Abimin Hadsiz Nişanlısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızın babasi vefat etti babam bize göstermedigi sevgiyi ona gösteriyor her seferinde cok guzel kiz cok hanim kiz diyor herkesin gözünü boyadi
baban doğru söylüyor :27:

ayy ne kıskançsın yahu

A9EC6DC6-D512-400F-901E-D03D6F20E799.webp
Abinizin düğün fotoğrafını şimdiden göre biliyorum

Kızın babasi vefat etti babam bize göstermedigi sevgiyi ona gösteriyor her seferinde cok guzel kiz cok hanim kiz diyor herkesin gözünü boyadi

oy oy abini kıskanıyon, babanı kıskanıyon, annenle uyumuş anneni kıskanıyon e kızı zaten kıskanıyon.
tedavi mi olsan ne..

Abini efsunlamışlar..şimdi sana yapman gerekenleri anlatacağım.

Bir sürahi temiz su alcaksın..içine iki zeytin yaprağı atacaksın abin sizle barışsın diye..iki tane nazar boncuğu atacaksın o mavi yılan sizden uzak dursun diye..bide iki tane madeni para at paracıkları kimse yemesin diye..sonra bu suyu alacaksın..ibibikler ötmeden kendi başından aşağıya honkiponki diyerek dökeceksin..bu şekilde sendeki fesatlık ateşi suyun etkisiyle sönecek.

Hayatımız yaklaşık bir senedir mafoldu. Abim evde tek erkek ve okumuş. Biz de istesek alirdi biz ne dersek yapardı sözümüzden çıkmazdi. Ama çalıştığı yerden bir kiz buldu kiz onun aklini başından aldı. Kontör istiyoruz onu bile göndermiyor artık. Kiz tam bir bela. Sarışın mavi gözlü baya guzel bir şey ama hiç bize benzemiyo. Biz kapalıyiz filan o acik giyinmese de basi açık. Modern bir sey abimin cok parasini harcayacak belli. Abim para harcayip evlilik teklifi bile etmis. Bizdeyse sözde evlilik teklifi yapılır. Ne gerek varr ???!!!

Ve kiz kıskancin teki. Ben nişanlıyim. Neymis evim varmis su kadar bilezik takilmis. O okumus etmis buyuksehirde yetismis o da ev istiyormus benden cok bilezik istiyormus. Ne yani sen okudun modernsin guzelsin diye abimi kullanman mi lazim? Abim onun yanina gidince degisiyor. 5 bin liralik gelinlik istemis. Sinirden cildiriyorummm. Benim evim var da senin de olmak zorunda mi . Ne yapmam gerekiyor sizce? Bugune kadar rahat yasamis abim onla evlenince hepten parasini yiyecek.
Sanane. Abinin esi olacaksa tabiki abinin parasini yiyecek sen kocanin nisanlinin parasini yemiyormusun. Ev bilezik gokten zembille mi indi. Asil kiskanc sensin gibi duruyor mesajlarinda.

Öyle aldatma filan yok ama bizle icli disli olamamasi bizleyken sıkılmasi bi makyaj malzemesine 200 300 lira vermesi sorun. En az 5 10 tane montu var. Kimseyi kendine karistirtmaz laf soyleyemezsin hemen aglar
Kız çalışıyor kazanıyor alıyor sizedir bundan. Kızın herseyine karışırsanız o kız sizle görüşmesin zaten. Abini de kendinden soğutursun umarım çocuk seninle uğraşmaz. Sen kıza bu kadar karışma hakkını nasıl kendinde görüyorsun kuzın montundan sanane?

Hayatımız yaklaşık bir senedir mafoldu. Abim evde tek erkek ve okumuş. Biz de istesek alirdi biz ne dersek yapardı sözümüzden çıkmazdi. Ama çalıştığı yerden bir kiz buldu kiz onun aklini başından aldı. Kontör istiyoruz onu bile göndermiyor artık. Kiz tam bir bela. Sarışın mavi gözlü baya guzel bir şey ama hiç bize benzemiyo. Biz kapalıyiz filan o acik giyinmese de basi açık. Modern bir sey abimin cok parasini harcayacak belli. Abim para harcayip evlilik teklifi bile etmis. Bizdeyse sözde evlilik teklifi yapılır. Ne gerek varr ???!!!

Ve kiz kıskancin teki. Ben nişanlıyim. Neymis evim varmis su kadar bilezik takilmis. O okumus etmis buyuksehirde yetismis o da ev istiyormus benden cok bilezik istiyormus. Ne yani sen okudun modernsin guzelsin diye abimi kullanman mi lazim? Abim onun yanina gidince degisiyor. 5 bin liralik gelinlik istemis. Sinirden cildiriyorummm. Benim evim var da senin de olmak zorunda mi . Ne yapmam gerekiyor sizce? Bugune kadar rahat yasamis abim onla evlenince hepten parasini yiyecek.
Eğer gerceksen şu an kıskançlıktan kuduran sensin. Utanmıyor musun evlenecek yaştasın da hala abinden kontör dileniyorsun.

Peki o kiz gelip burda ben okudum o yuzden benim de evim olacak görümcemden çok altinim olacak deseydi ne derdiniz?

zaten olacak, onun geliri seninkinin tam 4 katı, senin nişanlından gözüne bakarak beklediklerini o gider tek seferde kuyumcudan alır çıkar, hem de sadece düğünde değil, istediği zaman, her ay yenisini alır mesela, okusaydın, çalışsaydın, sen de alsaydın :KK66:

hahahah abim onla evlenince hepten parasını yiyecek nedir ya. isterse çatır çatır yer ayrıca kocası olacak abin. ayrıca ne yapsın sokaktan geçen adamın mı parasını yesin? tabii ki abinin parasını yiyecek. sen de olaya bu kadın abimin eşi olacak diye bakarsan kabullenmen daha kolay olur tatlı qıs.

Zaten bir keresinde ben paramla her ay bilezik alicam kocam bana bakmak zorunda demis o kıskanç degil mi simdi

Trolmüsğn nesin Tabiki abinin parasını yiyecek sen çalış kendi kontörünü kendin al
Asalak aileye örneksin
Aferin abine akıllıymış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X