- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.865
- 133
- Konu Sahibi 38meryem60
-
umarım gerçek değildirAslında bunu en iyi durumun içinde olunca anlayabiliriz.
Ben kendimi yerine dahi koyup "şöyle yapardım" diyemicem, bu ahlaksızlığı kimseye yakıştıramıyorum..
Ama.. Mesela, yengesine "kapalısın ama çok da dikkat etmiyosun, bu şekilde giyinme yanımızda" diyebilir.
Abisine diyebilir "eşine söyle, düzgün giyinsin, sen niye bişey demiyosun? Yoksa ben diyecem" diyebilir
Veya yengesiyle aynı ortamda iken, böyle ahlaksızlık hikayesi uydurup anlatabilir, gazetede okumuş, sonu cinayetle bitmiş bir olay gibi mesela.
Gibi gibi gibi.. Dediğim gibi, aileyi bilmiyoruz, belki daha sert konuşabilen yapıdalar, belki direkt "ayağını denk al" diyebilecek karakterde.. Bilemem..
Ama ortada bişey varken ne zamana kadar herkes "saf" olacak? Şeytan araya girene kadar......
Görüşmeyi kesmek bile bir adım aslında..
Pff konu gerçek mi değil mi o bile muamma ama hadi bakalım.
Hahahaha buna bayildimYalnız saflık ayrı bir şeydir aptallık ayrı.
Bir yerlerde görüşürseniz de baktınız yine gösteriyor, cebinizden bi 5-10 lira çıkarın da memeleri arasına sıkıştırın aniden.
O dekolteye helal olsun diye de bağırın, belki abiniz ayılır.
Pek inanasım gelmiyor ya, konu çok falsolu... :))
Demez mi kocası hanım hanım sen kapalısın bu dekolte ne diyeBana neden inandırıcı gelmedi acaba? Kapalı kadın nasıl göğüs dekolteli şeyler giyebilir ki?
Bi Cem Özer degil amaAbi de ne genismis arkadas
Ne tarz bir dekolte merak ettim gercektende
Konu sahibinin esi neden bu dekolteye takilmis bunu anlamadim ben bide :)
Ama eger abartiysa abisinin karisina da ayip yapmiş arkadas aklindan bile geçmemesi gerekir böyle birseyinKonu sahibi abartmış ta olabilir. .bundan önceki konusunda eşinin cebinde bulduğu tarihi geçmiş yemek fişinin peşine düşmüştü. Kimle gitti niye gitti ne zaman gitti vs..polise bile gitti.kamera kayıtları istedi..aşırı kıskanç bir hatun konu sahibi..
ve yengede boşanmış hemen konduyor bence...Konu sahibi abartmış ta olabilir. .bundan önceki konusunda eşinin cebinde bulduğu tarihi geçmiş yemek fişinin peşine düşmüştü. Kimle gitti niye gitti ne zaman gitti vs..polise bile gitti.kamera kayıtları istedi..aşırı kıskanç bir hatun konu sahibi..
valla konu sahibi kıskanç ve şüpheci biri bildğim kadarıyla önceki konusundan ama doğruluk payıda olabilir bilemiyosun ki türlü türlü insan varKonu sahibinin esi neden bu dekolteye takilmis bunu anlamadim ben bide :)
Bilemiyorum. .kimsenin günahını almak istemem açıkçası. .Ama eger abartiysa abisinin karisina da ayip yapmiş arkadas aklindan bile geçmemesi gerekir böyle birseyin
Yani..kıskanç olunca bir insan esen yelden nem kapar..ve yengede boşanmış hemen konduyor bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?