Abimin Hadsiz Nişanlısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiskanclikgin bolesi.abinin sevgilisinin modernliginden guzelligini okumuslugundan yetistigi sehire kadar kiskandin ole mi.Allah fesatliginizdan korusun iki sevgiliyi.

Kizzz nasıl catlamissin hasetinden sen tam görümce. Kontör yollamiyormus muş eskiden ne istese yaparmış mis. Babandan işte yavrum yada nişanlından. Abin sana bakmak zorunda mı? Sana yedirmek zorunda değil ama karısına yedirmek zorunda. Naaberrr. Gelinlikmis evmis. Senden mi istiyor da ileride kocası olacak adamdan hayat arkadaşından istiyor. Sanane! Haydi sana geçmiş olsun. Senden uzak cook mutlu olsunlar.

Evlenince tabiki abinizin yani kocasinin parasini o yiyecek. Erkek aileleri istiyor ki evlendikten sonra bile adamlari biz yonetelim yok efendim oyle bir dunya. Herkes yerini bilmeli. Abiniz seçimini yapmissa saygi duymak zorundasiniz. Kaldi ki kiz hakli neden istemesin en dogal hakki oda sizin gibi bir genc kiz tabiki isteyecek sizin ne fazlaniz var ondan. Abiniz seviyorsa birakin da mutlu olsunlar. Senin gibi bir gorumcede bende var ve burnumdan dokuyor senelerdir. Kocamin bana aldigi hediyeden yaptigim alisverise hatta kuaforume kadar herseyimi kiskanip dedikodumu yapiyor cok itici duruyor disardan gercekten de. Allah abinizin yardimcisi olsun cok arada ezilecek belli ki. O kizcagiz da oyle maalesef .

Bu konu gercek mi :kahve: ikiniz de birbirinizden kiskanc ve acgözlüymüssünüz. Kiz aileye uygun mu bilemem ama size cok uygun oldugu asikar:işsiz:

Hayatımız yaklaşık bir senedir mafoldu. Abim evde tek erkek ve okumuş. Biz de istesek alirdi biz ne dersek yapardı sözümüzden çıkmazdi. Ama çalıştığı yerden bir kiz buldu kiz onun aklini başından aldı. Kontör istiyoruz onu bile göndermiyor artık. Kiz tam bir bela. Sarışın mavi gözlü baya guzel bir şey ama hiç bize benzemiyo. Biz kapalıyiz filan o acik giyinmese de basi açık. Modern bir sey abimin cok parasini harcayacak belli. Abim para harcayip evlilik teklifi bile etmis. Bizdeyse sözde evlilik teklifi yapılır. Ne gerek varr ???!!!

Ve kiz kıskancin teki. Ben nişanlıyim. Neymis evim varmis su kadar bilezik takilmis. O okumus etmis buyuksehirde yetismis o da ev istiyormus benden cok bilezik istiyormus. Ne yani sen okudun modernsin guzelsin diye abimi kullanman mi lazim? Abim onun yanina gidince degisiyor. 5 bin liralik gelinlik istemis. Sinirden cildiriyorummm. Benim evim var da senin de olmak zorunda mi . Ne yapmam gerekiyor sizce? Bugune kadar rahat yasamis abim onla evlenince hepten parasini yiyecek.
Size ne ?
Kaşıntınızın sebebi belli. Istediğiniz formda değil. Abinizi bu zamana kadar siz kullanmışsınız biraz da karısı kullansın. Bunlar ne iğrenç tabirler ya.
Maddi durum ile orantılı ise 5 bin liralikta ister 10 bin liralikta.. her kadın da çok güzel bir evlilik teklifini hak eder..
Ama sizin iğrenç kriterlerinize uygun değil öyle değil mi ?
Söyleyin de nişanlınız alıversin kontörünüzü. Sizin gibi gorumceye az istemiş.
Yok başı açık, yok para harcanıp evlilik teklifi edilmiş. Yahu si ze ne.
Yoksa siz bunları yaşamadınız diye mi bu yaranız ?
Allah gelininize sabır versin.

Bunca yil abim okusun diye biz zorluk çektik simdi o kiz mi yiyecek parasini
ya sen ciddimisin bu cümle nedir böyle yazmak istemedim ama sen de okusaydın kendi ayaklarının üstünde dursaydın. Kız abimin parasını yiyecek diyorsunda sen de hazır yiyici birisine benziyorsun. Nasıl bir zihniyetiniz var ya.

Evlere şenlik bir görümce daha ! Kız okumuş diyorsun ,haliyle çalışıyordur ve kendi parasını yiyordur.abinden önce ac miydi ,kim gecindiriyordu? Çok saçma! Ayrıca abinin aklı vardır, hesap etmiştir bazı şeyleri. Kontorunuz kesilince ne yapacağınızı şaşırmışsınız.
Ayrıca 10 sene önce benim gelinliğe verdiğim para daha fazlaydı . Buna da abin ve müstakbel yengen karar verir .karışmaya laf söylenmeye hakkınız yok .kizin sizden çekeceği var , şimdiden başlamış kıskançlıklar

Yok artık :o
biz cefa çektik gelin sefa mi sürsün diyo resmen :)
Abinle konuşsana anlat derdini aynen bu şekilde ama bakalım sana tepkisi ne olucak

sen ne kadarlık gelinlik istiyorsun ? benimde gelinliğim 5 bine alındı ? sen istemiyormusun ?

Eleştirirken de objektif olmak gerek. Ona nişanlısı alıyo istediğini, sende nişanlına söylen, abini yengeni bırak.. Hatta herkes kendi ihtiyaçlarını kendisi karşılasa daha iyi olacak sanırım.kocaman insanlar olduğunuza göre..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X