Abimin eşi ve taşımaktan yorulduğum egosu.

Iyi rahmin bebek bulmus sonunda diyeydin sende dengesiz.madem cok dogurgandi niye rahim filmi çektirmiski.ben olsa bende kin duyardim boylesine.mümkün oldugunca görüsmemeye calis derim.

Geçmiş olsun.
Hadsizlik yapmış, görmezden gelin ama konuyu değil komple kadını görmezden gelin.
Hamilelik hediyesi olarak da bir kutu sinir hapı(!) hediye edin ama önce.

Kotulukten beslenen insanlar bi tanede bende var görümce laf sokmaya bayiliyor merhamet yoksunu kimseye bi kotulugum yoktur benden ne ister anlamadim

yani simdi yengeniz kotu bisey yasasa otomatil olarak abinizde yasayacak bunu isteyebilecegimden pek emin degilim :/

Tmm yengeniz düşüncesiz davranmış hadsizce konuşmuş kızmakta haklısınız ama hiç bir mutluluk yaşamasın demeniz biraz fazla değil mi beddua eder gibi o mutsuzsa abinizde mutsuz olur bu tür düşüncelere kapılmayın anladığım kadarıyla yengenizde sizde hamilesiniz birbiriniz için iyi temennide bulunan bebeklerinizi hayırlısıyla kucagınıza alın inşallah.

Rahim bebek nasil arar bilen bir aydınlatsın beni arkadaslar.
Anadolunun hangi ücra izbe ve geri kalmış köşesinde kullanılıyor bu kelime?
Bilim dünyasında boyle bir cümle yokta..
Konu sahibi hanımefendi rahim filmi kısırlık tanısı koymak,ayni zamanda bir nebze de kısırlığı tedavi etme amaçlı yapılan bir görüntüleme biçimi.
O 1945 doğumlu yengene söyleyemedin mi bunu.
Bir de hayatın hakkında insanlarin böyle konuşmasına izin verme. Ona ne bütün bunlardan.
Artık bu dünyaya dair umudum kalmadı
Ha merak ettigim baska birsey daha var.

Bu sahsiyet hamile kalınca sana akıl verdi mi? Bilirsin bizim insan derdi olana kadar senin yaninda olur derdini çözünce düze çıktı mı da akıl verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…