• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin eşi ile anlaşamıyorum.Evlendiği günden beri, benimle zıt düşünceler içinde..

o zaman bu hatun ruh hastası =) insanlar böyle ne elde edebileceklerini düşünüyolar acaba ? ama siz yine de kendinizi sıkmayın. muhattap olmayın. sinirlendiğinizi, üzüldüğünüzü belli etmeyin daha da mutlu olmasın. sinirlendiğiniz zaman gülün hatta takmadığınızı, bir şey elde edemediğini görsün kudursun. inanın gülüşleriniz delirtecdektir onu.

bence hiç kimseyi takmaya değmiyor üzüntü insana çok zarar verir kalıcı hasarlara yol açar ben senin yerinde olsam hiç ama hiç takmam bana kim zarar veriyorsa bu haytta onla görüşmem o kadar

keske görüşmesem.. Hergün bizde ama.. tartıssamda bizde iyi olsamda.. Sevmese gelmezkii amacıı yemek yapmamak cocuguna bakıtmak.. yegenimi sewmesemm gücümee daha cok giderdii ama bi gülüşünee hayranım onun.. ama meselaa cok yaramazdır yegenmm bi öpsemm kıyamet koparır vee gelin hiddetlenir bana ters ters bakar cocugumu aglattn gbi

o zaman bu hatun ruh hastası =) insanlar böyle ne elde edebileceklerini düşünüyolar acaba ? ama siz yine de kendinizi sıkmayın. muhattap olmayın. sinirlendiğinizi, üzüldüğünüzü belli etmeyin daha da mutlu olmasın. sinirlendiğiniz zaman gülün hatta takmadığınızı, bir şey elde edemediğini görsün kudursun. inanın gülüşleriniz delirtecdektir onu.

tamam canım öyle olmaya calıscam söz

Millete der ki görümcelk görmedm ben hiç der. annesine bizden menmunlugunu dile getrmş ama cok fzla iyimişim onuda söylemiş. Ezerler seni dio bana.. dioki sende görümcene basta izin verme herşyii öle alışırsa peşini bırakmaz dioo kaynanadaa dio.. düşününn yaa düşününn bize yaptklarını örnekle akıl vererek anlatıoo.. birde okadar bilgeli dururkii bilmedigi yokturr abime göree verilmiş bir hedieee o

canım Allah sabır versin ya.aklınca ezilmiyorum eziyorum diye seviniyor demek ki.öyle dediğine göre.vallaha durumun çok zor.ne desen sen kabahatli olacaksın.sana laf sokuşları en incitici yerden,çok acımasız biriymiş.kimsenin sonunu kimse bilemez.yani babanın parasıyla sana hava atıyor bir yandan da.tek kurtuluşun o geldiğinde arkadaşına falan git.bir hoşgeldin de çekil kenara yanında durma.

canım Allah sabır versin ya.aklınca ezilmiyorum eziyorum diye seviniyor demek ki.öyle dediğine göre.vallaha durumun çok zor.ne desen sen kabahatli olacaksın.sana laf sokuşları en incitici yerden,çok acımasız biriymiş.kimsenin sonunu kimse bilemez.yani babanın parasıyla sana hava atıyor bir yandan da.tek kurtuluşun o geldiğinde arkadaşına falan git.bir hoşgeldin de çekil kenara yanında durma.

bazen öyle yapıyorum canım ama abimle geldiginde gidemiyorum. abim işte biiz geldk sen gidiosn diyor gitmiyorum ondn.. Saygıda hiç kusur etmedm abime babama anneme.. onlar içn yasıo gibiyim mutlu olsnlar die ama sabrımın sonundaymm.. ve su gercek cok can yakıcı.. ömürlük olcak o caresi yok. başa geldi çekilcek:(

bence sizin gelinin burnu biraz havalara kalkmış .al abinle konuş senin psikolojinden daha önemli değil.kendini ne sanyor üstelik ona kendisininde abinin onu seçmesinde önemli bir etken olduğunun farkına vardır.annenlede konuş geline azcıkta olsa el olduğunu farkettirsin yoksa iyice tepenize çıkar benden söylemesi.

bence seni çok kıskanıyor. evin şu an tek kızısın.sizi hem kaynana görümce olarak görüyor.çıkarları için gelip gidiyor demek bide ailecek bu kıza çok yüz verilmiş heralde annen seni susturuyo abin sana değişmiş diyo ee bu kıza kimsemi bişe demiyo anlamadım annen de biraz senin arkanı alsa ya bu kadarmı korkuyosunuz bu insandan.sanki sen gelin o kaynana mubarek hem kavgayı o çıkarcak hemde ben susturulcam valla kimseyi görmez benim gözüm bende çok sinirli bi yapıya sahibim hem anneme hemde o geline baya bi saldırırdım.ama anladığım kadarıyla senin yaşın daha küçük ondan böle sakin kalıyosun.az daha büyüsen görümceliğini yapardın:))))))

bazen öyle yapıyorum canım ama abimle geldiginde gidemiyorum. abim işte biiz geldk sen gidiosn diyor gitmiyorum ondn.. Saygıda hiç kusur etmedm abime babama anneme.. onlar içn yasıo gibiyim mutlu olsnlar die ama sabrımın sonundaymm.. ve su gercek cok can yakıcı.. ömürlük olcak o caresi yok. başa geldi çekilcek:(

bence bu kadar sıkma kendini sen de ona laf sok.çok ağır olmadan.böyle tut tut bir patlayacaksın sonra dönüşü olmayacak Allah korusun.

22 mi ben de 35 falan sandım.sende ona deki oh ben hayatımın yaşıyorum evleneceğim çocuk yapacağım yıllar var ama çok erken önce gençliğimi yaşayacağım ,bu yaşta evlenecek kadar salak değilim de.

Allah razı olsunn yazan herkesten içimi döknce sanki yasamamıs gibii hafifledmm ohhh:)) Canım bazen diyorumki annemee 24 25 gibi anne olmak isterm diorm hemen lafa atlıo diokii 24 25 miiiii ayy kendimi sewiyorumm genccc anneymm cıglık bu resmen.. utanmadan yapabiliyor canım vallahi bak. ben rolde bile yapamam bnları

ohooo sen bu gidisle hasta olursun bacim benden söylemesi :68:
laf mi sokuyor? ver agzinin payini, cikar dislerini gör bak bidaha yapiyor mu:51:
hiiiic gelemem valla öyle yok onun hatridir alttan aldir falandir filandir :19:
herkes haddini bilecek canim :47:

kesinlikle ben biliyorum gözüm açık benim kendimi ezdirmiyorum diye yapıyor bunları aklı sıra işte...
bana babamın evinde eziyet ediyor diyorsun ya
bu düşüncede insanlar şu anda o evin kızının kendi olduğunu senin bi gün el ile evlenip ele karışacağını düşünür...
ee naparsın bu kadarlar işte...
ondan onun gözünde babanın parası onun hakkı senin değil...
bence de tatlım biraz kenara çekil
lafını da esirgeme
cevap vermek istemiyorsan gül geç...
laf dalaşına girme lafını söyle çekil devamında laf yetiştirme sen kuduracağına o kudursun...
amannn takmaaaaa:))

kesinlikle ben biliyorum gözüm açık benim kendimi ezdirmiyorum diye yapıyor bunları aklı sıra işte...
bana babamın evinde eziyet ediyor diyorsun ya
bu düşüncede insanlar şu anda o evin kızının kendi olduğunu senin bi gün el ile evlenip ele karışacağını düşünür...
ee naparsın bu kadarlar işte...
ondan onun gözünde babanın parası onun hakkı senin değil...
bence de tatlım biraz kenara çekil
lafını da esirgeme
cevap vermek istemiyorsan gül geç...
laf dalaşına girme lafını söyle çekil devamında laf yetiştirme sen kuduracağına o kudursun...
amannn takmaaaaa:))

Haklısın canım.. laf yetiştirsemde aynı degişmiyor.. Gelinleri bana demiştikii valla biz bas edemedkk siz basedecekmisiniz bakalm dedi ama yemin verdirdi söleme bu lafı die. onada sustum. Amacı bi an önce evlenip gitmem cnküü babamn parasının tamamı onlaraa gitcek cnkü babam cocklarınaa asırıı bonkerdirr bana 10tl bile werse diokii banada verceksn baba bnde kıznım dio yaa..valla skıntı basıo anlatrkenn bunlarr varya binde biriii yaptklarının. Agırlaraa girmiyorum cnküü uzar gider.

allah sabır versin sana laf çakıyosa sana inat evlenmicem de :1::1::1::64::64::64::64:çatlasın kavga etmeden söyle bir iki laf çatım çatım çatlasın söyle ama hiç bişey olmamış gibi davran şakayla karışık yapıştır sözleri ne öle zaten armut piş ağzıma düş yapmış bide ağamı olmuş hiç boşuna üzülme cnmya sağlığından olmana değermi senmi veriyon boğazımdan geçen lokmanın parasını de gül :60::60::60::60:çatlasın ay çaçoron değilimdir ama bazılarıda hak ediyo kavga etmem ama lafı çakarım :62::62::62::62::66::66::46::46::52::52::34::34::34::34::36::36::36::36::36:

Allah razı olsunn yazan herkesten içimi döknce sanki yasamamıs gibii hafifledmm ohhh:)) Canım bazen diyorumki annemee 24 25 gibi anne olmak isterm diorm hemen lafa atlıo diokii 24 25 miiiii ayy kendimi sewiyorumm genccc anneymm cıglık bu resmen.. utanmadan yapabiliyor canım vallahi bak. ben rolde bile yapamam bnları
canım allahın izni ile evlenirsinde tabii bu aile meselelerine kafa yorarsan zor
ben 26 yaşında evlendim
allaha şükür mutluyum:nazar:
daha öncede evlenebilirdim
hep ailemi düşündüm verici bir evlat oldum
ama bir insan herkezden önce ilk kendini düşünmeli kendi mutluluğunu
abinizi falanda takmayın
siz de evelniceksiniz ayrı bir yuvanız olucak mutlu olucaksınız
kendi hayatınızı yaşayın laf sokarsada umursamayın...

allah sabır versin sana laf çakıyosa sana inat evlenmicem de :1::1::1::64::64::64::64:çatlasın kavga etmeden söyle bir iki laf çatım çatım çatlasın söyle ama hiç bişey olmamış gibi davran şakayla karışık yapıştır sözleri ne öle zaten armut piş ağzıma düş yapmış bide ağamı olmuş hiç boşuna üzülme cnmya sağlığından olmana değermi senmi veriyon boğazımdan geçen lokmanın parasını de gül :60::60::60::60:çatlasın ay çaçoron değilimdir ama bazılarıda hak ediyo kavga etmem ama lafı çakarım :62::62::62::62::66::66::46::46::52::52::34::34::34::34::36::36::36::36::36:

:))) renkk kattınıız saolun yaaa cok haklsınızzz... keskee biraz dişli olsaydmm:(

canım allahın izni ile evlenirsinde tabii bu aile meselelerine kafa yorarsan zor
ben 26 yaşında evlendim
allaha şükür mutluyum:nazar:
daha öncede evlenebilirdim
hep ailemi düşündüm verici bir evlat oldum
ama bir insan herkezden önce ilk kendini düşünmeli kendi mutluluğunu
abinizi falanda takmayın
siz de evelniceksiniz ayrı bir yuvanız olucak mutlu olucaksınız
kendi hayatınızı yaşayın laf sokarsada umursamayın...

insallah bitanemm hayırlsıı ile insallah.. Allah mutlulugunuzu bozmasın yazklarınızı dnlicemm kesnlkle saolun..

Back
X