz dönüşümlü baksanız???

annem var izmirdeler onlar bakmak konusuna gelınce annemler bakıyor ama annemlerde yaslı benım nıyetım onlaa degısısklık olur moral olur ben burda gezdırım ılgılenırım ay bahsederken bıle yanımdaymıs gıbı hıssettım kuzularımla yaaa offffffffffff allahım duy sesımıde su esıme bıraz ınsaf vizdan ver yarabbim :((((:43:

arkadaslar elınde yıyenlerım için kıyafet olan varmı bu konuya çok başlık açtım ama hep siliniyor anlamadım :((( gerekırse uygun fıyatlı alabılırım :(

en başta o anneyi bulup dalmak geldi içimden:41::41::41::41: sonrada kısırlaştıracaksın böyle anneliği hak etmeyen kadını :47: bide utanmadan o erkektende çocuk yapar:50::50:2 v e6 yaşındaki çocuklara nasıl kıyar bırakır insan anlamıyorum ben hadi kocasıyla mutsuz diyelim boşan git be kadın çocukların suçu ne:50::50: eşinizede allah merhamet versin inş. insafa gelirde yeğenlerinizle kavuşursunuz çok üzüldüm ya daha çok küçükler sevgi ve ilgiye muhtaçlar kendilerine yetemezler :43:

Umarım yiğenlerini getirmenin bir yolunu bulursun,

Ama sana tavsiyem bu adama çok bel bağlama.

Kendine bir iş bul,kazandığından bir miktar sürekli biriktir.

Dediğim gibi bu adam çekilir dert değil,bir gün ayrılmaya kalkarsan elinde birikimin ve bir maaşın olsun.

annem var izmirdeler onlar bakmak konusuna gelınce annemler bakıyor ama annemlerde yaslı benım nıyetım onlaa degısısklık olur moral olur ben burda gezdırım ılgılenırım ay bahsederken bıle yanımdaymıs gıbı hıssettım kuzularımla yaaa offffffffffff allahım duy sesımıde su esıme bıraz ınsaf vizdan ver yarabbim :((((:43:

anladım onlar aynı şehirde olsalar çok iyi olurdu siz çalışırdınız anneniz idare ederdi siz gelene kadar..iş dönüşüde alırdınız para geldiği için varyemez kocanızda gık diyemezdi....Allah yardım etsin ve koccccaman sabırlar versin size..bol bol dua edin eşiniz için adam olur belki....

Back
X