ABİMİN KARISI NEYİN PEŞİNDE...

Sadece-sennn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
38
8
1
SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR...
YİNE Bİ SIKINTIMI ANLATMAK ISTEDİM COK GARİPPP.. EVİMİZ DUBLEX BERABER YAŞIYORUZ YANİ. BİRDE YEĞENIM VAR ONUNLA COK ILGILENIYORUM Bİ EMZİRMEDİĞİM KALIYO.. HERNEYSE GECEN GÜN ORUCTU YATIYORDU BENDE IÇLI KÖFTE YAPIYORDUM ODA UYANDI GELDİ ELİNİ YIKAYIP OTURDU BENDE " YENGE SEN BIRAK BEN YAPARIM ORUCSUN SEN ""DEDİM SONRA KIZIDA ALIP ODAYA GİTTİ ..BENDE İŞİMİ BİTİRDM ODAYA GECTM OTURUYORDM. ODA GELDİ YENGE KOFTENİN YANINA NE YAPSAK DEDM BNMLE KONUSMADI SURATI ASIK GEZDİ GUN BOYU SİNİRİMİ BOZDUUU... NEYSE EZANA YAKIN SOFRAYI HAZIRLADM AMA AZ YEDİ. USTELİK İÇLİ KÖFTEYİ COK SEVERDİ.. Ne yapsam yarananıyorum bu ne yaaaa. Allah aşkına
SAKALARIMA COK ALINIYOR SEVMESM YAPMAM AMA BNMLE DALGAMI GECIYOSUN DIO BNDE ARTK ARAYA MESAFE KOYDM SAKA FLN YAPIYORM ARTK NAPARSA YAPSN

Köfte ve şaka mevzuları sanırım iki ayrı mevzu.
Köfte konusunsa gereksiz alınganlık yapmış ama bazen bazı insanların iyiliği bile batabiliyor. Gene de bir yetişkin gibi davranıp sıkıntısı neyse söylemesi lazım. Doğru olan bu.
Şaka olayında ise alınıyorsa siz de şaka falan yapmayın zaten. Bu birlikte yaşama işi onun da istemesi ile mi oldu yoksa mecburiyetten mi? Bunun dışında bir sıkıntı yoksa mesafe iyidir.

Biri bana icli kofte yapsa kus olsam bile barisirim. Yaziyorum buraya

Yaparm tabıkı... Kızlar ben hıcbısklde sakalarmda sınırı asmam ama nasl davrncamı sasırdm. Sn orucsn dedm ne varkı bunda onu dusundum için yanı kaba bı sekilde solemedm

Ayrıca annelıgıne fln karsmıyorm o Ayrı bı mevzu

Sehir dısında cıktm bnı yolcu ederkn ağladı bndn bıktıgını sanmıyorum ama tabıkı evlerı ayrmak cok daha ıyı olacak Elimde dgl odaaa

'yenge sen oruçsun bırak ben yaparım ' derken nasıl ses tonu ve surat ifadesiyle söylediğiniz önemli. Acaba şaka yapıyorum derken iğneleyerek mi söylediniz? Bu arada sofra hazırlamak, bebeğine bu kadar bakmak falan. Siz kimsenin yardımcısı olmayın, daha sonra fazla yüz göz olunuyor. Bebekle bu kadar çok ilgilenmeyin derim ben.Daha sonra kıymetiniz kalmaz. Yardım isterse edersiniz.

Cocugu bir emzirmedigim kaliyor demissin. Sen oyle dusynmuyorsundur ama ona anneligine karisiyorsun gibi geliyor belki. Ayrica basliga abimin karisi yazmissin, ben basligi gorur gormez senin onla bir sorunun bir soguklugun var diye dusundum.

Cok tesekkur ederim.. Hayr oyle sinsi bırı dglm ipneleyici konusmadm ıyı nıyetle soyledm

Hayr kesinlikle annelıgıne karsmıyorm annesıne bacılarına bıle soyluyor. Bna cok yardımı oluyor o olmasa daha zor olurdu dıyor. Yanı sıkıntı o dgl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…