Abimin eşi ve oraya gidememem için yaptığı plan!!!

Vaveylaaaa

Göründüğün Gibi Değilsen,Hiç Görünme Daha İyi...
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
676
612
103
Merhaba bayanlar, annemle aralarında kötü kavgalar geçen ve şu an annemle küs olan bir gelinimiz var.
Biz öyle çok samimi değiliz, son günlerde Bana dediği bazı şeylerden dolayı kırgınım ama kin tutamam ben.
Kuzenlerim bu perşembe gelinimize gitmek istedi, WhatsAppda toplu konuşulduğu için ben de çağırıldığımı düşündüm doğal olarak ve kırgın olmama rağmen planım gitmekti.

Bugün öğrendim ki eşimin sebebini anlamadığım bir şekilde hiç sevmediği ve görüşmemi istemediği bir uzak akrabamızın kızını çağırmış. Ben severim o kızı bnm bir sorunum yok ama eşim duyarsa burnumdan getirir biliyorum..
Ve bunu bilerek yaptığını düşünüyorum hatta eminim..

Abimle konuşmak istedim, evime çağırdım işim var Vs.gelmedi..
Amacım gelin diye kötülemek değil, ama ben, annem ve abim De dahil saygı duymadan, konuşur ve tek derdi laf sokmaktır..
Abimle aramız eskisi kadar iyi değil ve mesafeliyiz..
Bu duruma çok üzülüyorum, ne yapabilirim???

Zaten gitmiyorum çok uzun zamandır, gitmek derdinde değilim, birbirimize yakınız ve çok özlediğim 6 aylık bir yeğenim var, onun yüzünden abimle arama giren soğukluk bnm derdim, yoksa geline rahat vermeyen zırt pırt evine giden görümcelerden değilim, bnm gibi görümceyi çok zor bulur, oturup onunla birlikte annemi çekiştirmişliğim vardır, ki bunu yaptığıma çok pişmanım, bnm yerimde bir başkası olsa annesine laf söyletir mi sizce?

Şimdi gelini yerden yere vurcaklar bu mesele uzayacakta gidicek.
Velevki Gelin de üye görümcemi kayınvalidemi sevmiyorum sevmedikleri biri var gelmesinler diye onuda cagırdım haksızmıyım diye konu acsa hep bir agızdan haklısın dicez.
Bizde böyleyiz.

Gitmeyin tavrınızı gösterin giderseniz hem tepenize çıkacak hem de huzurunuz kaçacak. Hiç gerek yok.

Siz doğru dürüst görüşmüyorsanız gelininiz ne bilsin eşinizin o kızı sevmediğini

Cnm benim bizde de gelin vakasi cok benimde yegenlerim var ama gelinlerden dolayi ne abilerimle ne de yegenlerimle gorusuyorum.. Aramiyorum sormuyorum da sende oyle yap bence

Mesafeli olmak iyidir hem annenizi cekistirmek marifet değil hatadir.Yegeninizi gormekse amaç ara gelini sadece bir 5 dk yegenimi özledim uygunsan gelmek isterim der yegeninle vakit gecirirsin bu geline samimi gelir inan...

Ay fesat gelinler kendilerini nasil belli etmis yorumlarda. Bence hic muhattap olmayin deger verdikce kendilerini nimetten saniyor hanimefendiler.

Benim yengemde böyle
Hatta benle sorunu yok görüşmek te istedi
Anneme babama saygısızlık yaptı ve abimle aralarını açtı diye ben görüşmüyorum
Hatta abime de dedim en büyük sorun sensin, dengeyi kursan böyle olmazdı sende mecbur kalmadıkça beni arama

Kaldı ki whatsapptan toplu mesaj attı diye evine gideceğim peh
Bana gelecekti yeni evlendim diye ne münasebet dedim , samimi değildik zaten

Çağıramaz, konuşmamızda sık görüştüğümüz 4 kuzen ve ben vardık, sırayla ayda bir birimizde toplanalım dedik, üstelik eşimin sevmediğini çok iyi biliyor, tesadüf eseri rastladım ve merhabalaştım diyesokak ortasında üzerime geldiğini biliyor. Ve her ay hepimize gelecek biri değil..

Aynı yaştayız ama inanın ki laf sokmalarıyla tavırlarıyla ben ağlıyorum ben kırılıyorum, biz de durum tam tersi yani..
Kırıcı olmak istemiyorum yüz yüze bakıcaz sonuçta ve ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmediğim için buraya yazmak istedim..
Ama sağolsun kaynanasnı ve görümcesini hiç sevmeyenler belli ediyor kendini.
Ben görümcelerimi de kaynanamı da çok seviyorum, bizim sorunumuz olmuyor mu oluyor, ama allaha şükür ki Allah bnm gibi kin tutmayı beceremeyen insanlar çıkardı karşıma.

Siz doğru dürüst görüşmüyorsanız gelininiz ne bilsin eşinizin o kızı sevmediğini
Eminim çünkü eşim onun yanında anlattı defalarca, " sen görüş birşey diyemem ama olur ki çağırırsın bnm karım buradayken, önceden haber ver kesinlikle göndermem dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…