• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin eşi ile anlaşamıyorum.Evlendiği günden beri, benimle zıt düşünceler içinde..

asiksanvursaza

Dayan gönlüm..
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
343
4
46
İstanbul
Kızlar bunalım sıkıntıı ve kalp agrıları.. Bıktım usandım desem bile az.. Sorun gelinimiz.. Abim 4yıllık evli ve sevdigi kızı aldı bende yardım ettim yani ikisi olsun anlamında.. kacırma falan yok.gelinde bzm tanıdıgımızın kızıydı. ama bastan beri yapmadıgı kalmadıkii..

Hikayenin özeti şu; Gelin geldiginde dayalı döşeli kocaman bir ev bir araba ve abimin süper işine sahip oldu babam temin etti hepsini. 2ablamda evli birtek ben evdeyim.Yapım gereği durgun suskunumdur hiçbrşeye karısmam ben.. abime en güzel şyleri layık görürüm. Ama baslamıstı bidefa cekişme. yası bnmle aynıydı. bana derdiki hep baak ben evlendm cocugum bile oldu aman sen oturr. yada mesela onlardayız bişe koycaksam buzdolabına hayıırr acma ben koyarm... veyaa salonunu toplamak için dagıttıklarımızı girerdim arkamdan gelrdii dikilirdi.. daha neler neler.. artık bunları yapmayı bıraktım yüzde vermiyorum ama her aldıgımaa bi cekişme bende alcamlar yada beni laflarıyla bozmalarr.. bende cevap verrdm ama susan yine ben olurdum annem isee arada kalırdıı tabi ama bana hep derdiki kızım sev abinin hatırı için.. bende yapım geregii asla dayanaamam aslaa ve hemen ii olmanın yollarını arardım ama nafile.. En cok zoruma gidende şu oturur bakar ewine herşeyi tamm eksk yok ve derki dönüp bana bişe hatrlatsana bana evimde eksk bulmaya calısıyorumm ne alsaam?? bende güzelce cevap veririm işte şunun varmı bunun varmı!! oysa bana nispet ve en son bana yaptıgı şeyde şuu; abimin ynnda dediki bak ben ikinciyi düşünüyorum cocktaa senn kardesn hala ewde.. ve birde küsünce ben yada yüz vrmeyncee hemenüüstüme geliolar bars ii ol diee hayatımdan bezdm.. kalp agrısı cekiorm sinirden hergün. Ne yapsam nafile akıl verin neolur

canım bence onun evine fazla gitme maalesef evlenince el olunuyo derler ya öyle bende erkek kardeşim evlenince allahın izni ile çağırmasalar gitmem arada arar sorarım ne yapıcaksınki
evlenince artık herşey değişiyor

hiiic kendine skinti etme kalp agrisi cekicek kadar, senden onemli degil. abin hatrina katlanman gereken durumlar olur, akrabalarin ailelerin toplandigi zamanlar falan o zaman kulak arkasi edersin. onun disinda ya sessiz kalma ya da mesafe koy bence.

canım bence onun evine fazla gitme maalesef evlenince el olunuyo derler ya öyle bende erkek kardeşim evlenince allahın izni ile çağırmasalar gitmem arada arar sorarım ne yapıcaksınki
evlenince artık herşey değişiyor

canım 4 yıllık evliler evlerine sadece 5kez gitmişim toplam odaa ramazanda davetlerde felan

hiiic kendine skinti etme kalp agrisi cekicek kadar, senden onemli degil. abin hatrina katlanman gereken durumlar olur, akrabalarin ailelerin toplandigi zamanlar falan o zaman kulak arkasi edersin. onun disinda ya sessiz kalma ya da mesafe koy bence.

Zaten bana dioki eş dost ynnda iyi görünmeliyizz der ve görseniz 360derece degisir orda.. derimki keşke hep böle kalsa. ama nafile gittiginde milletn arkasından eleştri yagmuru.. mesela bi gelinin ondan fazla bişeye sahip olmasını hazmedemez. gider bardagı bile eksk olsn diger gelnlerden alır tamamlar. mesela annm bana ceyiz aldıkcaa ne alıyorsun annee diye müdahale eder karsı tafar alır der oysa onların alacagı farklı bzm alacagımız farklı ama anlatamıyoruz anlatsakta bigün sonra yine aynı kişi

uyku düzenim bitti taka taka mahvoldum resmen. herkes ondan yana.. mecburuz anlasmaya diye bakıyorlar olaya. abim için sesimi bir gün yükseltmedm abim mutsuz olmasın diee yanında hep ii olmaya calıstım ama bnmde canım var olmuyoki. yoruldum artık saldım kendimii yüz vermiyorum halen bişi olmamıs gibi konusuyoo bozmaya calısıo amacı beni cıldırtmakkk!!

canımsende kimse yokken bir terbiyesizlik yaparsa sana bir iki terslersin niye kendini yıpratıyorsunki bak o yatağında şimdi bir güzel uyuyordur...

canımsende kimse yokken bir terbiyesizlik yaparsa sana bir iki terslersin niye kendini yıpratıyorsunki bak o yatağında şimdi bir güzel uyuyordur...

evet canım bende burda gözlerim dolu dolu..Bana dioki bi kızım olsa huyları aynı senin gibi olsun isterm diyo iyi bi gününde ama normaldede görseniz yaptıklarını anlata anlata btmez.. yıprattı ciddi anlamda arkadaslarm tanıyaıyor beni eski sabırlıı kz gtmşş diolar sinir doluymm değişemiyorum kızlar bezdim canımdan yaa babamn rahat evini bana zindan etti

:) canım yaa sen neden bu kadar çok önem veriyorsun insanlara:)
diğer konundan hatırlıyorum seni de ondan böyle dedim öncelikle:1:
tatlım boşver yaaa he evet de geç:)
hem ona neymiş ne zaman evlenirsen evlenirsin
hayırdır bebeği senle beraber mi yapacakmış da seni beklio yapsın 2mi 3mü napacaksa
canım bunun gelin görümce falan olmakla alakası yok
bazı insanlar böyle işte
çok değer verirsen kendini bişi zannederler...
emin ol o seni sinir ettiğinin farkında bakıyor ki sen ona önem veriyosun sinir etmeye çalıştığında tepki veriyorsun daha çok basıyor damarına
mesela bizim gelinimiz çok iyidir çok hoştur gerçekten çok severim
ama sadece keyfi iyi olduğu zamanlarda iyidir
keyfi yoksa seni görmez duymaz konuşmaz...
o da öyle yani onun huyu da öyle
bende çok konuşkan bi insanımdır dayanamam hatta:1:
bakarım 1-2 laf atarım soğuk cevaplar veriyor bidaha bakmam o gün konuşmam aynı onun davrandığı gibi davranırım güler geçerim
bi dahaki geldiğinde iyiyse de iyi olurum ben de takılmam ay geçn geldiğinde surat yapmıştı ben de şimdi yapcam bile demem
aman boşver anı yaşa gitsin tatlım yaaaa
ne olursa olsun gelin eşinin ailesini kendi ailesi gibi benimseyemiyor bence
belki bizler de öyle olacağız bilemiyorum...
annem hep der bize yiğenim falan ortalığı dağıtınca
aman bişi demeyin gidince toplarız
anne derim kendi evlerinde annesinin evlerinde dağıttırmıyorlar bu kadar derim
annem de derki kızım annesi kızsa anası olur ben kızarsam kaynana olur
kendi kardeşi kızarsa teyze olur sen kızarsan hala olursun
ondan sen boşver sus ben toplarım der:)
ki ben yiğenlerimi çok severim hiç dağıttıkları falan dokunmaz bana ama benim odam biraz oyuncaklarla falan doludur..
küpeler makyaj malzemeleri falan bi girer odaya çıkınca savaş olmuş sanarsınız 2 gün odayı toplamaya çalıştığımı bilirim çekmecelere kadar herşeyim saçılmıştı
kısacası canım boşveeer...
o sana nasılsa sen de öyle davran hahay de gül geççç:))

bigünbuna dedimki bak anlasamıoruzz en iisi uzak kalalım dedim. bir süre muhatap olmayalm belki özleriz dedm düşünün halen ikinci gün bnmle bişi olmamıs gibi konusmalar sataşmalar.. her an tetikteyimm geliomu diee korku kaplıo içimii evi ayrı ama hergün bizde yemek yapmazz brda yerlerr cocugunuda bırakırr gelmese bile kendii.. rahatlıga cok alısık ama beni mahvetti abartıyorsam gencligimin hayrını görmeyim bakın aslaa abartı yok..

güzelim sen iyi birine benziyorsun yoksa bu gelininizle başa çıkardım bize yazmazdın
ilk önce o yüzsüzlüğü ele almış kendine göre strateji belirlemiş uyguluyor
her lafına sende cevap ver olumluya olumlu olumsuza olumsuz hazır cevap ol
birde sna değer verene değer ver ne düşünüyorsun bu kadar değermi
hayatının her saniyesi senin için değerli kendine vakit ayır onları düşünme cidden:29:

:) canım yaa sen neden bu kadar çok önem veriyorsun insanlara:)
diğer konundan hatırlıyorum seni de ondan böyle dedim öncelikle:1:
tatlım boşver yaaa he evet de geç:)
hem ona neymiş ne zaman evlenirsen evlenirsin
hayırdır bebeği senle beraber mi yapacakmış da seni beklio yapsın 2mi 3mü napacaksa
canım bunun gelin görümce falan olmakla alakası yok
bazı insanlar böyle işte
çok değer verirsen kendini bişi zannederler...
emin ol o seni sinir ettiğinin farkında bakıyor ki sen ona önem veriyosun sinir etmeye çalıştığında tepki veriyorsun daha çok basıyor damarına
mesela bizim gelinimiz çok iyidir çok hoştur gerçekten çok severim
ama sadece keyfi iyi olduğu zamanlarda iyidir
keyfi yoksa seni görmez duymaz konuşmaz...
o da öyle yani onun huyu da öyle
bende çok konuşkan bi insanımdır dayanamam hatta:1:
bakarım 1-2 laf atarım soğuk cevaplar veriyor bidaha bakmam o gün konuşmam aynı onun davrandığı gibi davranırım güler geçerim
bi dahaki geldiğinde iyiyse de iyi olurum ben de takılmam ay geçn geldiğinde surat yapmıştı ben de şimdi yapcam bile demem
aman boşver anı yaşa gitsin tatlım yaaaa
ne olursa olsun gelin eşinin ailesini kendi ailesi gibi benimseyemiyor bence
belki bizler de öyle olacağız bilemiyorum...
annem hep der bize yiğenim falan ortalığı dağıtınca
aman bişi demeyin gidince toplarız
anne derim kendi evlerinde annesinin evlerinde dağıttırmıyorlar bu kadar derim
annem de derki kızım annesi kızsa anası olur ben kızarsam kaynana olur
kendi kardeşi kızarsa teyze olur sen kızarsan hala olursun
ondan sen boşver sus ben toplarım der:)
ki ben yiğenlerimi çok severim hiç dağıttıkları falan dokunmaz bana ama benim odam biraz oyuncaklarla falan doludur..
küpeler makyaj malzemeleri falan bi girer odaya çıkınca savaş olmuş sanarsınız 2 gün odayı toplamaya çalıştığımı bilirim çekmecelere kadar herşeyim saçılmıştı
kısacası canım boşveeer...
o sana nasılsa sen de öyle davran hahay de gül geççç:))

Canım neler yaptımm umursamamaya calısmak sonraa rasgele konusmak gibi ama laf vurusları öyle böyle deilki.. durup düşünüp laf carpıo resmen.. Mesela abimle beni yalnz bırakmaz assla annemide. oysa anneme derki hep anne sen annemden daha iyi huydasınn cok sabrlısın der ama yapmadıgı kalmaz. hadi senin yengen keyifsizken öytleymiş bunun hergünü böyle ttlım.. bu eve bizmle sinir cıkarmaya gelio cıkarıp giidiyo.. cnkü annem bana sus die göz atnca ben susuyorumm ve olan bana oluo. aynı şeklde dagıtıolar ama ses cıkarmam zaten öyle şyleree ama baktım dünn şeker döküo halıyaa cocuk dur demio annesi bugünde yeni aldıgım toniğii bosaltms halıya tatlım ama yine gülüolar dur demek yerine.. sesimi cıkarmıorm ama cıkarıncada sallamıolarki.. evlenene kdr kurtulamıcam o belli ama onun yüzünden baba evinde mahvolmusken ben eşimidee yani iknci dünyamıda mahvedemem erken bulcam die.:(

güzelim sen iyi birine benziyorsun yoksa bu gelininizle başa çıkardım bize yazmazdın
ilk önce o yüzsüzlüğü ele almış kendine göre strateji belirlemiş uyguluyor
her lafına sende cevap ver olumluya olumlu olumsuza olumsuz hazır cevap ol
birde sna değer verene değer ver ne düşünüyorsun bu kadar değermi
hayatının her saniyesi senin için değerli kendine vakit ayır onları düşünme cidden:29:

şu yazdklarınızı okuyunca hem rahatlıyorm hemde gözlermden yas eksilmiyor. iyi olmak için neler yaptm bir bilseniz. ama neden yapıyor çözemedm.. canım diyorum ya hani olumsz cevap verncee kavga cıkarıyoo hayatta susmaz. bidefasındaa yaptımdaa burnumdan getirdii. gitti abime iki katını anlattı hatta abim bile demiş ya bu kız deiştimi nee yapmazdı die. cevremde herkess okadar severki benii bi bunu yasadm hayatmda olumsuz olarak ondanda olablrr bukadar takmamın sebebi

anlayamıyorum neden nispet yapsın ki sonuçta ona bu imkanları sağlayan sizlersiniz. siz olmasanız evinde bir dünya eksiği olurdu. sizlere, ailenize şükredeceğine neden böyle bişey yapmaya çalışsın. belki siz yanlış anlıyosunuzdur diye düşünüyorum ne bileyim dur ben yappayım falan diyosa hep, evsahipliği yapmak, size iş vermemek kendi yapmak istediğindendir yani iyi niyetli bi şekilde bende evde misafire hiç iş yaptırmak istemem çünkü. aynısından bende alcam diye söylüyorsa da demek ki tarzınızı, giydiklerinizi beğeniyor ve açık açık o da alarak çok hoşlandığını belirtiyor olabilir. çünkü böyle davranmasında hiçbir mantık bulamıyorum :S kendinizi bu kadar sıkmayın kalp ağrıları yaşayacak kadar. yazık günah bedeninize, ruh sağlığınıza.

anlayamıyorum neden nispet yapsın ki sonuçta ona bu imkanları sağlayan sizlersiniz. siz olmasanız evinde bir dünya eksiği olurdu. sizlere, ailenize şükredeceğine neden böyle bişey yapmaya çalışsın. belki siz yanlış anlıyosunuzdur diye düşünüyorum ne bileyim dur ben yappayım falan diyosa hep, evsahipliği yapmak, size iş vermemek kendi yapmak istediğindendir yani iyi niyetli bi şekilde bende evde misafire hiç iş yaptırmak istemem çünkü. aynısından bende alcam diye söylüyorsa da demek ki tarzınızı, giydiklerinizi beğeniyor ve açık açık o da alarak çok hoşlandığını belirtiyor olabilir. çünkü böyle davranmasında hiçbir mantık bulamıyorum :S kendinizi bu kadar sıkmayın kalp ağrıları yaşayacak kadar. yazık günah bedeninize, ruh sağlığınıza.

Canım benim degil tarzlarımız ayrıı ben diger gelinlerden gördüklerini diyorum ama bunu sinsice yapması saçma. yada ben evinemi karısıyorumda böyle yapıoki para harcarken bilee hava atarcasına..Herkese sahip olduklaırndan deil eksklerinden bahseder oysa evini düzenini görsenz bu nasl biri dersiniz millette öyle diyor budefada babam duyar üzülür die herkese ben acıklama yapıyorm..Birde diyorsunuz yaa evini toplatmak die keskee istemese öyle bi huyu olmasa canıma minnet olmazmıı sizcee ? Aslaa yapmadıgımzda meselaa bulasıklar yıkanır yaa ardından çay içilir o bardakları yıkamazsam eger lafta eder işte ben cocukluyum bulasık bırakanaa hayret ediorum evimi dagıtıp gidenlerden nefrt ederm gibi.. bende yapıodum ama 5kez yaptm cnkü 5 kez gttm ewinee birkac kez yegenimi almak içn gittim kapıdan aldm geldm.. durum bu çift karakterli işte taktıgımda bu haksızlıga dayanamıorm

Canım neler yaptımm umursamamaya calısmak sonraa rasgele konusmak gibi ama laf vurusları öyle böyle deilki.. durup düşünüp laf carpıo resmen.. Mesela abimle beni yalnz bırakmaz assla annemide. oysa anneme derki hep anne sen annemden daha iyi huydasınn cok sabrlısın der ama yapmadıgı kalmaz. hadi senin yengen keyifsizken öytleymiş bunun hergünü böyle ttlım.. bu eve bizmle sinir cıkarmaya gelio cıkarıp giidiyo.. cnkü annem bana sus die göz atnca ben susuyorumm ve olan bana oluo. aynı şeklde dagıtıolar ama ses cıkarmam zaten öyle şyleree ama baktım dünn şeker döküo halıyaa cocuk dur demio annesi bugünde yeni aldıgım toniğii bosaltms halıya tatlım ama yine gülüolar dur demek yerine.. sesimi cıkarmıorm ama cıkarıncada sallamıolarki.. evlenene kdr kurtulamıcam o belli ama onun yüzünden baba evinde mahvolmusken ben eşimidee yani iknci dünyamıda mahvedemem erken bulcam die.:(

tatlım eş bulmak farklı birşey
milletin sözü ile bulunmaz ki
bulsan da hemen evlenilmez ki zaten
boşver sen milleti...
annen falan sus derse hiç duymazdan gel...
olumlu ya da olumsuz bişiler söle
hatta bakma annenden tarafa o anda amaann..
bas sen de damarına azcık
afedersin ama üzerine binilecek bişi bulunca binen insan çok olur derler ya

şu yazdklarınızı okuyunca hem rahatlıyorm hemde gözlermden yas eksilmiyor. iyi olmak için neler yaptm bir bilseniz. ama neden yapıyor çözemedm.. canım diyorum ya hani olumsz cevap verncee kavga cıkarıyoo hayatta susmaz. bidefasındaa yaptımdaa burnumdan getirdii. gitti abime iki katını anlattı hatta abim bile demiş ya bu kız deiştimi nee yapmazdı die. cevremde herkess okadar severki benii bi bunu yasadm hayatmda olumsuz olarak ondanda olablrr bukadar takmamın sebebi

canım benim ben tahmin edebiliyorum senin hissettiklerini
çünkü ben de böyleydim bir zamanlar aman kimseye laf söylemem
herkese kibar davranırım herkes beni sevsin isterim
eğer laf söylenecekse bunu herşeyden önce kendime yakıştıramazdım falan falan
amaaa öğrendim ki canım bu dediklrim sadece hakedene yapılıyor
bi bakmışsın kiiii
insanlar seni kullanıyor tatlım
eee napcaksın ya biraz diş göstermeyi bileceksin ya da sesini çıkarmayıp insanları alıştırdığın şekilde devam ettireceksin...
tatlı sert olmak lazım
boşver herkes sevmesin seni
bu dünyada kendimizi herkese sevdirmek zorunda değiliz ki
ben ne zamanki mesafemi korudum biraz dişimi gösterdim
hoşlanmadığım şeylerde tatlı sert oldum o zaman insanlar düşünerek hareket ettiler...
işte tatlım bu da kendine saygı duyurmanın bir yolu
ama bunu 2 günde bekleme öncelikle
çok yüz göz olma yengenle
çünkü senin yengen anladığım kadarıyla pek haketmiyor...
herşeyini anlatma eline koz verme
akıllı ol biraz oyun oyna bazen
gerçekten bak planını kur ve oyunuu oyna bazen iyi oluyor
hem de sinirleri yıpranmıyor insanın...

Son düzenleme:
Millete der ki görümcelk görmedm ben hiç der. annesine bizden menmunlugunu dile getrmş ama cok fzla iyimişim onuda söylemiş. Ezerler seni dio bana.. dioki sende görümcene basta izin verme herşyii öle alışırsa peşini bırakmaz dioo kaynanadaa dio.. düşününn yaa düşününn bize yaptklarını örnekle akıl vererek anlatıoo.. birde okadar bilgeli dururkii bilmedigi yokturr abime göree verilmiş bir hedieee o

bence hiç kimseyi takmaya değmiyor üzüntü insana çok zarar verir kalıcı hasarlara yol açar ben senin yerinde olsam hiç ama hiç takmam bana kim zarar veriyorsa bu haytta onla görüşmem o kadar

tatlım eş bulmak farklı birşey
milletin sözü ile bulunmaz ki
bulsan da hemen evlenilmez ki zaten
boşver sen milleti...
annen falan sus derse hiç duymazdan gel...
olumlu ya da olumsuz bişiler söle
hatta bakma annenden tarafa o anda amaann..
bas sen de damarına azcık
afedersin ama üzerine binilecek bişi bulunca binen insan çok olur derler ya

haklısın güzelimm cok hemde. Zaten yüz göz olamamki.. en fazla yaptıgım şey onunla elmden geldigince yüzüne bakmamak-konusmamak. Laflarını 5yasndaki cock söylemz. kendi gelinleri ablasıı ve abiside cahil dio onun için ama ona göre o dünyanın en süper insanıı.. en güzeli.. ama dedigin gibi ttlımm artk takmamaya calıscam yoksa bu giidşlee sonum ii deil

Back
X