abimin karısı esımle onlara gıttıgımızde gogus dekolte gıyınıp sureklı gostermeye calısıyor

umarım gerçek değildir
şahsım adına konuşacak olursam benim için çok zor olurdu bişey söyleyebilmek ayıp derdim, bana mı kaldı derdim, belki ateş basıyordur derdim yine de karşı tarafa toz konduramazdım sıkıntı bendedir derdim ama kendimide yerdim..ne diyeyim Allah ince,güzel ruhlu insanlarla karşılaştırsın

Sende aç karşılıklı gösteriş yapın :)

Hahahaha buna bayildim)

Yalnız şunu yazmadan edemiyeceğim...
Tesettürlü kadın evinde açık gezebilir bunda sakınca yok...yabancı erkeğe nikah düşene görünmemesi lazım
Evde açık gezebilir fakat onunda kaideleri elbet var takva sahibi olmak ayrı bir güzelliktir...
Bunu bilmek lazım dışarıda ya da namahreme tesettürlü olan kadın izin verilen ölçüde evinde açık ve süslü gezer.
Kadın kadına dahi belli kuralları vardır ki bir enişte damat amcaoğlu vs...yanında asla böyle açıklık olamaz
Nikah düşen kimseler yanında saç telini dahi gösteremez

Ilginç bi konu ama sen abinin karisina karişamazsın abin bir şey demiyorsa eşine dikkat et ve gitmeyi ver abingile

Bu kadar rahatsız oluyorsunuz madem olayların bu noktaya gelmesini mi bekliyordunuz. Eşin rahatsız olduysa sana diyebilirdi gitmek istemiyorum sen gidiceksen git diye. . Hiç inandırıcı gelmedi bu kadar pasif bir adam olabilir mi. Yengen kapalı yabancı adam gelince bal kabağı gibi açılıyor abin de hiç birşey demiyor..

Ama eger abartiysa abisinin karisina da ayip yapmiş arkadas aklindan bile geçmemesi gerekir böyle birseyin

ve yengede boşanmış hemen konduyor bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…