- 19 Ağustos 2015
- 514
- 749
- 18
- 36
- Konu Sahibi Vaveylaaaa
-
Hayallerinizi yıkmak istemem ama basbaya da öyle bi dünya var. Sonuçta sizinle değil eşiyle evlendi. Ve abinizle evlenmiş olması sizi sevmek zorunda olduğu anlamına gelmez. Ben sizde bir iyi niyet göremedim açıkcası. Gelininizin de bunu durduk yere yapmadığını düşündüm. Abinizi konuya dahil etmek için eve çağırmanız da konunun sadece yiğeniniz olmadığını gösterir. Bu konuda sadece abinizi takdir ettim. Hiç bulaşmamış ne güzel. Zira kardeşi aileyle yaşanan gerginliğin evliliğe yansıyacağını ve aralarını bozacağını bile bile çağırmış abisini. Gerçekten hiç iyi niyet göremedim ben olsam da istemezdim sizi evimde.Herkes o görümcelerini ve kaynanasını o kadar düşman olarak görüyor ki, kimse şu 3 günlük dünyada kırgınlık olmaz diye düşünmüyor.. Ben kırgın olduğum halde arayı düzeltmeye çalışıyorsam bence bu bir erdemdir..
Onun beni görmek isteyip istememesi umurumda degil, gitmem olur biter..
Ama sadece kocam yanımda olsun, annesi, babası, kardeşi uzak dursun istiyor ya, öyle bir hayat yok kardeşim..
O kişiyle evleniyorsan ailesiyle de evleniyorsun..
Ailesiyle sorun yaşarsan eşinle arandaki ilişki de yıpranıyor..
Herkesin arasında sorun olur, ama kin tutmamayı her fırsatta laf sokmamayı becermek bir erdemdir..
Ben kötü görünerek değil tüm iyi niyetimle mesafeleri aşmaya çalışıyorum sadece..
Kimsenin hatrı yoksa, o günahsız yeğenimin hatrı var..
ALLAH AŞKINA SORUYORUM SİZE, DEVAMLI SAVAŞ HALİNDE OLUP, KİNİNE YENİLİP, KALP KIRMAYA ODAKLI YAŞAMAK İNSANI YORMAZ MI? TATLI TATLI GEÇİNMEK VARKEN?
VE DAHA ÖNCEDEN NELER YAŞANDIĞINI KİMSE BİLEMEZ O YÜZDEN AMAN BU GÖRÜMCE NASIL OLSA, KESİN KÖTÜDÜR HEMEN YARGILAYALIM FİKRİ TABU OLMUŞ BU ÜLKEDE..
Yorumların hepsini okumadım ama ben olsam herhalde onu arayıp "böyle böyle biliyorsun eşim o kişiyle görüşmemi istemiyor. Gelmezsem kusura bakmazsın de mi?" diye sorardım. Gitmeni isteyip istemediğini bilemezsin. Ama istemiyorsa zaten gitmemeli....her zaman açık oynamaktan yanayımEminim çünkü eşim onun yanında anlattı defalarca, " sen görüş birşey diyemem ama olur ki çağırırsın bnm karım buradayken, önceden haber ver kesinlikle göndermem dedi.
Teşekkürler aldığım en mantıklı cevap oldu, evet yanlış düşünmüş olabilirim, sizin söylediğinizi yapıcamYorumların hepsini okumadım ama ben olsam herhalde onu arayıp "böyle böyle biliyorsun eşim o kişiyle görüşmemi istemiyor. Gelmezsem kusura bakmazsın de mi?" diye sorardım. Gitmeni isteyip istemediğini bilemezsin. Ama istemiyorsa zaten gitmemeli....her zaman açık oynamaktan yanayım
Esinizin sevmedigi bir kuzeni cagirmis gelininiz. Siz bile esinizin neden sevmedigine anlam veremiyorsunuz.... Gelininiz nerden bilseydi ki?
Esiniz sevmiyorsa gelininizde mi sevmemesi lazim?
Herkesi davet etmis. Onuda cagirmak zorunda kalmis...
Gitmeyin o zaman.
Tabiiki gelebilir öyle bir niyetim hiç olmadı olamaz da, önceden konuşulmuş ayarlanmış bir konuydu, ve ben de dahil belirlediğimiz insanlar olarak konuşuldu..Aaaaa nasıl bilmez lütfen ama
görümceciğinin kocası sevmiyorsa o misafir gelinin evine gelemez.
---
Sanki milletin ekmeğini siz veriyomuşsunuz gibi kimi çağırcaklarına karışaamzsınız. Zaten size açık davet yok. Hem kendi kendinize kendinizi davet edip hem de kimin geliceğne karışamazsınız.
Oo pardon burayı okumamıştım. Ama her yorumu okumak zorunda değiliz keşke ilk mesajda güzel güzel anlatsanız.Eminim çünkü eşim onun yanında anlattı defalarca, " sen görüş birşey diyemem ama olur ki çağırırsın bnm karım buradayken, önceden haber ver kesinlikle göndermem dedi.
Pardon ben ilk mesajda göre yorum yaptım. İkinci sayfada uygun bi dille söylediğinizi yazmışsınız.Tabiiki gelebilir öyle bir niyetim hiç olmadı olamaz da, önceden konuşulmuş ayarlanmış bir konuydu, ve ben de dahil belirlediğimiz insanlar olarak konuşuldu..
Yoksa tabii ki herkesi çağırmaya özgür, öyle kıt düşüncelerim yok çok şükür..
Ya inanın ki amacım kötü göstermek değil, bu aralar eşimle bazı sorunlarımız var, ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilemedim..ay bir görümcem olmadığından gelinle empati yapıp görümceyi kötü göremedim mi ne
Bence plan kurdugunu düsündügü dahada kötü ...Aaaaa nasıl bilmez lütfen ama
görümceciğinin kocası sevmiyorsa o misafir gelinin evine gelemez.
---
Sanki milletin ekmeğini siz veriyomuşsunuz gibi kimi çağırcaklarına karışaamzsınız. Zaten size açık davet yok. Hem kendi kendinize kendinizi davet edip hem de kimin geliceğne karışamazsınız.
Durum farklıymış biraz. Daha önceden eşi biz görüşmüyoruz onu çağırırsanız haber verin tarzında açıklamış uygun bi dille.Bence plan kurdugunu düsündügü dahada kötü ...
Yani neden böyle bir plan yapsin ki?
Ortaya acik yazmis mesaji.
ay bir görümcem olmadığından gelinle empati yapıp görümceyi kötü göremedim mi ne
Uhhh kacirmisim orayi ... Kusura bakma konu sahibiDurum farklıymış biraz. Daha önceden eşi biz görüşmüyoruz onu çağırırsanız haber verin tarzında açıklamış uygun bi dille.
Ben de çemkirdikten sonra gördümUhhh kacirmisim orayi ... Kusura bakma konu sahibi
Ayynen bnm için önemli bir ayrıntıUhhh kacirmisim orayi ... Kusura bakma konu sahibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?