• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin eşi ile anlaşamıyorum.Evlendiği günden beri, benimle zıt düşünceler içinde..

abin o bana bir hediye desin,annen mecbur iyi olacağız desin.o da sen yaşıtısın kıskanıyor seni senle uğraşıyor.kıskanmasa niye uğraşsın.bence sen ondan çok daha avantajlısın genç anne olmak hiç de iyi bir şey değil.sen çocuksun daha,nasıl çocuk yetiştireceksin.başka bir değişle o kadının yetiştirdiğinden hayır mı gelir?belki de bekar günlerini özgür olduğu zamanları özlediği için saldırıyor sana.aynı yaştasınız ama o çoluklu çocuklu kadın sense genç kızsın.:34:

Haklısın canım.. laf yetiştirsemde aynı degişmiyor.. Gelinleri bana demiştikii valla biz bas edemedkk siz basedecekmisiniz bakalm dedi ama yemin verdirdi söleme bu lafı die. onada sustum. Amacı bi an önce evlenip gitmem cnküü babamn parasının tamamı onlaraa gitcek cnkü babam cocklarınaa asırıı bonkerdirr bana 10tl bile werse diokii banada verceksn baba bnde kıznım dio yaa..valla skıntı basıo anlatrkenn bunlarr varya binde biriii yaptklarının. Agırlaraa girmiyorum cnküü uzar gider.

yaaa bak seni el kızı olarak görüyo o
adeta kendine rakip tanıyor aklınca
ondan üste çıkmaya çalışıyor hep
ben bilirim benim bana ait der gibi
ama siz de çok yüz veriyorsunuz sanki
annene falan karıştırtma
bak canım laf isteyen insana laf söylenir
her zaman mükemmel olmaya çalışma
bırak herkes sevmesin seni
sen herkesi seviyor musun
herkesin hareketlerine bayılıyor musun
aaaa bazen kendini üzmemek lazım yaaa
zorla bedenine eziyet etme lütfen
ver cevabını
üstüne de güül geç
o sinir olsun bırak da:D

bence kenara falan sakın çekilme kızın amacı o zaten seni kenara atmak seni bir an önce evlendirip göndermek ordan niyeti.sonra meydan ona kalcak bak biri çok güzel açıklamış kimdi unuttum sen el olup gitde kendine kalsın herşey amaç bu kesin.bak bi gün deki bunun yanında hiç evlenmeyi düşünmüyorum artık bence bekarlık sultanlık de buna bıyık altından gülerek bak annene sarıl ben ailemle çok mutluyum de ve hiç gözünü ayırma tepkisini ölç kesin ordada bi çığlıkla bi cevap verir aslında o sevinç çığlığı bu kzın içindeki kıskançlık ve öfke çığlığı gibi bişe bence.gösteriş hastası bi tip heralde harcama yapmayıda seviyomuş.tek kalınca buna daha çok şey alınır falan diye düşünüyodur.ohooo ne hesaplar vardır vardır onun kafasında varyaa.hiç allah korkusu yok bunda demek.

abin o bana bir hediye desin,annen mecbur iyi olacağız desin.o da sen yaşıtısın kıskanıyor seni senle uğraşıyor.kıskanmasa niye uğraşsın.bence sen ondan çok daha avantajlısın genç anne olmak hiç de iyi bir şey değil.sen çocuksun daha,nasıl çocuk yetiştireceksin.başka bir değişle o kadının yetiştirdiğinden hayır mı gelir?belki de bekar günlerini özgür olduğu zamanları özlediği için saldırıyor sana.aynı yaştasınız ama o çoluklu çocuklu kadın sense genç kızsın.:34:

saaol birtanem nasl rahatlaattın Allah razı olsun.. annesine zaten demiş ndn erken evlendysem diee ama bze gelncede böyle işte. inanın dökemiodum içimi döktm haffledm artık rahatlarm.. saolunn

bence kenara falan sakın çekilme kızın amacı o zaten seni kenara atmak seni bir an önce evlendirip göndermek ordan niyeti.sonra meydan ona kalcak bak biri çok güzel açıklamış kimdi unuttum sen el olup gitde kendine kalsın herşey amaç bu kesin.bak bi gün deki bunun yanında hiç evlenmeyi düşünmüyorum artık bence bekarlık sultanlık de buna bıyık altından gülerek bak annene sarıl ben ailemle çok mutluyum de ve hiç gözünü ayırma tepkisini ölç kesin ordada bi çığlıkla bi cevap verir aslında o sevinç çığlığı bu kzın içindeki kıskançlık ve öfke çığlığı gibi bişe bence.gösteriş hastası bi tip heralde harcama yapmayıda seviyomuş.tek kalınca buna daha çok şey alınır falan diye düşünüyodur.ohooo ne hesaplar vardır vardır onun kafasında varyaa.hiç allah korkusu yok bunda demek.

Sahip olduklarına hiç şükrettigini görmedm aksinee istedkce ister.. istesin dee bna bulasmasınn.. naparsa yapsnn.. komsuları bilee diokii siz buna nasl para yetştiriyosnz dioo annemde dioki gencler harcasnlar tbi dioo dogru bi anlamdaa ama hesap bilmedenn ay sonunu getiremeyncee baabmdan ikikat cıkarıolar.. sesim cıkmaz aslaa keske ii olsaydk dedgm okdr cok oldukii.. ama dediginiz gibi susmamak lazm bi anlamdada

yaaa bak seni el kızı olarak görüyo o
adeta kendine rakip tanıyor aklınca
ondan üste çıkmaya çalışıyor hep
ben bilirim benim bana ait der gibi
ama siz de çok yüz veriyorsunuz sanki
annene falan karıştırtma
bak canım laf isteyen insana laf söylenir
her zaman mükemmel olmaya çalışma
bırak herkes sevmesin seni
sen herkesi seviyor musun
herkesin hareketlerine bayılıyor musun
aaaa bazen kendini üzmemek lazım yaaa
zorla bedenine eziyet etme lütfen
ver cevabını
üstüne de güül geç
o sinir olsun bırak da:D
kesinlikle bende böyle düşünüyorum. ama okadar yüzsüzkii takmaz hiçbirşeyiii ve yüzümede der bunuu bi kulagmdan girer diernden cıkar der.

dinleyip geçme aş kendini yapki sen üzülceğini o üzülsün ama hiç kimsenin yaptığıda yanına kar kalmaz er geç başını taşlara vurur inşallah onla birlikte abinde üzülmez

Rabbime dua ediyorum inanın.. abimle mutluolsularr ve onu bize iyi gelin et Rabbim diye. aksini bedduasın hiç dşünmem bile ama eden elbet bulur

evlerden uzak boyle gelin, o seni catir catir catlatmak icin yapiyor butun bunlari, ve amacinada ulasmis malesef.
hic degermi baskasi icin bu kadar uzulup gozyasi dokmene.
kesinlikle her dedigine alayci bir bakisla gul gec.
sen onu catlat, adam yerine koymadigini gosterki, birazda o uzulsun.
eve geldigindede hep neseli olannenle sakalas, cok mutlu goirun.
ne ders desin ne yaparsa yapsin senin keyfini kacriramadigini goster ona.
ve abinlede cok ilgilen ozellikle onun yaninda
git sohbet et sakalas, bak nasil catlicak:27:
bidaha benim cocugum var sen daha evlenemedin diyince
aynen arkadasin dedigi gibi ben bu yasta ne evlenecem hayatimi yasiyorum de
ve cocuk yapmak marifet degil ononla ilgilenmek egitmek marifet de
ve son olarak canm benim, gelin icin yada baskasi icin uzulmeye degmez
sana yazik ilerde hatirlayip uzuleceksin, takma bosver ne yaparsa yapsin ne derse desin
ona cevap verme tenezzulunde bile bulunma.

kesinlikle bende böyle düşünüyorum. ama okadar yüzsüzkii takmaz hiçbirşeyiii ve yüzümede der bunuu bi kulagmdan girer diernden cıkar der.

canım benimmm
sen sakin olduğun için onun bi kulağından girip diğerinden çıkıyo
sen biraz istemediğin şeyleri belli et
o zaman gör huzursuzluğunu
acaba noluyo buna der:)))
belli etmese de gururundan için için gene der:))
ben bilirim böyle uyanık gibi davranıp durumdan fayda çıkarmaya çalışanları:))

canım susma sustukça sıra sana gelecek diye bir laf var.
o tipler hiç birşeyle mutlu olmaz hep isterler.sende okuyorsan yada çalışıyorsan öyle ez onu.ben doğumdan çok korkuyorum milletin vücudu bozuluyor de ona bak.oo diyecek ne laflar var.ama kendini üzme.hiç öyle koca meraklısı triplerine girme.gezip tozacağım daha de ana kuzuyum ayrılamam de.evin cici kızı modunda takıl çatlasın.

22 mi ben de 35 falan sandım.sende ona deki oh ben hayatımın yaşıyorum evleneceğim çocuk yapacağım yıllar var ama çok erken önce gençliğimi yaşayacağım ,bu yaşta evlenecek kadar salak değilim de.

Canım...yukardaki yorumu çok beğendim...
Evet..netice de herkes evleniyor...evlenmek özel bir marifet değil ki...yukarda yazan arkadaşın dediğinin daha fazlasını söyle sende her fırsatta.
''Evlendin mi bütün hayaller bitiyor...hele çocuk hevesini de aldıktan sonra..hayat sıkıcı olacak..monotonluktan insanların amacı sadece alışveriş yada başkalarıyla uğraşmak oluyor'' gibi şeyler söyle....hiç çekinme.

Son düzenleme:
evlerden uzak boyle gelin, o seni catir catir catlatmak icin yapiyor butun bunlari, ve amacinada ulasmis malesef.
sana yazik ilerde hatirlayip uzuleceksin, takma bosver ne yaparsa yapsin ne derse desin

Ewet canım.. cidden cok doluydum rahatladmm artk takmam eskisi gibi.. yapıncadaa alaycı gülümseme bulcak artk benden ve mmkn odugu kadarda odamdan cıkmam o geldiginde kitap okurum ders calısırm.. ama artk yok gibi o hayatmdaa öle yasarm bende.Allah razı olsun hepinizden:nazar:

canım susma sustukça sıra sana gelecek diye bir laf var.
o tipler hiç birşeyle mutlu olmaz hep isterler.sende okuyorsan yada çalışıyorsan öyle ez onu.ben doğumdan çok korkuyorum milletin vücudu bozuluyor de ona bak.oo diyecek ne laflar var.ama kendini üzme.hiç öyle koca meraklısı triplerine girme.gezip tozacağım daha de ana kuzuyum ayrılamam de.evin cici kızı modunda takıl çatlasın.

Mesela benim fizigimi begenir abim asırı derecede. yada arkadaslarm iltifat eder hepsinin yannda dedigi şudur.. Evlensn cocuk yapsında görün der. oysa onn fizigide kötü deil. ama ugrasmak içn işte..yada bunu dedktn snraa abim bidahaki geldklernde yine der baaana süper fizige bak die aynı lafı bininci tekrrlayısı yaaa hele bi cocuk yapsnnn.......

kesinlikle
hem sen böyle mutlu görününce de abine falan şikayet etse de abin yok canım normal görünüyordu der emin ol ki...
yani hesaplı sinir et biraz:)))
lafını azcık dokundur sonrasında gül geç
amaaaan üzülme bçyle şeylere de hayat güzel...
sıkma canını mutlu ol hep...

e hadi sen sessizsin senin annende sessiz babanda sessiz abinde sessiz galiba bu varya sizi suya götürür susuz getirir ben burdan öle anladım anlatımlardan biz sana şöle böle de diyoruz ama sende bişe diyemezsin yapı meselesi işte ama böle böle sinirlerin yıpranır bide bakmışın hiç kırmaman gereken biriyle kavga eder bulursun kendini.abinde nasıl sevmiş bu kızı töbe töbee kusura bakma canım ama hiç mi kötü huyunu göstermiyo abine bi sanamı gösteriyo bu çatlak gelin:9:

Mesela benim fizigimi begenir abim asırı derecede. yada arkadaslarm iltifat eder hepsinin yannda dedigi şudur.. Evlensn cocuk yapsında görün der. oysa onn fizigide kötü deil. ama ugrasmak içn işte..yada bunu dedktn snraa abim bidahaki geldklernde yine der baaana süper fizige bak die aynı lafı bininci tekrrlayısı yaaa hele bi cocuk yapsnnn.......

uzuuun yıllar çocuk yapmıcam de:)
hatta artık doğumdan sonra kilo vermek çok kolay kendime dikkat eder gene aynı olurum de:)

Back
X